Melodifestivalen! (:

Hej igen!

Jag sa ju att jag skulle ett inlägg om vad jag tycker om Melodifestivalen. Så det tänker jag göra nu, & här kommer första :)

Melodifestivalen 2011 Deltävling 1:

Bidrag 1: Dilba - Try again.

Kommentar:
Kanske inte riktig min typ av musik. Men kan inte precis säga att den var dålig heller, men det va ju inte precis jätte bra. Refrängen var ju lite sisådär med  & själva låten var nog rätt tråkig faktiskt. Men ett litet + i kanten för framträdandet kan hon få :) Lite kul med dansarna.


Bidrag 2: Swingfly - me and my drum

Kommentar:
Denna låten tyckte jag om! Det är en sån låt man sjunger med & smådansar för sig själv. Refrängen e ju helt klart det bästa med, när han sjunger & vi kan nog snart det utantill. Tror denna kommer spelas väldig flitig på radion sen & jag kommer nog lyssna på den mycket. Sen är hon också bra med, synd att hon e med så lite :) Framträdandet var helt ok med.


Bidrag 3: Jenny Silver - Somthing in your eyes.

Kommentar: Helt okej låt! Lite små schlager över det faktiskt, & det är ju inte så ofta det är med nu för tiden. Så det är ett stort + i kanten för det. Texten lite tråkig kanske. Men helt okej låt, & den är ju inte dålig precis. Kanske inget jag kommer lyssna mer på, men bra :)


Bidrag 4: Jonas Matsson - On my own

Kommentar: Hmm, vem e han? Nej, tyckte inte alls om texten & låten var väl inte så bra heller. Han gjorde ju inte precis det bästa framträdande man sett. Låter som han har lite problem med sjungander med, & nejnej. Inte okej, enligt mig! Ingen bra låt.

Bidrag 5: Le kid - Oh my god

Kommentar: Väldig färglatt må jag säga! Lite Alcazar över det hela. Men jag kan inte låta bli & småle lite över framträdandet, för helt dåligt var det ju inte. Låten är jag väl sådär över.. Jag kan inte säga att jag inte tyckte om den. & jag kan ju säga att i refrängen så sitter jag & smågungar & sjunger med lite grann. Så refrängen tycker jag helt klar om, & låten i säg e väl ganska bra den med. Den var ju inte dålig & jag kommer säkerligen lyssna på den igen.


Bidrag 6: Rasmus Wiberg - Social butterfly

Kommentar: Inte en aning om vem han e heller, men lite små söt e han ju. Tyvärr kan jag inte säga mycker mer än att låten påminde om Fairytale. & tyvärr Rasmus vi har redan en Alexander Rybak. Så jag tyvärr, tyckte hans framtrände mest lät som sånt man redan hört. :/Bidrag 7: Pernilla Andersson - Desperados

Kommentar:
Hmm, kan tycka att denna låten e väldig tråkig eller ja det e nog det enda jag kan säga. Men jag tror man måste lyssna på låten flera gånger innan man börjar tycka om den.


Bidrag 8: Danny Saucedo - In the club

Kommentar: En av mina favoriter, inte för att det e Danny. Men det är sån här musik jag tycker om. Visst kan hålla med om att det kanske inte platsar i melodifestivalen. Men jag diggar den helt klart! & + för dansarna :) Denna låt kommer no även spelas flitigt på klubbar & så :) Men ett - Danny lämmna rappande åt någon annan tack /:Så vad tyckte ni om deltävling 1? Gick rätt vidare?
Jag tyckte iaf det, men det är ju vad jag tycker :)
& mina favoriter åkte till finalen.På lördag tävlar:
Brolle
Loreen
Babsan
Elisabeth Andreasson
Sanna Nielsen
The Moniker
Anniela
Christian Walz


Hmm, vad tror ni om det?
En del man vet & en del man inte vet. Babsan kan bli rätt roligt & se :) Sen lite kul med Walz med & Brolle :) Kommer nog kanske inte va min typ av smak denna gång, men vad jag kommer att tycka får ni veta efter jag sett det :)

Btw, jag brukar inte titta på detta egentligen, men det blev så nu i lördags. & jag kommer säkerligen få titta på reprisen nån gång så att jag kan göra detta haha! :) Vad har jag gett mig in på ;Pnu ska jag iaf ner till dom andra & se film sen sova.

Godnatt!<3Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0