Längesen!

Hejsan!

Det var ju ett tag sen jag skrev. Sist men det är bara för att jag inte har varit hemma sen fredags ungefär. Har inte haft mina kära dator med mig i heller. Så känns som att det kommer bli rätt så mycket att skriva om nu. Men ska försöka ta det så kortfattat som möjligt. Ska ju inte behöva bli jobbigt & läsa. Men som sagt kan ändå bli en del & skriva. Men ni är ju inte tvingade till att läsa :P



Fredag: Blev ingen skola för min del. Försov mig som vanligt, fan typ! Bibblan en liten stund men var inget kul. tack till stationen, tänkte åka till Eslöv. Så blev det dock inte! Åkte till Höör istället. Där satt man ett tag & väntade sen kom Steffi :) Vi tog tåget tillbaka till Hässleholm. Sen är hon så rolig hon skulle typ "köpa cigg" till mig för jag var jätte röksugen. Så köper hon ett packet ger mig ca 12 st resten behåller hon själv för att typ knäcka haha. Hon allt för rolig :D I alla fall vi gick runder lite på stan, hade inget bättre för oss. Sen vid halv 5 gick vi till boendet så jag kunde äta. Sen stack vi till Höör igen för att Steffi skulle hämta pengar av sin mamma. Hon skulle ju nattlana så. Vi mötte hennes mamma på en pizzeria. Fick hon pengar & en bit pizza. Vi blev självklart jätte sugna på det ännu mer & bestämmer oss för att äta det när vi kommer till Hässleholm. Tog tåget till Hässleholm. lite otur att det var just det som gick 20.02 (tågkortet slutar ju funka 20.00). Men så tännkte vi vara smarta & säga att vi hade åkt från Eslöv. Men sen hade vi sån otur att vi hoppa på exakt där konduktören gick av. Men sen hade vi tur igen & dom gick aldrig & kolla biljetterna. Tur i oturen! I alla fall väl framme i Hässleholm stack vi upp till boendet & hämta pengar & Kim. När vi kommer hit igen så inser jag att jag inte har nycklen till rummet så har tappat den. Det är 300 kr där inte alls kul. Så prata lite med personalen. Sen stack vi upp till viking & åt. Kebab pizza, mmm gott! Kim berättar för mig att hennes kompis skickat om Kim ville vara med henne & hennes kompisar på kvällen. Dom var ute på stan & drack & körde runder med en partywagon (en kundvagn med högtalare på typ) Så hon var lite smått sugen på det. Men följde Steffi till GC hon skulle kolla om den hon skulle lana med var där. Men det var han inte. Så vi bestämmde oss för att sticka upp till Sofia (Kims kompis då). När vi kommer vid HM hör man typ bara "dunka dunka". Hittade folket uppe vid hemmakväll då hade dom precis varit där inne. Blev att vi stack vidare ner mot Björket, men var inget kul. Så man stack vidare. Drack lite Öl & så. Sen var vi ute lite. Sen hämta ännu mer & sen bar det va mot läreda skolan. Så satt vi där sen stund. Drack & lyssna på musik & hade riktigt kul. Max kom ju med världens bästa raggnings replik med: Jag har IG i matte D ska vi hångla? Haha xD Man var uppe där ett tag. Sen skulle vi hem & sova. Jag skulle möta en person sen hem till Max & sova. På vägen mot Max kommer polisen (civilare) körandes förbi & stannar. Jag & Fredrik bara nu går vi. Så jag gick upp & mötte den personen. Sen kom Max & mötte oss. Sen blev det hem & sova! Crasy kväll men kul som satan hade vi! Har nog inte haft så kul på länge :D


Lördag: Vaknade vid 2-tiden något & kände bara bakfyllan Fy fan! Personen som sov där stack hem. Jag & Max kollade lite granna på tv. Sen stack vi & handlade cigg. Jag stack upp till boendet en stund & prata med personalen. Så klart blev jag avisad, fick ju inte sova borta på fredagen :/ Men men tog lite kläder & så. Sen blev det en runda på stan med Max. Sen stationen & mötte Emelie. Sen stack vi hem till Max igen. Tittade på She's the man. Jag & Emelie ville ju festa så försökte hitta något. Blev att man skulle dra till Rask & lämna cigg till honom. Så länge stack Max bort till Jonis. Fick några öl av Max med som vi kunde ha så länge. Vägen hem till Rask tog ju skit lång tid. Han gav ju helt jävla fel väg. Så kändes fan som man gick i evigheter. Men vi hade kul på vägen dit i alla fall kan jag säga. Sen när vi varit där & ska till djupadal tillbaks till Max så dör Emelies tele & vi kan inte ringa. Tänkte sätta sim-kortet i min tele istället. Men då flippar min tele ut totalt & bara lyser svart. Så vi stack ner till boendet & skulle hämta telefoner som jag har. Inte lyckat & gå dit när man har druckit & är avvisad. Men fick hämta telefonerna i alla fall. Tog en cigg med Kim & pratade med henne. Hon pallade ju inte sticka ut. Sen skulle vi dra upp till djupadal men jag hitta ju inte. Satte mig på en busskur & ringde Max så han kom & mötte oss. Det roliga var ju att dom var precis bakom oss haha. Var där en stund, sen drog vi hem till Max. Men var jag & Emelie var tvungna & sticka iväg en runda. Tog sjukt lång tid. Sen stack vi hem till Max igen så sov vi där :)


Söndag: Vakna man ganska tidigt redan vid 11.00. Det första jag gör när jag vaknar är att jag ska dricka vatten. Vilket slutar med att jag fastnar i täcket blir skit sur & ryter släpp mig! Max bara garva åt mig. Blev att man stack upp & åt massa. Sen stack jag & Emelie & handla cigg sen tillbaks till Max. Där vi 4 bara satt & spela wii nästan hela dagen & åt massa med :P Vid halv 6 stack vi & mötte Kim. Sen stack vi till Max & fortsatte att spela. Mario Cart, skit kul ju! Sen vid 8 skulle dom iväg. Jag, Kim & Emelie drog iväg till stan var där en stund. Hade inget & göra så satt på stationen. Sen ringde Max & sa att vi kunde komma bort till dom. Dom var hos en & basta & drack öl. Så vi stack dit, men basta ville vi inte. Så var man där ett tag skulle ju sova hos Max med. Men han gick hem innan oss. Men Jon & Jonis skulle ju också sova där, så vänta tills dom skulle gå. Dom spelade typ alfabet. Ringde Max med & fråga så det var okej att vi kom, han bara ja källar dörren är öppen. . Sen när vi skulle gå stanna vi till vid tekniskan & var där ett tag.  Sen stack alla hem till Max. Väl hemma där skulle Dennis försöka väcka Max efter ett tag vaknar han & tittar på alla: va fan gör ni här? Vi bara hallå du sa att vi fick komma haha. Stackare vaknar av att 6 pers sitter på hans rum. Lite plats var det med. 4 st i sängen, 2 i soffan & en på golvet haha.. Somna kunde man i heller. 2 pers somna ganska fort i alla fall. Det värsta var att en person typ vakna & reser sig.. Jag bara Kim? Va gör han? Då ställer han så mitt på golvet & pissar in i hörnet. Herregud! Fan vad jag garva. Han gick ju i sömne :P I alla fall vid 6 somna jag, sen vid halv 7 vaknar jag av att Emelie sitter på golvet. Då ska hon ta tåget till skolan. Jag & Kim somna typ vid 9-tiden sen. Men vi hade ju kul i alla fall! Det är ju huvudsaken.


Måndag: Vaknar man redan vi 10! Då skulle alla iväg & äta. Så jag & Kim följde med dom. Sen stack vi vidare. Jag fick ju inte vara hemma förens 16.30. Drygt! Blev bibblan sen stationen. Försökte fixa pengar till mat med, men vi lyckades inte så bra. Blev att man i stort sett satt på stationen hela dagen, fanns ju inget annat att göra så. Sen stack vi hem & åt. Det va riktigt gott med mat kan jag lova. Sen blev det bara att man satt på mitt rum. Käka godis & prata om helgen. Sen skulle jag ju prata med personalen med. Tro mig har aldrig varit så nervös inför ett möte innan. Men det gick ganska bra i alla fall :D Sen var jag & Kim lite till. Jag somna till lite när hon satt vid datan. Båda 2 var ju riktigt trötta! Sen var det kvällsmat, ännu mer prat. Sen sista ciggen typ. Jag gick in läste tidning sen somna jag direkt! Riktigt trött var man ju. Hände inte alls mycket denna dag heller.


Tisdag:. Hade ingen skola på morgonen för skulle ha möte med soc. Skulle gått upp kvart i 9 så jag kunde äta. Men det blev 10 över istället & då var köket stängt. Så blev att man stack ut & rökte istället & sen hoppa in i duschen. Stack bort till mötet vid 11.15, skulle vara där 11.30. Mötet gick ju sådär, inte jätte bra kanske. Skulle egentligen tillbaka till skolan men hade hemstudier. Så stack jag & mötte Kim. Satte oss på torget så jag kunde äta mina mackor. Hann ju inte äta på morgonen & inga pengar så hade mackor med mig. Vi ville ju ha pizza men hade ju inga pengar. Men sen fick vi låna pengar i alla fall :) Stack bort till tekniskan & skulle lämna mina franska böcker men kunde inte lämna dom där. Så vi stack till viking istället. Var inte så jätte lönt för oss att vi köpte en pizza. Märkte ju det att vi var inte så hungriga utan mest sugna. Så blev typ bara 2 bitar var & all sallad ovanpå. Sen blev det en runda på stan & sen handla cigg. Sen stack vi hem. Blev datorn en stund sen mat, men man åt ju inte så mycket. Sen satt man bara uppe hos Robin & prata massa med honom & spelade lite. Sen fick vi värsta ideen att vi skulle jävlas med personalen & att alla skulle typ dra ut & lite sånt. Gick ut & rökte sista ciggen bestämde tid & så med. Sen in &  jag städade mitt rum så jag hade något att göra. Vid halv 1 skicka jag till Robin att komma ner så han gjorde det. Han hade inte lyckats väcka Kim, lite tråkigt. Bad han gå ner & hämta cigg hos Rask under den tiden kom personalen in till mig men jag bortförklara allt. Sen gjorde ju inte vi riktigt som vi skulle i heller. Utan det slutade med att alla tre öppna dörren & sprang ut. Jag med skor & jacka i handen så blev blöt om fötterna. Gick iväg men kom ingenstans på den vägen så fick gå tillbaka. Tyckte vi såg någon som kom, så vi sprang. Sen skulle vi typ förbi boendet så jag & Robin sprang blev av med Rask med. Väntade ett tag på honom, men han pratad med polisen för dom stoppat honom. Så jag & Robin gick runder lite granna. Sen kom Rask igen så vi stog bara på torget & prata. Sen kom polisen igen men dom ville bara prata med dom. Så vi gjorde det en stund. Så fråga dom om vi skulle ha skjuts hem & det var ju svin kallt ute så vi tacka ja. Som tur var släppte dom oss en bit ifrån boendet. Var hemma vid halv 3 igen, & jag satt vid datan med så somna inte förens 5 något. Inte bra det när man ska upp tidigt sen. Sov som en stock när jag väl somnat i alla fall.



Ja nu blev det mycket skrivande i alla fall även fast det inte skulle bli det. Men vissa saker är väldigt svåra att sammanfatta kort. Hade ju kunnat blivit ännu mer att skriva. Men ni ska ju inte behöva läsa en novell. Sen vet jag om att visa klagar på min livstil. Men det här är jag & mitt liv så är det med det! Jag flytta från min mamma när jag var 14 sen dess har jag bott hos olika fosterfamiljer & olika hem också. Jag har hållt på med mycket skit innan. Nu tänker ni säkert men vad gör du nu då? Jag kan säga att jag har förändrat mig väldigt mycket! Jag höll på med ännu mer när jag var yngre. Jag har hållt på så här i över 5 år nu. Det är inte ett lätt beteende att komma ifrån, vissa impulser finns fortfarande kvar. Som när jag sticker tex. Men jag försöker bättra mig & sköta mig. Det kanske inte märks i det jag skriver men jag är på god väg. Det är bra & bo här med. Så länge jag sköter mig här så kan jag få egen lägenhet. Det är det som är målet med & jag vet om att jag kommer klara det även om det kommer ta tid. Men det är bara att fortsätta kämpa på & jag ger inte upp i heller! Men i alla fall just nu orkar jag inte skriva så mycket mer. Ska kolla runder lite på nätet nu hade jag tänkt. Kan hända att jag kommer in senare & skriver om vad som har hänt idag. Träffad ju min kära mor idag, var 1 ½ år sen vi träffades sist. Har haft kontakt via tele sen jag flyttade hit. Så jag ringde henne igår & frågade om hon ville träffas idag & det ville hon :) Men berättar mer sen, har haft en underbar dag med mamma & Amanda (syster) !






Ha det bra så länge!
Ciao
/ Tina

Sovmorgon

Hejhej!
Idag har inte alls hänt mycket. Missade tandläkaren som jag inte skulle göra. Fick mig en ganska lång sovmorgon kan jag säga. Gick upp ungefär vid halv 3 :/ Åkte in till Eslöv en snabb runda, skulle se om Karin va där så jag kunde prata med henne. Men det var hon inte så det var att åka hem igen. Kändes inte lönt. Men som jag sa till personalen jag försökte iaf! Här hemma idag har det väl inte alls hänt mycket. Bara legat & tagit det lungt & varit med Tant Göran (Kim) haha xD Nu vet jag inte riktigt vad som händer. Är inte alls trött men ska upp tidigt imorgon så behöver ju sova. Men det blir ju att man sitter här ett tag & kollar runder. Sen blir det väl sova! Bara det inte blir för sent bara. Igår somna man 05.00. Shit, inte konstigt jag inte kom upp. Men så ska det inte bli ikväll haha!
/ Tina

Borta & sjuk

Halloj!



Det har varit lite dålig uppdatering nu. I know! Har ju inte varit hemma sen i måndags. Kan ju säga att denna veckan kanske inte började precis bra. Men allt kan väl inte alltid gå som man vill hela tiden. En sak är säker & det är att det är skärpning för min del som gäller nu. Både med skola & reglerna här på boendet. Måste hantera min ilska på ett bättre sätt med när jag blir arg. Kan ju inte alltid hålla på så här. Det är inte bra!


Men iaf i måndag så gick jag upp som jag skulle. Eller nja nästan försov mig lite granna. Gick ut & rökte som jag alltid gör. Sen när jag skulle resa mig så snurra allting. Jag va så yr & hade sån jäkla huvudvärk att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Gick upp & försökte äta, men det gick inte det heller. Sen var man ju förkyld & värsta hostan med. Men jag var ändå fast besluten att gå till skolan. Sen gick jag & Rask ute & rökte. Då bestämde jag mig för att inte gå till skolan. Fy fan va dåligt jag mådde. Kunde knappt röka ens. Vilket gjorde Rask lycklig haha för då fick han ju mer. Så det vara bara in & sjukanmäla sig. Sen sängen igen. Mådde riktigt dåligt, va fan längesen. Liksom mådde bra när jag låg still men så fort jag rörde mig blev det värre. Sov till ungefär 1 tror jag det var. Jag var iaf helt borta. Dom var här inne & borrade nytt handtag till fönstret med. Men det märkte inte jag, så borta var jag. Sen vid halv 2 ngt vill jag röka men hade ingen tändare. Sen tillslut hittade jag den,  hade glömt den inne på toa. Tina i ett nötskal eller vad. Gick ut med Rask & rökte. Sen ville jag ha mina pengar så jag kunde handla cigg. Men personalen hade möte, så var bara snällt vänta. Låg ute i soffan & sov typ haha. Sen när mötet var klart så gick allt åt helvetet, eller nästan. Fanns inga pengar till mig, för min utbetalning var inte klar. Jaha, då tyckte jag ju det att jag kunde få ta från mina sparpengar så länge. Vilket personalen inte tyckte. Så jag stod där inne & försökte få pengar samtidigt som man är duktigt röksugen. Men fick ändå inga pengar. Tillslut blev Tina lite arg. Eller man kanske inte ska säga lite, blev väldigt arg. Skrek & drämde i dörrarna. Sen drog jag ner till stan. Får ju inte vara ute när du är sjuk i heller. Men det var ingen kul bit till stan, kändes som en evighet & gå. Gick ner till Kim & fick cigg av henne. Sen var man lugn igen & gick tillbaka hem. Tänkte typ äta & sen gå & lägga mig. Men då kommer personalen & ska prata med mig. Jag bara jaha får jag väl göra det. Så tyckte dom inte jag hade skött mig.. Så dom sa det att jag var avvisad & fick inte komma tillbaka förens fredag. Lyckat, nejnej! Jag blev ju inte glad precis heller. Så gick in & packa lite saker. Sen så sa dom att jag kunde komma tillbaka onsdag 17.30. Men vad snällt då! Satt här utanför lite, försökte fixa sovplats. Sen kom Steffi, så sa hon att jag kunde sova hemma hos henne. Så det var ju hos henne eller Fille. Jag & Steffi följde Robin till tåget. Sen efter det stack jag & åt. (Fick ju mina pengar tillslut) Sen ner till Kim & lämna cigg till henne. Sen upp till stationen & träffa Fille. Sen var jag & Steffi på stationen tills Robin kom. Var med honom en stund. Sen tog jag & Steffi tåget 21.42 till Höör. Så mötte Fille mig där & vi stack hem till honom. Han är så taskig & ska gå genom skogen med. Så springer han & gömmer sig & skrämmer mig. Dumma honom! Blev typ data & film när vi kom hem.. Sen somna man framåt halv 3. Jobbig dag om nåt kan jag säga iaf! Fan inte kul & springa runder när man e sjuk. Trodde jag skulle svimma när jag inte hade ätit. Så var ju bara att springa & handla pommes. Man sov ju gott sen iaf!


Igår gick jag upp med Fille vid 11. Han frågade sin mamma om jag fick ligga kvar & det fick jag. Gick upp & åt frukost med Fille. Sen stack han till skolan & jag gick & la mig igen. Vid 3-tiden väckte hans mamma mig. Gick upp & rökte. Sen la man sig framför tvn. Där låg man hela dagen sen. Låg så fint nerbäddad i soffan haha :) Orka ju inte göra så mycket mer. Så det blev bara massa tv tittande & prat med Tina (Filles mamma) Jättesnäll! Pysslat om mig dessa dagarna nu. Vid 10-tiden kom Fille hem ngt sånt. Dom spela typ in ngn film i skolan. Så låg jag & tittade på en film, medans han gick in & la sig. Jag gick & la mig typ vid halv 12. Men kunde ju dock inte somna, så somna inte förens halv 2. Drygt satan!


Idag gick upp vid 7-tiden med Fille. Åt frukost & drack kaffe. Men gick ändå & la mig sen. Men sov inte lika länge idag. Sov bara till 12 typ. Åt frukost igen haha! Sen la man sig vid tvn & bara låg där & slappa. Vid 3 orka man hoppa in i duschen & görs sig i ordning. Åt lite & så med. Sen vid 4 kom Fille hem. Sen kvart i 5 skjutsade Tina ner mig till stationen tog tåget 17.02. Sen var det hem & prata med personalen. Vi kom ju iaf fram till en hel del vettiga saker. Så fråga dom om jag skulle fortsätta tänka till fredag. Jag bara nehe! Sen var det ju bara till & städa rummet. Sen kom Kim hem :D Hon har saknat mig mycket! Fick sms av henne i måndags det är tomt hemma utan dig. Hon är så gullig. Min lilla tant Göran. (Vi har fortfarande sämst humor ever!) Sen har det väl inte hänt så mycket. Typ prata massa med Kim & Rask! :)


Ja så nu är det skärpning för lilla Tina som gäller! Tur jag fick vara hemma hos Fille med. Har ju ingen avvisningsplats. Visst jag har haft det jättemysigt & trevligt med hans mamma nu. Men det är ju inte så kul & bli avvisad. Roligare & åka iväg på egen vilja. Så får hoppas detta inte händer igen. Ska till tandläkaren 09.00 imorgon. Me don't like! Men måste man så måste man! Sen är det skolan som gäller för min del. Är ju inte hlet frisk än. Men mår mycket bättre nu än dom andra dagarna.  Så man kan ju alltid försöka det är ju lika bra. Har ju knappt varit i skolan heller. Så det är dags att ta itu med det nu så man inte kommer för  långt bak. Men nej nu blev det mycket skrivandes här. Var inte meningen att det skulle bli så mycket men men. Så nu ska jag kolla bdb snabbt & sen är det sängen som gäller. Får ju absolut inte försova mig imorgon! (Får ju en liten sovmorgon iaf, så ska inte klaga) Är riktigt trött nu med & jag har faktiskt varit duktig med min medicin idag. (Typ sömntabletter, icke receptbelagda) Men i vanliga fall brukar jag ta dom när vi ska va på rummen halv 11. Men det hjälper då ju, för jag går ändå inte & lägger mig direkt. Så idag har jag faktiskt väntat med att ta dom. Ska ta dom typ nu  en kvart innan jag går & lägger mig. För då borde det ju hjälpa så slipper jag ligga vaken hur länge som helst & inte kunna somna. :) Jag behöver inte nojja mig över alla ljud jag hör på nätterna längre. För nu har dom äntligen fixat mitt fönster så det går & stänga! Men som sagt kolla bdb & läsa mina 2 favorit bloggar. Kenza & Foki! :) Sen blir det krypa ner under täcket & sova gott..




Ni får sova så gott!


/ Tina

Kaos lördag! :/

Hello!



Helgen har både varti rolig & händelserik. Men lite smått kaos med. Var ju uppe & mötte Emelie i lördags. Vi var ute en stund. Sen stack vi hem & var här hemma ett tag. Sen ut igen, stack & åt pizza. Hawai med vitlöksås alltid lika gått. Efter vi ätit stack vi & mötte en killkompis till henne. Han tyckte ju då att vi skulle följa med & festa. Vilket vi gjorde med. Planen var ju först att vi inte skulle dricka. Men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Tror nog båda två drack lite för mycket :/ Men vi hade jävligt kul ett tag! Tills vissa saker gick jävligt snett för mig. Så var inte så jätte glad resten av kvällen. Vid 1 tiden bestämde jag mig för att dra till Finja. Fråga inte varför, det vet jag inte ens själv. & det värsta var att jag hade bestämt mig för att gå med. Illa! Men sen prata jag med Steffis mamma som skulle ut där. Så stack upp till kvantum så hämtade hennes mamma mig & körde mig till Finja. Snällt! När jag väl kom fram så mådde jag inte precis jätte bra kan jag ju säga. Men men sen somna man ju inte förens framåt halv 5. Jag skulle ju tydligen inte sova utan sprang bara runder hela tiden. Men sen till slut somna jag & det tror jag dom va tacksamma för.


Idag vakna man först av en väckarklocka 06.00. Arg blev jag & skrek stäng av den, den tar död på mig! Haha. Sen sov man till tio något. Hade gärna stannat & sovit ännu mer. Men var ju tvungen & sticka tidigt & det visste jag dan innan med. Vid kvart i elva kom personalen & hämta mig. Dom var ju inte så jätte glada, fick ju egentligen inte sova borta :/ Sen när vi kom hem åt jag & stack & handla cigg. Sen vid 12 gick jag in & sov. Var helt borta sov fram till maten halv 5. Kim hade skickat massa sms till mig, men märkte inte jag. Hon hade till & med ringt till boendet & bett & få prata med mig. Så Carro hade kommit in till mig med telefon men jag hade typ bara sagt jag har inte tid & prata. Jag sover! Så snäll var jag :/ Läste igenom sms jag skicka igår med. Herre gud säger jag bara! Ska nog sluta ha mobilen med mig när jag festar. Aja, sen åt jag ju & prata massa med Kim om vad vi hade gjort i helgen & sånt. Vi skratta ganska mycket när vi berättade vad vi gjort. Kan ju säga det att man har mått som man förtjänar idag. Så jag & Kim har bara legat inne på mitt rum & snackat massa. Jag börjar ju bli sjuk med. Var ju ute så mycket igår att jag typ blivit sjuk. Inte bra det, får ha mer kläder på sig när man är ute. Annars har det väl inte alls hänt så mycket. Steffi var här en stund med :) & Emelie körde ner här & hälsa snabbt. ( Denna gången va det min bästa vän från högstadiet) Vi ska kanske träffas imorgon om det finns tid för det.


Men nej nu ska jag nog krypa ner under täcket. Är riktigt trött & mår fortfarande inte helt bra heller. Sen är det ju skola imorgon med om jag inte blir sjuk. Känns inte som jag har något roligt & skriva om. Var ju bara myskväll i fredags & i lördags festa vi. Vilket sluta i kaos! :/  Tror inte jag vill berätta allt i detaljer heller. Nej nu blir det på med pyjamas & sen krypa ner under täcket :) Ska bli skönt & sova. Hoppas jag bara kan det med. Kan vara sån ibland att jag känner mig jätte trött men sen inte kan sova. Så hoppas verkligen jag kan sova nu men det tror jag.

Godnatt & sovgott!
Hoppas ni hade en bättre helg än mig med!


/ Tina

Besök! :)

Igår blev bara en mys kväll med massa gottis & film. Tittade på nya fast and the furios. Grymt bra va den faktiskt. Men jag är helt säker på att det kommer komma en 5:a med tanke på hur den slutade. Men det är ju bara att vänta & se. Annars hände det ju inte allt för mycket. Hade sms kontakt med Kim hela kvällen i alla fall :) Det va en ganska trevlig kväll  i alla fall. Visst hade ju varit kul & sticka ut & hitta på något. Men ibland kan det vara skönt att bara sitta hemma. Det är bara synd att jag blir så rastlös snabbt.. Sen satt jag bara & lyssna en massa på musik. Vid typ halv 4 kröp jag ner i sängen & sov :)


Idag har det inte hänt allt för mycket. Gick upp vid halv 1. Sen satte jag mig, så nu sitter jag här & kränger godis haha. Vet inte riktig vad som händer idag förutom att Emelie kommer (dock inte hon jag skrev om för ett tag sen, detta är en annan Emelie.) Men ska bli kul & träffas. Bodde ju hemma hos henne ett tag innan. Men sen blev det som det blev & jag flytta. Så vi har inte träffats på ett par månader. Saknar henne väldigt mycket faktiskt. Men i alla fall vi får väl se vad vi hittar på för något skoj. Något hittar vi väl, finns ju bara inte så mycket & göra i lilla Hässle håla..


Men nej nu måste jag hoppa in i duschen så  jag hinner. Sen får jag göra mig o ordning snabbt så jag hinner möta Emelie. Kommer nog kanske in ikväll & skriver..




Men ha det så bra så länge!



/ Tina

Kärlek till Canda Goose :)

Hallå!

Orkar inte skriva så mycket idag. Men det har inte alls hänt mycket idag heller. Va ju ledig idag tänkte sova länge. Blev ju typ så, vid halv 10 gick jag dock upp.. Följde Kim till jobb & fick någon cigg av henne så jag skulle klara mig. Sen gick jag hem & sov igen haha. Sov till typ 13 då Kim kom hem, så åt vi & lite sånt.. Sen satt jag bara & lästa. Hade allmänt tråkigt. Robin kom hem sen också så prata lite med honom. Sen hoppa jag in i duschen & gjorde mig i ordning. Sen följde man med Kim & Robin till stan. Robin skulle ju ha öl så, & han har tappat sitt legg. Stackare! Följde Kim till hennes tåg, ska ju vara i Malmö i helgen. Hoppas hon får det trevligt i alla fall. Sen stack jag & Robin iväg & handlade. Sen stack jag hem & åt. Sen blev det datorn som vanligt. Nu har jag typ suttit här sen 5 haha! Men har man inget annat att göra så.. Funderar på vad man kan göra ikväll. Ville både stanna hemma & ta det lungt, men vill ändå festa med. Lite tråkigt här hemma med, alla är ju på helgledighet så ingen kommer va hemma förens söndag. Dumma mig som inte skött skolan! Blir verkligen att sköta sig nu. Carro frågade mig om vi skulle hyra en film ikv & köpa godis. Så det blir nog att vi gör det. Kan ju vara skönt att bara vara hemma ibland med. Sen imorgon hoppas jag att jag kan träffa Emelie! Min bästa vän på högstadiet & vi har inte träffats sen nian i heller. Så ska bli kul & träffas igen. Man har ju nog en del att prata om & massa gamla minnen. :) Nej nu ska jag nog logga ut från datorn & hitta på något. Får bara se vad det blir.. Skriver mer ikväll eller imorgon..


Ha det så bra!


/ Tina
Vill ha vill ha! Älskar dom :) Skitsnygga!
Fast denna kortare modellen var nästan snyggare.  Har lite beslutsångest om jag ska ha kort eller lång modell.
As snygga är dom i vilket fall som helst. & jag SKA ha en sån jacka. Kosta vad det vill! :)

Ajdå!

Hejhej! :)


Som sagt satt ju på biblioteket & jobbade idag. Det gick faktiskt bra, fick en del skrivet & gjort. Vid 12-tiden åt jag lunch med Kim som vanligt alltid lika trevligt. Sen var det bort till bibblan igen & fortsätta jobba. Men det blev mest läsning denna gången. Vid kvart över 5 började jag gå hemåt, mat när jag kom hem. Sen är jag ju alltid så trött så går alltid & lägger mig efter maten. Fick inte sova för personalen kom in & skulle tydligen prata med mig. Så det vara bara att vakan till, ut & röka. Sen fick jag ju ta samtalet med dom. Då visade det sig att skolan ringt hem på förmiddagen & frågat efter mig. Ajdå! Så nu vet personalen allting som har hänt denna veckan, inte bra det. Det blev både avdrag av mina pengar & indragen helgledighet. Så jag kan ju glömma att jag får gå ut i helgen, eller ut får jag ju gå. Men inte sova borta & typ ingen kommer vara hemma denna helgen. Så det blir bara till & sitta här uggla. Men men har ingen annan än mig själv att skylla. Sköter man inte skolan får man ju konsekvenser. Men på måndag blir det skärpning & framåt! Är ju ledig imorgon. Skönt som fan, kan man sova länge :)  Annars hände inte alls mycket.. Legat & läst lite, pratat lite med Kim & sånt. Sen vid 10 röker vi nästan alltid sista ciggen, ska ju va på rummen halv 11. Men hade fan skit kul idag! Satt inne på personalrummet med personalen fram till typ 22.50. Prata en jävla massa & skratta. Man får ju reda på en jävla massa om personalen med om vad dom har gjort & så. Är fan skit kul & lyssna på. Sen låna Kim datorn en stund som hon bråkar. Fick tillbaka den vid 12, sen har man bara suttit & kollat runder lite. Men ska nog sova snart faktiskt. Visst är ledig imorn, men är trött så in i bomben med..


Angående det jag skrev om igår. Så skiter jag totalt i det nu! Ger upp hoppet om allt det nu. Fick reda på saker om helgen som jag inte vill veta egentligen. Men jävligt tacksam att personen som visste det sa det till mig. Så nu vet jag hur det ligger till i alla fall. Men ska han träffa andra, så ska jag också få göra det tycker jag. Det är inte mer än rätt! Så jag skiter i vilket, & liver vidare som singel. Men det kan vara jävligt skönt det med. Jag är ju lite singeltjej av mig egentligen. Visst smått ledsen blir man ju, men vad kan man göra åt saken. Visst jag börja väl tycka om honom smått, men man kan ju inte hacka upp sig på en sån sak för alltid. Det är ju som sagt bara att gå vidare! Det är synd bara för jag har förlorat så mycket genom att vara med honom. Men det är ju inte lönt och vara efterklok nu. Gjort är gjort & ibland kan man inte hjälpa vad man känner. :/


Aja, tror jag ska kolla på massa gamla musikvideor nu. Hitta Cartoons igår om det är någon som kommer ihåg dom. Dom med sånna där roliga frisyrer. Haha, var ju jätte liten när jag lyssna på dom. Men ibland är det kul & sitta på youtube & lyssna igenom massa musik som man lyssnade på när man var liten.. Så blir väl till att göra det en stund & sen blir det sängen bara hoppas man kan sova. Har ganska mycket & tänka på, men får försöka tänka på annat så jag somnar.
Btw, jag hitta en sån jacka jag ville ha igår. Svart Canada Goose jacka i kort modell. Så jävla snygga är dom. Älskar dom. Vill ha vill ha vill ha typ & jag SKA ha en sån haha. Det får jag fixa på något sätt. Börja lägga undan pengar & fråga farfar snällt :)


Ni får sova så gott!


/ Tina

Skärpning!

Halloj! :)


Nej, fy vad jag är dålig på att gå upp. Har försovit mig idag igen! Det är fan inte bra det. Tänkte ta tåget nu, men kommer typ in mitt i halva matte lektionen den. Sen efter det är det gympa & jag har inga kläder, så bara svenskan jag kan vara med på nästan. Det är inte bra detta. Är på biblioteket just nu, funderar på om jag ska ta tåget eller inte. Ska i alla fall ringa skolan senare & se vad jag missat så jag kan ta igen det. Sen nästa vecka ska jag gå i skolan varje dag & inte ha en enda frånvaro! Gäller & sköta sig nu, annars blir det ju som sist.. Det vill jag inte, ska vara glad att jag ens kommit in. & det blir inte kul & lämna in frånvarorapporten till personalen. Där rycker mina pengar kan jag säga! Aja, nu ska jag sätta mig & försöka skriva en broschyr om Hässleholm. Kan ju åtmisntone jobba lite på egen hand även fast jag inte är i skolan.  Lite duktig är jag i alla fall. Ska försöka ha klart broshyren på måndag, & har en del & skriva. Så dags & sätta igen. Men skriver mer i kväll. :)





Ha det bra!



/ Tina

Confused!

Hallå igen!


Var ju & mötte Kim nere på stan, köpte cigg & så :) Sen drog vi hem igen.. Drack lite kaffe & prata med personalen. Sen var det bara att ta tag i städningen. Hann inte med så mycket just då för skulle ju ha mitt veckosamtal. Men hann i alla fall plocka undan & dammsuga. Sen hade jag ju mitt mötet. Det gick faktiskt hyfsat bra. Ska ju ha möte med soc om hur det blir efter detta. Dom har ju sagt tills slutet av året, men kan ju bli förlängt. Men sen så blir det nog lägenhet efter detta. Hoppas hoppas! Men skönt att mötet gick bra i alla fall. Var ju inte så jätte pepp på att prata idag. Dom sa inget om att jag misskött mig, så det är ju bra. Sen efter mötet var det bara att ta itu med storstädningen. Fast jag va inte så nogrann & Kim tog tv-rummet så tog inte så jätte lång tid. Sen skulle jag göra massa konstiga tester efter det. Man känner sig så jäkla idiot förklarad. Men fick 3 gjorda så dom kan ju inte säga något. Sen gick upp & åt lite, läste några rader i boken. Sen stack vi ut & rökte, satt där ett tag & prata. Sen var det dags för sängen. Jag hamna ju vid datan så klart som vanligt.



Har insett en sak nu med. Kärlek är jävligt komplicerat & just nu fattar jag ingenting kan jag lova er. Liksom träffat en kille lite så dära. Men nu är det typ som det är en vägg emellan oss som inte går & riva. Det känns helt jävla skumt nu. Vi pratar knappt alls med varandra, utan typ bara hej läget? Bara för att det ska vara så. Ingenting är alls som det var innan & jag fattar nada! Det är som att allt som hänt bara är helt bortfluget. Jag hatar när det blir så här. Vill bara kunna ligga i hans famn & känna att allt är bra igen. Men man får väl ta ett snack någon dag & se vart det leder. Aja, man ska ju inte sitta här & deppa över en sak. Har ju faktiskt inte hänt något allvarligt så. Är bara lite smått confused!  Men sånt brukar ju alltid lösa sig. Annars är det bara att dra på ett leende på läpparna & gå vidare! :)



Som ni vet älskar jag ju att läsa! Har ju läst i taket lyser stjärnorna innan. Den boken är riktigt bra (dock är inte filmen lika bra) & författaren Johanna Thydell är en skit bra författare med som skriver riktigt bra böcker. Hon har ju kommit ut med en ny bok nu: Det fattas en tärning. Det tog mig ca 1 ½ dag att läsa ut den boken haha. Men hon skriver på ett sätt som gör att man inte kan lägga ifrån sig boken. När väl boken sen är slut, då vill man bara att det ska finnas ännu mer som man kan läsa. Riktigt bra böcker skriver hon! :)



Men nu ska jag nog gå in & kolla runder på lite kläder på någon rolig sida. Snart pengar! Måste hitta någon fin vinterjacka. Är väldigt sugen på en Canada Gose faktiskt, love them! Sen efter det blir det & sova. Imorgon ska jag faktiskt till skolan. Har sovmorgon i alla fall så börjar inte förens 10. Det är nice :D Men måste ju ändå sova annars blir jag bara extremt trött & sur. Snart helg med, det gillas en massa :D Även om jag inte riktigt bestämt mig för jag ska göra. Har redan en del & välja mellan. Men det orkar jag inte tänka på nu. Kommer jag på senare.. Men nu tycker jag att jag har skrivit en hel del, kanske lite mycket. Men men, så nu ska jag leta efter en vinterjacka. Sen blir det att krypa ner under täcket & sova :D



Jag sa ju det att jag skulle lägga in bild på klänningen jag ville ha/ska köpa. Men nej det kan jag ju glömma. Har en sån lite dosa som man sätter minneskortet i. Det har alltid funkat hur bra som helst. Men nu står där bara enheten hittas inte. Fattar inte vad som är fel. Minneskortet funkar hur bra som helst & senast igår funka dosan. Har testat alla minna 4 usb saker med, men nej det vill inte. Har ju bluetooth genom datan med, men det fattar ju inte jag något av. Blir så irriterad när saker bara ska sluta fungera helt plötsligt. Aja, får lägga in bilden en annan dag. När jag hittat sladd till telefonen eller någon hjälpt mig med den dosan.


Ha det bra & Sov så gott!


/ Tina

Lifes goes on

Idag försöv jag mig rätt så duktig mycket. Missa 3 tåg, inte bra det nej. Kom inte iväg förens vid halv 9 & slutade skolan halv 11 så tyckte inte alls det kändes lönt. Stack upp till stationen med Robin, så träffa han på Milton där. Blev att vi drog ner till stadshuset skulle fixa tågkort, men nej han va ju inte där. Så det blev inget kort för min del, måste ju ha ett snart. Sen gick man bara runder en massa på stan & så. Sen vid halv 11 skulle Robin till skolan. Så vi följde med han dit, satt där & snacka en stund. Sen börja hans lektion, så vi drog ner till stan igen. Satt en stund på torget rökte & snacka lite skit. Sen tog han tåget & jag skulle iväg & möta Kim. Blev lunch med henne idag igen, mysigt ! Va med henne i typ en timme. Sen drog jag hem, ringde mina samtal som jag skulle. Sen så blev det sängen direkt haha. Så jävla trött va jag & det e jag fortfarande. Sov ända fram till middagen så har precis vaknat. Blev ingen mat för mig i alla fall potatisbullar & fläsk usch! Ja, jag vet jag är kräsen, men så e det.


Blir så irriterad en massa på personalen. Nu när jag kom hem från skolan skulle jag fylla i ett "sekretesspapper" som gör att dom kan ringa skolan när dom vill. Så klart blev jag ganska sur för det. Tycker liksom jag är 19 år jag sköter min skola själv ju. & jag klarar inte av att det blir för mycket press på mig heller. För då klarar jag inte av skolan. Hatar när jag vet att någon kan få reda på allt jag gör i skolan, för då måste man sköta sig ännu mer. & nej det blir alldeles för mycket press för mig. Men efter mycket om & men så skrev jag under pappret. Men vi kom överens om att dom inte ringer utan istället ska jag ha med mig en närvarorapport hem varje fredag. & skulle jag nu inte ha den med mig så får jag inte pengarna jag ska ha på fredagen. Suck, längtar tills studiebidraget. Bara hoppas dom inte ska ta det & sen betala ut till mig. Mina pengar jag gör vad jag vill med dom så det så!


Annars idag händer väl inte så mycket. Vi har ju städning idag så måste städa mitt rum. Sen har jag även storstädning att ta itu med. Jippi not! Men som tur är så brukar jag & Kim alltid hjälpas åt. Så blir väl att vi gör det idag med. Går ju mycket snabbare då, fast personalen brukar klaga på det. Men pallar fan inte städa hela jävla alltet helt själv. Usch nej, skit mycket ju.
Aa, & sen vid sju har man ju ett veckosamtal som väntar på en. Jag ser inte alls fram emot det. Men enligt min åsikt tycker jag faktiskt att jag skött mig ganska bra nu, förutom vissa småsaker. Så det ska nog inte vara något problem, hoppas jag :) Dom hittar ju alltid något som e fel. & jag kan ju säga det att jag kommer verkligen inte överens med min kontaktperson heller & det e inte så kul. Men det får ju gå, kan inte göra så mycket åt saken än att bita ihop..


Sen som sagt så är det första gången jag bloggar. Så det e lite osäkert vad man ska skriva om & så. Ni kanske det blir tråkigt i längden & bara höra vad jag gjort om dagarna. Det kanske inte händer så speciellt mycket roligt heller. Jag älskar ju att skriva med, så tycker ju bara detta är roligt. Men kan ju som sagt bli tråkigt i längden & skriva om vad man gör om dagarna hela tiden. Jag är ju inte den som strävar efter tusentals läsare, inte därför jag har bloggen. Men det är ju kul att ha lite läsare ändå :) Ni får gärna skriva en kommentar om vad ni tycker jag kan skriva om.


Men nu måste jag rusa, Kim slutar 18.00 & ska ner på stan & möta henne. Måste fixa i ordning mig lite snabbt med. Vill ju inte komma försent ner till henne heller. Men jag kommer nog in ikväll & skriver mer.  :)


Ciao

/ Tina

Seg dag!

Hej igen :)

Ligger här i sängen med datorn i knät, precis läst några rader i min bok. Har ju lånat ny nu: Det fattas en tärning.. E faktiskt väldigt bra, redan läst halva haha. Ja som sagt har ju inte hänt allt för mycket idag. La mig ju & vila innan som jag sa. Men fick typ vila 5 min sen kom Alex & knacka men palla inte öppna. Så sov vidare men blev bara en timme, för sen var det ju mat. Efter maten satt jag bara ute & snacka massa med Tobbe & Robin. Trevligtrevligt. Sen skulle ju Robin spela haha. Så blev att man satt & snacka en massa med Tobbe. Skönt att vi pratar igen i alla fall, hoppas det förblir så nu med. Sen kom Kim hem vid 6 satt där nere med henne vid datorn. Sen kommer ju personalen men en ny idiotisk regel, nu ska vi helt plötsligt inte få sitta 2 st där nere samtidigt. För det kan ju vara privat när man sitter där & chatta. Men hallå det är ju ens eget val! Som nu ville ju Kim att jag skulle sitta där nere med henne så hon slapp sitta själv & då väljer man ju själv. Skulle det nu vara privat så säger man ju till personen att det e privat & om dom kan gå ut en stund. Kan bli så jäkla irriterad på personalens nya regler som dom ska komma på hela tiden. Vi får ju inte dricka varken oboy eller saft på kvällarna heller för vil blir tydligen för "stimmiga" men det blir vi ju ändå. Det kallas övertrött! Men men dom verkar inte tåla något längre springer runt & klagar på exakt allting nu tycker jag. Sen kvittar det om man sköter sig, dom kommer ändå på något som e fel.  Men men nu ska inte jag klaga! I alla fall satt vid datorn med henne en stund. Sen stack jag upp & åt, lite smått irriterande att mjölken va slut. Men det fick ju gå i alla fall. Sen följde Rask & Robin med mig ner & handlade cigg. & där tog mina pengar slut :( Inte alls bra fick 120 kr i måndags & dom e redan slut. Tror fan man får sluta röka snart eller något e ju dyrt så in i helvete att röka nu för tiden.. Sen satt man ju bara ute på trappen den sista halvtimmen & snacka skit. Jag & Kim hade ju våra flipp som vi alltid har. Som sagt sämsta humorn ever ! Sen så läste jag bara min bok lite, Kim låna ju datorn. Hon har precis varit & lämnat den :)
Ja så det har ju inte alls hänt så mycket idag. Har varit allmänt trött & seg idag i alla fall. Men ingen huvudvärk som tur är. Ja, det börjar bli sent nu så jag får nog ta & krypa ner under mitt varma täcke & sova nu. Upp tidigit imorgon redan 06.00. Men ganska skön dag ändå går från 08.05 - 10.30 :D Visst tycker ju man kunde börja sent & sluta sent. Men ändå skönt för man har ju hela dagen ledigt sen. Ska passa på & ringa några viktiga samtal då med. & hoppas på att få träffa Filihp imorgon med. Nej, men nu kallar verkligen sängen på mig & är riktigt trött nu.  Förresten vet om att jag sa att jag skulle lägga in bilden på klänningen. Men har inte lagt in den på datorn än & är alldeles för trött nu. Så lägger in den imorgon ist :)
Sov så gott alla! Godnatt

/ Tina

Trött !

Idag har väl inte alls hänt så mycket, inte än så länge iaf. Kom precis hem. Har suttit på biblioteket nästan hela dagen & jobbat på egen hand. Men fick faktiskt ganska mycket gjort & det är ju bra :) Sen vid 12 stack jag bort till Kim på praktiken & åt lunch med henne. Trevligt satt ute på ute gården & bara mös. Sen så tog jag en lite runda på stan & kollade lite kläder får ju snart mina pengar & då ska det shoppas. Love it ! I alla fall hitta en skit snygg klänning som jag blev sååå kär i. Lägger in bild på det ikväll, sitter inte vid min egna data nu så. Nej är riktigt trött har bara sovit 3 timmar inatt, så tror jag ska lägga mig & vila en stund nu. Men jag skriver nog mer ikväll ..



/ Tina

Sjuk! :(

Ja då har även lilla Tina börjat blogga nu med, får se hur det går :)
Är så otroligt trött på bdb nu, kommer säkerligen ha kvar den men kommer inte va lika aktiv iaf.

Idag har inte alls hänt mkt, ingen skola för min del. Sjuk igen :/ Usch, tycker jag e sjuk hela tiden. Men men man kan ju inte göra så mycket annat än & vila just precis vad jag har gjort idag. Min huvudvärk tar ju död på mig med. Har varit hos läkare & allt men dom hittar inget fel. Så jag vet inte vad jag ska göra mer än att vila & ta tabletter. Men det påverkar ju min skolgång med så det är inte kul. Har ju verkligen sett fram emot & börja skolan med, så här ska banne mig ingen huvudvärk få komma & förstöra ! Har som sagt inte hänt mycket mer idag än att jag vilat en massa, kunde knappt äta heller :/ Var uppe nu en stund på kvällen, satt ute på trappen & prata med Kim riktigt mysigt va det faktiskt. Tycker om vädret på kvällarna, inte för kallt & inte för varmt. Tycker det e riktigt mysväder. Så satt bara där ute ett tag & tog det lungt, prata om en massa med. Massa skratt kan jag ju säga iaf, vi har nog den sämsta humorn ever ! :)

Men nu börjar klockan närma sig halv 1. Ska upp ganska tidigt imorgon, ska ju försöka gå till skolan hoppas jag kan det i alla fall. Orkar inte ligga hemma hela tiden. Har ju iofs sovmorgon börjar 09.45 men det dryga e ju att jag bor i Hässleholm & går skola i Eslöv. Så måste ju ändå ta tåget 08.45 & va i skolan 40 min tidigare. Men det e bara & bita ihop & se glad ut. Kan ju tänka lite positivt iaf, har ju tid på mig med att fixa skåp & alla sånna saker. Har ju bara varit där en dag innan, så måste fixa det med. Men men nu ska jag hoppa ner i sängen, läsa några rader i min bok. & sen blir det sovdags.

& jag måste bara rekomendera en bok med som jag precis läst klart
14 år till salu.
En väldigt bra bok, som även är sann historia.
Den är väldigt gripande med & man får upp ögonen lite mer för vad som kan hända i världen.
Vissa bitar kan va ganska hemska & läsa & kan va svårt & ta sig igenom hela boken.
Men definitivt värd & läsa.



Godnatt & sov gott alla.
/ Tina







Bjuder på en gammal bild ;)

RSS 2.0