23/7-10

Hejsan!


Väldigt dålig uppdatering igen :O Men som sagt det blir ju så när man nästan aldrig är hemma. Vi har ju varit iväg så mycket nu så man inte hunnit sitta vid datorn. Sen när man väl har tillgång till datorn så har jag inte orkat. Dessa dagarna har minst sagt varit lite röriga & händer ganska mycket tråkigt nu. Men men får väl dela med mig om vad som hänt, om minnet tillåter det haha :)




Fredag: (förra) Blev ju att man drog in till Kstad. Var med James ett tag, tills han försvann. Sen kom Johan & Mange dit så var med dom. Var med Johan 2 en stund med :P Blev bara det vanliga öltältet, träffa folk, åka karusell & sånt. Sen så blev det skit med vår sovplats, så fick snällt sitta & vänta på första tåget. Men som tur va fick vi skjuts hem ngn timme innan tåget skulle gå :)



Lördag: Så blev det också att dra in till Kstad. Jag & Johanna stack in dit där vi mötte Mange & Johan. Inte så värst lönt att vi drog dit för stannande bara en timme. Så för en gångskull tog vi sista tåget hem. Blev att dra in till Hlm & sticka på efterfest:) Sen hem o sova:P


Söndagen: Hände typ ingenting, sov till ungefär halv 10 på kvällen:O Så när jag väl vaknade blev det bara att titta på film. Så det var ingen händeleserik dag precis..


Måndagen: Så kom Johan hem till Johanna, & vi bestämde oss för att dra till Åhus. Vilket var väldigt korkat gjort:O När vi väl kom till Kstad så gick det inga bussar :/ Vilket slutade med att vi gick till Åhus. Eller ja Rinkaby fick skjuts den sista biten. Men fy fan det gör jag aldrig om! Sen väl i Åhus träffade vi Johan & dom som tältade där nere. Blev att dricka lite & umgås. & körde bli gjorde jag med (innan jag började dricka) men det gick inte så jättebra haha :P Sen tog jag, Johanna & Johan första tåget hem. Så blev hem & sova:P'


Tisdag: Så vaknade jag inte förens vid 6 :O Drygt! Vid 7 ringde jag & väckte Johan. Så han kom också hem till Johanna. Sen stack vi till vinslöv, hem till Henke där i skulle festa lite. Sen fick jag, J & J nojja på att vi ville tälta haha :P Så vi var vakna sen tog vi första tåget hem till Johan.


Onsdag. Så gick ingen & la sig. Tyckte inte det var så lönt :/ För vi hade bara sovit bort hela dagen. Så vi satt bara vi datorn & sånt. Sen åkte vi ner till Åhus med Johans pappa. Var där i några timmar. Men blev inget badande för mig, sola bara :) Sen köpte vi lite dricka på vägen hem :P Blev att dra hem till Johan & äta :) Sen dricka lite :P M kom också dit en stund, sen slutade det hela med att vi drog till Finjasjön. För hände inget & vi ville tälta. Så vi drog dit & tältade haha :) Hade väldigt kul iaf! Men typ "trilla" i vattnet & tappade telefonen i vattnet med :O Inte så lyckat :( Sommna ganska tidigt med, men man vakna ju hela tiden :/


Torsdag: Så vaknade man vid 9, Johans pappa kom & hämta oss. Var hemma hos Johan en stund & sen drog vi vidare till stan. Gjorde inte alls mycket bara va ute & typ träffa folk. Sen stack Johan hem & jag & Johanna till henne. Sen blev det upp till B en liten runda & sen blev jag hämtad. Så stack hem till en kompis. Blev att jag somnade dirket :/ Blev väckt sen med & då tittade vi bara på film :)


Idag: Så var jag vaken vid 3, blev datan lite bara :/ Sen hade jag så ont i magen att jag var tvungen & vila lite. Men det slutade med att jag sov till kl 10 på kvällen :O Så det var ju inte så längesen. Har ätit lite & tittat på tv bara. Nu ska jag bara sitta här tills jag blir trött & sen blir det sova :)



Ja det har egentligen hänt mkt mer än jag skrivit, men orkar inte skriva allting. Har iaf haft skit kul dessa dagarna även om en del gått fel :/ Allt går inte riktigt som det ska just nu, men jag själv som sett till att det blir så. Men allt löser sig :) Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Så vi hörs imorgon!



Love/T

Kstad! :)

Hej! :)


Usch, vaknade typ vid 4 av att Johan kom hit. Fy fan, drygt & vakna så sent. Men det blir så när man går & lägger sig sent. Vi har väl inte gjort så mycket mer än & bara tagit det lungt. Har precis gjort mig i ordning & väntar på J som ska komma & hämta oss. Bär ju av in till kstad idag med, sista dagen :( Blir väl möta upp lite folk & så där :P Men men nu ska jag ut till dom andra på balkogen :) Hörs imorgon!


Love/T

:)

Hejsan!

Ja det är ju ett tag sen man skrev sist, men har typ varit i Kstad varje dag nu :P Både hänt mycket & ändå inte :P Kommer inte ihåg exakt allt som hänt i heller eller när :P Men kan skriva ändå :)


Måndags: Så åkte jag, Johanna & Johan till Kstad. Var egentligen inte meningen att vi skulle dit, men blev så ändå. Träffa på en annan Johan där inne med, så var med dom ett tag. Sen träffa vi massa annat folk med & va med dom :) Var med folk i öltältet & hade allmänt trevligt :P Sen stack vi hem till en & efterfesta. & sen ner till Johan & Johanna. Dumma som vi är slutade hela kvällen med att vi tältade :o Somna typ nio på morgonen :O


Tisdag: Så vaknar man vid halv 12 av att hela parken var full med folk. Blev att ta tåget hem till Johanna & sova. Sen vaknade man inte förens vid typ 5 :o & då blev det att man drog till Vinslöv & va där ett tag. Sen ta tåget till Kstad där vi träffa massa folk :) Sen blev det upp till en & dricka lite & sen ner till torget :) Men var inte där så länge så vi stack & efterfesta ist :P & sen tog jag & Johanna första tåget hem :)


Onsdag: Vaknade man också sent :O Johan kom hit & sen drog vi till vinslöv & förfesta. Sen bar det av till Kstad för vi skulle se Black jack :) Så vi var mest bara uppe vid torget :P Sen fick jag skjuts till stan vid 3, hämtade även upp Johanna på vägen :P Hon drog hem & jag till en tjejkompis. Sen när jag skulle hit & sova, skulle jag kasta sten på fönstret men råka träffa grannens :O Tur dom inte vakna :)


Idag/igår: Så vaknade jag vid 2 :O Gick upp & åt sen blev det att kolla Mamma mia. Såg halva & sen somnade jag igen. Vaknade vid 7 av att Johannas mamma väckte mig för att det var mat.. :) Sen tittade jag på film tills Johanna kom hem. Hon har varit i Gbg hela dagen.. Sen blev det film tills hon kom. & då stack vi & käka pizza :P Sen blev det hem & sjunga singstar. Var även ute & gick en runda:P


Ja det har typ bara hänt samma varje dag nu. Just nu ligger Johanna & sover & jag ska sätta igång en film. Orkar inte sitta vid datorn så vi hörs väl imorgon :)


Love/T

12/7-10

Hej!


Usch, då¨har man precis vaknat nästan drygt!! Ska vänta på att hennes mamma kommer hem nu så vi kan få pengar, sen blir det iväg & handla. & sen som igår bara ligga på gräsmattan här nere & sola. Men hinner ju inte sola så länge :/ Var ju meningen att vi skulle gå upp tidigt så vi hann sola men så blev det ju inte.. Nej nu ska jag väl ta & byta om så jag kan gå ut. & kl 11 i morse åkte Rask tillbaka :( Saknar han redan, men jag fick träffa han nu iaf :) Men förhoppningsvis kommer han om 3 veckor igen, hoppas! & då är allt klart :) Men men hörs senare ikväll!



Love/T

Nu blir det...

Film & mys med Johanna! Precis varit & handlat chips & dippa! :D Blir så irriterad på fotbollen med.. Suttit helt inne i det & inte ett enda mål gör Spanien. Sen när Johanna drar ut mig för vi skulle hämta pengar, så precis när vi kommer vid statiol hör jag några skrika i en lägenhet. Då skickar jag till Johan som var kvar hos Johanna, & klart så hade dom gjort mål!! Så irriterande att dom ska göra mål precis när jag gått, så jag missar det!! Oooooh! :( Jaja, Spanien vann iaf det är huvudsaken :D Nej nu ska jag ut & hämta dippen sen starta filmen. Det blir nog att se tio orsaker att hata dig, för Johanna har inte sett den än. Sen blir det väl ännu mer film, blir väl att titta film hela natten. Inte trött än, så blir nog en 3 filmer eller något & sen sova. :)



Love/T

Fotboll! :P

Hejhej! :)


Idag har det väl inte hänt så jättemycket! Missa ju tåget igår igen så tog det första 05.20 haha! Men jag hade jävligt kul iaf! Lite karusellåkande, drickande & så :P Så idag vaknade vi inte förens halv 4 :/ Blev at vi drog ut på gården & solade. Så har typ legat där ute ett bra tag. & jag börjar få lite färg, men bara lite :( Just nu sitter jag, Johanna & Johan & kollar på fotboll hemma hos Johanna! Hoppas nu Spanien vinner :) Blir inget K-stad ikväll, dels för att det inte går några tåg & sen pallar vi inte. Nej, nu ska jag fortsätta kolla på matchen, har inte alls koll på vad som händer nu :/ & åskar ute gör det med & det gillas inte! + att tvn hackar som fan :( Men men skriver mer ikväll eller något måste ju fortsätta kolla nu haha :P


Love/T


Kristianstaddagarna! :)

Hej! :)


Typ precis varit & mött Johan, så nu sitter vi här & tar det lungt :P Håller på & göra mig i ordning. Ska snart dra upp till Zandra innan vi tar tåget vidare till K-stad & festar :) Men men har inte tid & skriva mer nu ska va där uppe om 10 min. Men kommer inte skriva mer nu ikv för ska inte vara hemma så hörs imorgon :)



Love/T


10 juli 2010! :)

Hejsan! :)


Nu har det blivit ganska dålig uppdatering igen, sorry! Men det blir nu så under sommaren. Man är iväg på så mycket så man hinner inte uppdatera. Jag & Johanna är inte hemma många timmar under dagarna & då är man så stressad så man hinner inte blogga. Jag har vl inte så jätte stor lust till det heller, men vem vill sitta inne vid en dator när det e sommar. Men jag ska se om jag kan bli bättre på det, men lovar inget med tanke på att vi aldrig vet när vi sover hemma & sånt. Sen nu är det Kristiandstaddagarna med så då är man ju där, & tar ju inte datorn med mig. Men ja dessa dagarna har det varit Hästveda marknad & sen K-stad. Mycket mycket trevlig! :D



I tisdags: Så drog vi upp en runda till min killkompis, tog en cigg & så med honom. Sen drog vi hem igen. Blev att titta på en film. Sanning & konsekvens tror jag den hette :/ & sen blev det nanna kudden :)


Onsdags: Så vaknade vi båda alldelles för sent, så blev att göra sig i ordning snabbt & sen upp till Zandra. Tog bussen till Hästveda 16.20 men det blev ganska lagom ändå. Blev att dra upp till mig en runda & sen ner till marknaden. Orkar inte skriva allt som hände men men vi var på marknaden, va på tivolit, drack lite & träffa massa folk :) Var väl ngn runda i öltältet med.. Sen på kvällen så stack vi hem till mig & skulle sova. Typ 6 pers & jag :O Jävla liv det va på vissa så man knappt kunde sova. Sen ångrar jag dock det som hände sen på natten, men går inte att göra det ogjort så skitsamma! Men vi hade jävligt kul iaf :D


Torsdags: Så vakna man redan vid halv 12, fy fan! Blev att vila lite & sen göra sig i ordning. Drog ner till marknaden & åt. Sen sprang vi mest runder på marknaden & lite fram & tillbaka till lägenheten. Stack väl hem vid 6 då jag & Johanna somnade :O Vaknade sen typ 15 min innan vi skulle ta bussen, men hann med den som tur var :) Stack hem till henne & åt, sen upp till några kompisar. Drack lite & tog det lungt. Sen blev det hem & sova för mig & Johanna..


Igår: Vaknade vi också för sent, vilket innebar att vi fick stressa som fan :/ Skulle ju fixa hennes telefon, till systemet & sånt skit. Men vi hann allt :) Drog upp till några & va där innan vi tog tåget till K-stad. Mötte Kevin sen drog vi ner till Amy & dom :) Sen kom Johan, så vi drog till tivolit. Gick bara runder där lite & träffade massa folk. Sen hände något som jag väntat på sååå länge. Jag ser Johan stanna & prata med ngn, men brydde jag ju inte mig om så tänkte gå & då hör jag bara Johanna: Tina det är Rask! Då vänder jag mig om & ja där står han. Asså gud som jag hoppa på han & krama honom. Inte träffat han på 9 månader, snacka om att jag blev glad. Höll fan på att börja gråta :/ Detta hade jag längtat efter! Men ja efter & träffat honom så gick vi en runda, men hände inte så mycket. Så träffa Rask & hans kompisar sen igen, gick en runda & sen upp till torget. Sen slutade det med att vi gick till tivoliparken, hade ju missat tåget hem :O Så vi satt bara där & gjorde ingenting. Men vi hade ganska kul iaf & jag fick träffa Rask :D Sen tog vi första tåget hem & sov.. Lätt den bästa kvällen & så glad att jag träffade han..


Idag: Så vaknade vi väl vid 4-tiden. Blev att dra upp till Zandra en runda & sen hem igen. :) Nu gör vi inte alls så mycket väntar typ på att hennes mamma ska komma hem, så vi kan äta. Sen ska vi upp en runda till Zandra & sen till K-stad! :D Kommer väl bli en trevlig kväll. Johanna gör sig i ordning nu så jag får väl med börja :) Får se om jag skriver mer innan vi drar annars blir det väl imorgon! Men hoppas ni får en trevlig kväll! <3


Asså jag är verkligen så sjukt glad att jag träffade honom, 9 månader är en lång tid. Jag har saknat han så gudomligt mycket. & om jag har funderat många gånger på hur det kommer bli & träffa han när han kommer tillbaka. Om han förändrat sig & sånna saker. Men detta hade han inte, han är precis samma person som han var innan. Eller ja han har ju slutat med en del, men bortsett från det. & det var helt underbart att få träffa honom igen, att äntligen kunna få krama om honom igen! Äntligen säger jag bara, jag kan inte beskriva känslan av att få krama om honom igen. Så underbart! Hoppas på att få träffa honom ikväll igen & nu är det slut med att få vänta länge på att träffa han. För nu är han tillbaka om inget går väldigt fel :O Oj, vad mycket det blev men var tvungen & dela min glädje med er haha! :) Nu kom Johannas mamma hem så jag får väl sluta!


Love/T


Åhus! :)

Hade det sjukt mysigt och trevlig på stranden igår! :) Hann dock inte uppdatera innan vi stack för lilla jag kom inte upp förens vid 2. Så det blev att äta snabbt, slänga på sig kläder & sen möta upp Zandra. Men det är tur man inte behöver göra sig iordning så mycket när man ska till stranden. Sov inte hemma igår heller, så kunde ju inte skriva när vi var hemma. Men nu är vi hemma, har väl bara varit hemma ngn timme! :) Men ganska så skönt ändå & vara hemma eller hemma och hemma hos Johanna :)  Tänkte iaf skriva om dagen igår och idag :)


Igår: Vaknade jag som sagt för sent så tog inte tåget förens 15.22. Sen när vi var framme i K-stad tog vi fel buss haha :O Tog den som skulle till nyponvägen ist för den till bryggan. Men vi kom rätt tillslut, nästa gång ska jag läsare nogrannare :) Blev iaf lite solning, var i vattnet med men ville inte doppa mig :O Sen kom Zandras killkompis & hans 3 kompisar. Blev att sitta på uteserveringen dricka lite öl & så. Beställde också in en flask Rosévin, gottgott :) Sen var jag helt inne på att jag skulle bada, men väl nere i vattnet vände jag & gick upp igen haha. Fast alla skvätte ner mig :( Sen stack vi & handla lite mat. Sen bar det av mot färingetofta (eller va det hette) där vi grillade & drack öl. Körde lite sanning & konka med, men som vi sa det som händer i färingetofta stannar i färingetofta haha :) Vi satt nog ute till en 4 på morgonen. Eller ja vissa satt kvar längre jag gick iaf & la mig då. Skittrött var jag, men vaknade sen vid 6 igen :O Sovit helt skumt inatt :/ Men vi hade jävligt trevligt iaf! :D



Idag: Vaknade vid vi 1, fy fan! Ville verkligen inte upp, så gick in till Johanna & la mig haha! Men Zandra kom efter en stund & drog upp oss. Blev att åka till hlm & hämta Millan (Zandras hund) Sen stack vi till Åhus & käka, blev ju kycklingsallad för min del ofc! Sen körde dom ner oss till stranden & sen skulle dom iväg. Var bara nere på stranden ett tag & sen tog vi bussen hem. Så jag & Johanna kom väl hem för en stund sen. Nu har vi precis duschat, ska göra oss i ordning nu & sen äta ngt snabbt. Ska upp till en killkompis en runda & bara ta det lungt :)


Har lite bilder & så från igår, men det fixar jag sen. Hinner inte nu för måste fixa mig! :) Hörs senare! <3


Love/T

Dags att sova kanske?

Jo jag tror nog det klockan är ju typ snart halv sex och vi ska iväg till Åhus imorgon. Blev inte att vi gjorde så mycket innan, drog igång en film. Blev tretton, har sett den flera gånger innan men den är bra. Fast lite sorligt för påminner om min o mammas relation innan & hur jag var som "liten" :O Aja, sen kom Zandra upp en runda hit, snacka lite & så. Sen tänkte vi gå ut med hundarna & sticka till hässleholmsgården med dom. Men det orkade vi inte så blev bara en liten runda. Sen blev det upp till Zandra igen, dricka kaffe & snacka skit. Blev även en öl, gott! :) & sen tittade vi på Sex and the city (filmen) den är sjukt bra. Får väl ta och se 2:an sen med. Efter filmen stack jag & Johanna hem. Så inte så länge sen vi kom hem. Har precis ätit lite & nu sitter vi & tar en cigg på balkongen. Blir snart in & ta på sig myskläder & hoppa ner i sängen & sova. Johanna väcker ju mig redan vid 1 så att vi kommer iväg, hyfsat tidigt. Men ja tidigt är det ju inte precis, men jag orkar inte gå upp tidigare:O Blir ju inte så jättebra uppdatering imorgon med tanke på att jag är borta hela dagen, orka ha med sig datorn när man ska sola & bada. Men skriver iaf innan jag drar iväg imorgon (om jag hinner). Nej, nu ska jag sova så godnatt! <3

Helgen :)

Hejhej, satan vad varmt det är ute! Men varför klaga man har ju längtat efter detta länge nu. Jag har iaf sovit bort denna dagen med, så ingen solning för min del :( Men imorgon då ska jag sola, för det bär det nog av mot Åhus! Hoppas, ska bli så jäkla gött att sola & bada en hel dag. Helt ärligt har jag inte ens badat än haha :O Så blir mitt första dopp då, om jag ens vågar det.. Är ju en riktigt badkruka :P Men har faktiskt inte hunnit skriva så mycketi helgen, men så brukar det ju bli för min del under helgerna. Så jag får väl göra som jag brukar & skriva lite kortfattat nu om vad som hänt.


Fredagen: Ja, skulle ju sticka upp till honom. Men iphonen sluta fungera så det var bara att dra hem till Johanna igen. Passa på att hämta min plånbok med som jag glömt :O Sen blev det att möta Johanna & sen upp dit. Hann tyvärr bara va där typ en timme innan vi skulle dra vidare.. Väl nere på Q-bar så hade vi helt ärligt skitkul! :D Det var mycket dans & skratt hela tidan. Tror vi var uppe nästintill hela tiden, jag tar tillbaka det där om att man inte kan dansa till dansband. Fast jag hade ju lite problem med buggen, inte så lätt med en hand haha! Träffa mycket trevligt folk där också :) Men kul & va ett helt gäng istället för att bara va 2 :P Sen på kvällen hände det väl lite saker, men ja det är som alltid när jag är ute & festar :O Ska alltid hända ngt sen på kvällen :/ Men det blev en lyckad kväll iaf :D


Lördagen: Gick jag inte upp förens vid 4, illa! Ska ju inte sova bort hela dagarna när det är sol ute :/ Men ja jag & Johanna drog ut en runda sen.. Men palla inte vara ute så mycket, så drog hem igen. Sen drog vi hem till Jonna, förfesta lite där & sen drog jag & Jonna vidare till Q-bar. Var där väldigt sent tyvärr, men ja hade skitkul denna kväll. Samma där mycket dans, skratt & trevligt folk. Sen när dom stängt drog vi  upp till Freds, vissa skulle träffas & sen träffa man andra folk där. Så var uppe i stan en stund & sen drog vi vidare på efterfest. Var nog inte hemma förens vid halv 6/6 sen. Men det var värt det! :) Sen när man var här så var det bara att krypa ner under täcket & sova. Men skitkul kväll iaf & förengångsskull hände det inget dåligt :)


Idag: Ja, var väl vaken lite till & från innan. Men jag mår ju som jag förtjänar efter dessa dagar, så orkade inte pallra mig upp förens vid 4. Blev att äta lite & prata med Mariette som var här, sen stack jag & Johanna ut en runda med men orkade inte vara ute så länge. Nu sitter vi & väntar på att maten ska bli klar, får se vad som händer sen. Om man drar ute eller drar igång en film det lär vi märka. Nu ska jag iaf ut på balkongen, hörs senare! Hoppas ni haft en bra helg :) <3


& jag är så trött på denna stad nu & allt överhuvudtaget, vill bara bort. Men ja imorgon flyr vi väl till Åhus, inte så långt men kommer bort en dag. Sen blir det förhoppningsvis Göteborg med Johanna om 2 eller 3 veckor. Hoppas! Så får man komma bort lite:P Kan bli rätt lyckat om vi ska vara där en vecka & sen i augusti ska hon dit med sin mamma till liseberg & jag ska nog med. Så det kan bli kul :) Göteborg 2 ggr i sommar :P Men vi får se hur det blir med det sen, inget som är helt säkert än :P




Love/T

På väg mot nya äventyr :)

Haha fråga inte mig om rubriken, det dök bara upp i huvudet haha :O Ja, får bli ett snabbt inlägg nu. Har iaf precis gjort mig i ordning. Johanna är på väg mot Hästveda, skulle hämta Mariettes jacka. Så då passar hon på att hämta mina strumpbyxor & min jacka som jag glömde. Smart jag e va? Så nu ska jag bege mig hemåt till min killkompis, lite senare ska jag möta cizzy  johanna kommer sen med. så det blir att förfesta hos han & sen vidare till Q-bar där vi slår klackarna i taket, hur man nu ska kunna göra det när det e dansband men men. Johanna ska inte med heller, stackarn är ju inte 18 :( Men ja nu måste jag rusa, klockan springer verkligen iväg :O Hörs imorgon! :D Ha en toppenfredag! :) <3


Love/T

Fredag :)

Hejhej! :)


Usch ja, vakna för någon halvtimme sen! Inte alls bra, alldelles för sent :O Men men ska snart börja fixa undan det som inte blev klart igår. Men förhoppningsvis tar det inte så lång tid. Sen blir det att göra sig i ordning & dra in till stan :) Så blir det hem till Johanna & äta sen fixa lite smått till ikväll. Men men har inte tid att sitta här nu, måste ju bli klara någon gång. Men skriver innan jag drar eller när jag kommer hem till Johanna för datorn följer såklart med :)


Love/T

Tvätt & städdag! :)

Hejsan! :)


Skulle ju upp tidigt idag, för att åka hem & tvätta. Men jovisst, ställt klockan på 12 men vakna inte förens typ kvart i 1. Men ville fortsätta sova så sa till Johanna att gå & duscha & sen väcka mig. Men gick inte förens vid 2, då vi skulle tagit bussen egentligen. Sen är jag så duktig att jag alltid ska vara så seg, satt & åt frukost samtidigt som jag skulle läsa tidningen :O Sen blev det hoppa in o duschen & göra sig i ordning. Tog busen hem 20 över 4, så inte hemma förens vid kvart i 5 typ :P Men börja tvätta direkt då, sen har vi städat en massa nu med. Har precis städat klart, eller ja är inte helt klart än. Men orkar inte mer nu så ska fortsätta imorgon innan vi sticker in till Hässleholm. Inte så mycket kvar heller :/ Nu ska vi väl inte göra så mycket mer än att sitta & nörda oss vid datorn :) Ska väl sova snart, upp tidigt imorgon igen. Har ett mindre roligt samtal som måste ringas imorgon. Hoppas på bra besked nu... :)


Love/T

Musik & övertrött! :P

Har väl inte hänt alls mycket sen jag skrev sist. Jag & Johanna har bara suttit här hemma hos henne & typ inte gjort något. Var ute en runda innan med, men händer ju inget i Hlm längre så blev bara att röka med några :) Sen drog vi hem igen, va hungriga med så fick bli hem & äta. Nu har vi precis suttit ute på balkongen & ätit jordgubbar. Sånt som man ska göra på dagen & inte på natten. Men so what det är gott & vi är ju som vi :) Min trötthet har gått över till att jag är övertrött nu. Lyckat eller inte :O Så nu sitter jag här & lyssnar musik & flippar :P Blir väl sova snart för upp tidigt imorgon. Ska hem & tvätta & städa. Tråkigt, men måste göras :( Och jag längtar till Fredag! :D :D Kommer lätt bli såååå bäst :) Aja, nu blir det sitta här en stund till & sen sova så godnatt! <3

RSS 2.0