Städning :O

Hej!


Är på så otroligt bra humör idag, ingen aning varför utan det bara är så! & när man ändå är på sånt humör så får man ju passa på & utnyttja det :) Så efter handlingen blev det hem & ta tag i disken vilket sluta med att jag städa hela köket istället. Dammsugit & allt med! Springer runder här & sjunger med disktrasan i högsta hugg! Nu har jag iaf precis lagat mig lite mat & ska sätta mig & äta. Blev spagetti & köttfärsås mums! Sen efter det blir det att fortsätta städa. Kör på & städa hela lägenheten idag, eller ja nästan iaf :P Så skriver mer sen ikv när jag är klar, hade även tänkt slänga upp lite bilder! :)


Kram<3

31/5-10

Hejsan!


Vaknade typ för ngn timme sen & nu har jag bara latat mig här framför datorn. Tänkte det innan att jag skulle skita i & starta datorn för jag fastnar bara, & så blev det med. Nu ska jag iaf pallra mig upp ur sängen, hitta något & ha på mig & sen sticka iväg & handla :) Sen blir det väl & fixa undan resten här hemma om jag orkar, men det måste jag! Ska nog laga mat sen när jag är hemma med. Väldigt sugen på spaggetti & köttfärssås, så jag får väl göra det senare. Men nu ska jag se om jag hittar något lätt & äta innan jag springer iväg & handlar. Hörs ikv!



Kram<3

Mys!

Hejsan! :)


Inte riktigt min kväll måste jag säga, lite smått irriterad med :/ Ont i huvudet & snurrig e jag med, skit att jag inte kan må bra! Skulle tagit mig ett skönt bad nu med, men duschen vill ju inte alls som jag vill. Stått & hållt på i nästan en timme så nu skiter jag i det & fixar det imorgon istället. Tänkte laga mig lite mat med för magen kurrar, men inte alls på humör för & stå & laga mat nu så får bli mackor eller ngt. Aja nu ska vi väl inte vara så negativa! Myskläderna är på iaf så nu tar jag min kise & bäddar ner mig i min säng sen stannar jag där resten av kvällen! Får se om jag hittar någon bra film & kolla på eller något :)



Kram<3

30/5-10

Hejhej! :)


Idag här väl hänt ungefär lika mycket som dom andra dagarna :O Vakna vid 2-tiden eller ja rättare sagt vid 6 i morse av ngn ringde mig. Kunde knappt somna om igen, men efter mycket om & om igen! Så sov jag vidare till 2, men orkade inte pallra mig ur sängen förens vid 5-tiden då jag gick upp åt! Så har ju typ bara suttit vid datorn hela förmiddagen. Förrestem jag tar tillbaka det där jag sa att jag börja må bättre igår ha! Det kom sen när jag skulle gå & lägga mig lagom kul. Mår inte helt bra idag heller, men börjar väl bli lite bättre iaf.


Nu har jag iaf precis vikt & lagt in all tvätt sen vi tvätt (vilket va ett tag sen) & städat undan lite i sovrummet. Orkade inte göra så mycket idag så får fortsätta imorgon. Men är man sjuk ska man väl vila & inte städa haha? Men jag vill ha undan allt stökigt, aja kan jag inte så kan jag inte. Får se om jag orkar ta lite till sen, annars får det bli imorgon :) Blev ju lite gjort iaf! :)


Så resten av kvällen spenderas väl framför datorn som vanligt, men orkar inte så mycket mer :/ Spela lite & titta film få det bli :) Sen imorgon hoppas jag på att jag mår bättre, så jag kan komma ut lite :) Nej, nu blir det spela sen får vi se vad som händer :P


Kram<3

(:

Hejhej! :)



Har verkligen gjort ingenting idag haha! Fixa undan i lägenheten blev det ju inget av, för mådde inte alls bra. Så det ända jag har gjort är & vilat en massa & sen suttit vid datorn. Vad kul va, nej inte alls. Lite smått irriterad nu med, för nu börjar jag må lite bättre. Men varför ska jag börja må bättre nu, klockan halv 1 på natten! Detta kunde ju kommit lite tidigare tack. För då hade man inte suttit här utan antingen varit på crusingen (som man missat helt) eller på Q-bar. Drygt, ja! Men men varför sitta & tjura över det, kan inte göra så mycket åt saken just nu ändå.


Har iaf precis lagat lite mat, det var ju på tiden haha. Så nu ska jag väl bara sitta vid datorn & nörda mig. Ska fortsätta titta på filmen jag påbörja innan med. One year tror jag den hette :s Sen så blir det väl försöka sova lite med :) Hoppas iaf ni har haft/har en trevlig lördag! :)



Kram<3

29/5 - 10

Hejhej! :)


Det blev ingen utgång eller något sånt igår. Blev bara att ligga hemma & titta på film. Såg final destination 3 & He's not that into you. Mådde inte så jätte bra igår i heller, tror jag hade feber men är inte säker! Men vill inte bli sjuk nu igen :( Sen låg jag väl bara & vila smsa med lite folk & sånt. Somna ganska sent med :/


Idag så gick jag upp nu  vid 5 tiden :O Har bara legat i sängen & latat mig tills dess. Mår fortfarande inte helt bra, antingen e det som jag börjar bli sjuk eller något allergiskit! Ska iaf se om jag orkar städa undan lite i lägenheten. Tror jag ska ta mig ett långt & skönt bad sen med, mysigt!


Hade gärna stuckit ut ikväll, för börjar bli långtråkigt & bara sitta här hemma. Men tror min kropp säger starkt nej till det haha! Så blir bara att vara hemma & vila upp sig :) Får väl se om det finns någon bra film eller något man kan se. Sen är ju folk alltid sociala på sms med :)


Men men inte så kul & uppdater nu, för händer ju inget kul & skriva om precis. Så nu ska jag sitta här ett tag till innan jag börjar fixa undan här. Ha en trevlig lördag iaf!


Kram<3

28/5-10

Hejsan!



Då vaknade man för en liten stund sen, inte alls bra. Men ändå blev det inte så sent somnade vid halv 3 tiden! Men så blir det när man fastnar vid datorn. Trodde inte jag var trött igår heller, men det var jag somnade dirket när jag la huvudet på kudden. Skönt!


Aja, idag har jag inte en aning om vad man ska göra. Hade gärna stuckit på steffis 18 års fest, men kan inte ta mig dit eller hem. Irriterande! Sen är det ju utgång på g med, men vet inte om jag pallar det. Inte alls sugen på & festa ikväll, vill bara ligga hemma & mysa. Men det är inte lika kul när man är själv :O Aja, vi får se vad som händer sen :)


Nu ska jag nog iaf gå upp & göra mig något & äta så magen kan sluta kurra! :P Sen blir det väl att sitta här ett tag med! Tror jag ska göra mig i ordning lite granna med & fxa undan disken så man får något gjort denna dag!
Ni får ha en toppenbra fredagkväll!


Kram<3

:)

Hejsan! ;)



Ja som sagt igår kom ju x hit & vi titta bara på en massa film. Blev Alvin & gänget 2 & Miss march! Ganska bra filmer båda 2 faktiskt. Men blev dock lite besviken på Alvin & gänget, trodde den skulle va mkt bättre. Men icke! Laga mat gjorde vi med, blev klyftpotatis, skinkschnitzel & bearniesås mums! Sen blev det typ bara en massa mys, sket ju i gå & lägga oss med tanke på att vi skulle tvätta redan vid 7. & det gjorde vi med, men gick ganska snabbt. Klara redan vid 12-tiden :) Sen blev det & duscha & ännu mer mys haha! Vid 3-tiden stack x hem & då gick jag & la mig. Äntligen sova typ, tänkte hålla mig vaken men det orka jag inte. Vid 7 tiden ringde Bassi & väckte mig, så blev iväg & handla. Dom stänger ju redan 8 är i Hästveda, drygt! :( Sen väl hemma så titta man på film blev forgotten sarah marshall! & sen har det bara blivit att man suttit här! Nu ska jag ta & spela minigolf med Bassi & se om man kan vinna idag. Vilket jag inte tror skit svåra banor ju! Det blir nog & sitta här ett tag med inte alls trött, men så småningom blir jag ju! :)



Kram<3

:)

Hejhej!


Det har väl inte hänt alldeles för mycket sen jag skrev sist. Men har iaf diskat, dammsugit & plockat undan lite! Annars har det bara blivit att man suttit vid datorn med. X kom hit för en stund också så tror vi ska laga mat eller något sånt. Sen blir det väl bara titta på film, internet lär väl sluta snart med om jag inte har tur. Men finns inte så mycket intressant & skriva om än att det blir laga mat & titta film iaf! :)



Sen imorgon blir det tvätta 7-14 (?) Klocka 7 herregud säger jag bara, men ja sånt som måste göras det med. Tyvärr & det är ju en hel del som ska tvättas med. Men blir skönt när man fått det gjort.



Helgen vet jag inte riktigt va den har & bjuda på. Kanske blir Q-bar på fredagen för en tjejkompis fyllde 18 häromdagen. Sen på lördagen blir det antagligen cruisingen med Jonna! :) Eller att Johanna sover här. Får se i helgen! :)



Love/T

26/5-10

Hejhej!


Då har man precis vaknat, inte bra det! Lär va ganska så pigg inatt, men så går det när man somnar 8 på morgonen. Men jag måste ha drömt något konsitg för när jag vakna fick jag panik av att ngn inte låg brevid mig & skulle gå & kolla överallt om hon var någonstans sen väl i vardagsrummet kom jag på att jag drömde (tror det va Erica det handla om) Men sjukt! Men aja, sen vakna man vid 2-tiden men ville fortsätta så ställde klockan på 5 men sov tills nu ist! Illa! Så pigg lär man va inatt jaha!


Annars idag händer det väl inte allt för mycket. Mitt sånt dagsinternet är nog snart slut, får se om jag pallar köpa nytt. Ska iaf ta tag i disken & fixa i ordning lite smått i lägenheten. Den är ju inte stökig precis, men man kan ju plocka i i ordning det lilla som är! Nu ska jag iaf sitta här fram tills internetet tar slut, sen blir det väl disken. Orkar jag springa & köpa internet sen så kommer det upp ett inlägg lite senare ikv. Ha en fortsatt bra kväll!


Kram<3

;)

'Hejhej! :)



Idag kan man väl säga att det inte har hänt allt för mycket & inte sovit så mycket inatt heller. Jävla mardrömmar man har & sen så vaknar man vid halv 10 med! Då tänkte jag inte gå upp, prata ju med Bassi i tele igår så somna sent. Eller ja han spela när vi prata, så jag sov typ när vi prata i tele med. Så social man kan va då! Så sov vidare till 2, men orka inte pallra mig ur sängen förens 4 då Johan kom så blev att röka med honom :) Sen när han stack så blev det typ & laga mat. Potatisklyftor & kotlett & jag lyckades med, brände inget kött eller något. Haha Bassi!! Jag kan laga mat, så nu kan du inte säga något.. Sen blev det bara att man satt vid datort. Pratade även med älskade Kim i tele & fick mina pengar från henne. Sen blev det ännu mer data, & när jag väl sitter där så blir jag sugen på något så gick ut i köket & stekte hamburgare men gott var det! ( & jag brände inte dom i heller). Känner mig riktigt duktig känner jag mig! :) Sen har man typ bara suttit vid datorn, vilket liv man har! Aja, imorgon ska jag iväg en runda & träffa bror & ge han sin laddare, så lite kommer man ut! Nej, nu ska se om man kan hitta något kul & göra e riktigt uttråkad:( Se om man kan somna lite tidigare idag med. Men men hoppas ni har haft en bra dag iaf!



Love/T




Tog några ny bilder på klänningen idag, när jag har den på mig ist! Blev
inte så jätte bra bilder. Men orka inte ta flera st så tog dom första jag
fota :/ Men kommer väl upp ngn bild sen när jag ska ha den på mig,
om jag nu kommer på när jag ska använda den haha!


Utan axelband



& med axelband


:D

Hejhej! :)



Ja som sagt väldigt dålig uppdatering, men sa ju innan att jag inte skulle ha internet på ett tag. Har dock försökt mobilblogga vilket inte har funkat som jag vill. Får se om jag kan fixa det sen. Har väl inte hänt så mycket intressant i veckan & kommer inte ihåg allt i heller. Va ju ett bra tag sen jag skrev sist! Men kan ju skriva det jag kommer på :)


Men i veckan har det mest varit att umgåtts med Erica & vi har fixat hela lägenheten! Så den är fin nu, förutom vissa skåp då! Men det fixar jag sen! Har dock inte blivit något Broby då det kommit massa annat ivägen, men ska dock bli ett besök där snart. Så det är väl det man har gjort hela veckan, varit med Erica & fixat lägenheten :)


Fredags: Så va det en fest inplanerad här, men det blev ju som det blev med den. På dagen hände det väl inte mer än att jag fixade det sista som skulle fixas. Robin kom hit en stund på kvällen, så det blev massa snack & lite drickande. Sen fick man göra sig i ordning väldigt snabbt för att hinna med bussen, nog aldrig sminkat mig så snabbt innan. Så drog man vidare till Tyringe. Träffa Amy & hennes pojke i stan & tåg tåget tillsammans! Sen i Tyringe så mötte man Johanna, Michaela, Mariette & James. Så blev att man va med dom & Robin så klart! Orkar inte skriva allt som hände på kvällen, men det hände ju en del iaf! Hade väl ganska så kul :) Träffa nytt folk med & det är ju alltid kul:O

Lördagen: Inte världens roligaste morgon iaf, men sånt e livet. Fick iaf gå in till Tyringe där jag mötte Kevin & fick låna hans laddare. Sen blev det upp till mamma & va där hela dagen. Syster hade sitt barnkalas så hjälpte till där. Duscha & gjorde mig i ordning där uppe med, sen framåt kvällen mötte man Johanna! Så vänta vi på massa folk & så blev det festa igen haha! :P Hände väl typ samma denna dag som den andra typ :P Träffa massa folk, satt i öltältet & hade allmänt trevligt.. Mådde dock rätt dåligt på kvällen, knappt ätit något & sen ingen sovplats i heller :/ Men fick sova hemma hos Bassi, så fick skjuts dit & allt löste sig :)



Igår: Ja det var ju inte en precis händelserik dag kan jag ju säga :O Låg typ & sov nästan hela dagen, men det får man väl göra det med! Skönt & vila upp sig ibland & det var precis vad jag behövde. Sen på kvällen blev det titta film, såg Kenny Begins! Den va ganska bra, men påminde ganska så mycket om serien & jag måste lätt ha dom avsnitten & titta på det igen haha! Ja, men mycket mer än så hände inte :P


Idag: Så tog man bussen hem vid 1-tiden, blev hem & byta om & sen in till stan igen där man tog tåget till K-stad & mötte Jasse. Vi gjorde väl inte så mycket, gick mest runder & titta i lite affärer & sen blev det tåget till Hlm igen. Jasse skulle träffa sin pojke & jag fick skjuts hem! Väl hemma har det väl inte hänt så mycket, plocka undan lite i lägenheten & så sen i fredags. Har typ bara suttit vid datorn sen 9-tiden typ. Pratat med massa folk & massa annat. Tror jag ska sova snart faktiskt e ganska så trött, men ska be Bassi ringa mig sen innan jag ska sova haha! & jag har vant mig vid & sova själv visst e jag duktigt :)


Sen nu blir det samma som innan, inget internet men får sen i slutet av månaden & ska se om jag kan fixa det med & mobilblogga! Så det blir ngn sorts uppdatering! Men nu ska jag lata mig ännu mer vid datorn, sen får han ringa & sen blir det sova! Godnatt & sov så gott! <3




En klänning jag köpte när jag va på stan med Kevin & Jasse :)
Vet inte riktigt när jag ska använda den, men sjukt fin är den!
& den hoppa på mig jag looovar haha :O
500 :- inne på MQ så inte så farligt :)




& så här ser mitt hår ut typ nu :P Inte riktigt nöjd med det än.
Ska låta det "vila" lite nu & sen färga det igen :)


:)

Hej! :)


Haha, ja det blev som jag trodde! Jag fastna vid datorn :O Så här har inte blivit städat ngt. Orka inte laga mat i heller så blev lite panpizza haha. & det är jävlar vad tiden kan gå snabbt. Tycker inte jag gjort så mycket förutom läst igenom mina mail & pratat med folk på msn. Ändå så e klockan 22.00, hmm ;O Ja, ännu en dag avklarad iaf haha! Sitter här & gäspar med (?) & jag e inte trött haha. Blir nog inte sova än på ett par timmar, men ska försöka gå & lägga mig hyfsat tidigt iaf. Så man kommer upp imorgon, kommer bli en spännande dag imorgon. Mycker som ska göras haha. & Erica sover kanske här, hoppas :) Men nej, nu ska jag väl se om man kan söka lite jobb & kolla runder en massa. Sen blir det nanna kudden! :)



Love/T

18 maj 2010

Hejhej! :)


Haha, mitt förra inlägg man skrev blev lite snurrigt. Men va ganska så trött & hungrig då. Så det mesta snurra i mitt lilla huvud. Hoppas ni fattade ändå! :) Var ju inte dom bästa dagarna precis, men såna dagar har man ju med ibland. & jag fokuserar på det bra. Nu har jag inte skrivit på ett tag igen. Har väl varit iväg lite & sen e mitt internet konstigt ibland. Kan hända att jag inte kommer ha det nu på ett tag i heller :O Men det varar nog inte så länge.



Söndags: Så tog man ju bussen in till stan, stack hem till Emelie E en runda så åt vi lite pizza & så. Sen blev det ner till stan en vända, skulle se om det gick ngn bio. & det gjorde det så vi bestämde oss för att vi skulle se remeber me. Men icke sa nicke haha! Fanns inget & göra innan. Så tänkte vi att skulle hem om till mig en runda, men hade inte hunnit. Så då sa Emelie men vi hinner fram & tillbaka till Helsingborg sagt som gjort. Men väl nere i Hbg satte man sig på färjan ist. Så blev att man tura lite fram & tillbaka. Drack lite på båten & hade allmänt mysigt. Handla även hem en del, ganska så billigt. Va väl i Hässleholm vid halv 9 där Emelies mamma mötte oss så vi kunde bära hem allt. Sen va man hemma hos Emelie ett litet tag. Sen blev det taxi hem, hämta även upp B. Så bara hem & packa upp allt, sen datorn. Träffa Erica en snabb runda med :) Sen prata vi en massa, som kanske inte gick så bra. Men jag klarar mig :) Va väl ganska trevligt ändå :P Somna väl ganska tidigt iaf.



Måndags: Vaken redan vid halv 9 :O Så låg man bara i sängen ett bra tag, sen datorn. Vid 11 tiden åkte B hem. Inte kul & sen en person gå 2 ggr när man vet att dom inte kommer tillbaka. Men som sagt jag klarar mig, antar jag:P Sen kom Erica :) Blev att vi va här hemma hela dagen. Skulle egentligen till Broby sanatorium men så blev det inte. Så vi satt & läste en massa om det på datorn ist. Vi har typ blivit helt "besatta" av att få reda på vad som egentligen hände. Vi vet redan en del men inte allt, men vi ska få reda på det. :) Sen snacka vi en massa & sånt skit. Hon stack hem vid 9-tiden :) Men kom en runda sen igen.. Sen blev det bara att man satt vid datorn ett bra tag. Somna väl redan vid halv 2 tiden, ganska duktigt av mig!


Idag: Så vakna man flera gånger imorse, första gången redan vid halv 4 :O Så jävla störigt, men alltid så när man sover själv. Kan knappt sova då :/ Aja, gick upp typ vid 11 :) Positivt att man vänder på dygnet iaf! Sen efter en stund kom Erica. Så snacka vi ett tag, sen har vi börjat städa här med. Ska ju ha fest för Erica på fredag för hon fyller år på lördag så vi måste ha fint till dess. Men vi har kommit en bit iaf. Nu är hon barnvakt ikv, så hon kunde nog inte komma mer ikväll. Men jag ska nog fortsätta lite själv här tror jag om jag inte fastnar vid datorn. Så det är väl det som händer idag :) Ska nog snart laga mig lite mat med.. Tror det blir kotlett, & ngt gott till :) Blir säkert bra. Men nej nu ska jag fortsätta men skriver väl mer ikväll..



& imorgon ska vi till Broby sanatorium, ska bli kul. Kanske man hitta något intressant där. Men skriver om det sen & lägger in bilder :)


Love/T


16 maj! :)

Hejhej! :)
Nu har man då varit dålig på att uppdatera igen :O Men har hänt en massa saker, så har verkligen inte orkat skriva ngt.. Dagarna e lite huller om buller nu i min lilla hjärna xD Men ska försöka göra så gott jag kan & berätta lite vad som hänt.
I ondagss: Va man ju iväg med Robin & det.. Sen va man själv hemma för en gångs skull, duktigt känner jag mig! Men var ju inte den roligaste natten i heller, hände en del dåliga saker. & vad jag stör mig på att jag inte kan tänka. Men det e försent nu ändå så :/ Sluta iaf med att man somna vid typ 11 :O Blev ju inte att mamma kom för varken hon eller jag mådde bra.
I torsdags: Gick upp vid halv 6, sen kom Bassi & hämta sina saker ;O Sen satt man bara vid datorn & prata med massa folk. Sluta med att man stack hem till Jonna. Så va vi bara där sen stack vi ner till Q-bar. Inte så jätte kul för va typ inget folk. Men vi hade väl trevligt ändå. Sen när vi skulle hem va det inte alls lika kul. Jag slutade andas när vi kom utanför & fick jättte ont i magen kände som ngn satt en kniv i magen på mig. Inte bra! & jag hade inte druckit ngt knappt i heller. Sluta iaf med att ambulans kom så fick man åka in akut. Första gången, men inte kul. Panik, när dom spände fast mig :O Dom hitta iaf inget fel, men kunde iaf säga att ngt va fel :O Störigt att dom inte hittar felen. Så fick vi ta buss hem till Jonna, gick ju inga tåg så blev ersättar buss. Sen kunde man inte sova så somna framåt 3-tiden på dagen :O

I fredags: Vakna man vid 9 på kvällen ;O Hände väl inte alls mkt. Vi låg bara & titta film typ hela kvällen & jag kunde inte sova vilket sluta med att man tog taxi hem vid halv 7 på lördagsmorgonen. Sen hem & sitta vid datan. Skulle sovit men kom på att jag skulle träffa bror. Så va i stan med han & vänner. Sen stack vi hem till mig & va där. Meningen att jag & Robin skulle till Q-bar men det blev det inte för fick riktigt ont i magen så blev att sova ist.

Idag: Så har man typ vaknat för ngn timme sen. Ska snart ta bussen in till stan :) Vid halv 3 kommer Amy & hennes pojke. Så ska vi till K-stad blir & äta lite. Sen kanske sätta oss i tivoliparken eller ngt. Ska bli kul iaf, för har saknat Amy så in i bomben..
Men men orkar inte skriva mer nu. Hungrig & lite så, kan knappt tänka nu :O Så skriver mer när jag e hemma sen :)
Love/T

:P

Hejhej!


Då har man nästan precis kommit hem :) Blev ju att Robin kom hit, satt & snacka en stund. Sen blev det vidare till Mc Donalds & äta. Sen hämta man Johan, så stack vi till Hovdala & lekte lite. Mycket roligt. Mina vänner vet exakt hur dom ska göra mig glad. Så vi har väl bara varit ute & kört en massa nu. Men det kan va kul det med :) Nu ska jag iaf, ta & bädda ner mig. Så blir det & kolla runder lite & sen kolla på ännu mer avsnitt av singing bee. Ska dock försöka sova tidigt med. För mamma ringer 11 imorgon bitti, dom ska ju antagligen komma & hälsa på. Ska bli trevligt.. Men nu blir det på med myskläder & sen bädda ner sig! Godnatt <3

12/5-10

Hejhej! :)



Idag har väl inte alls hänt mycket, vakna dock alldeles för sent. Vid 18 & båda 2 skulle upp tidigt, men nej. Sen har vi väl bara legat & myst & suttit vid datorn fram tills nu :) Bassi stack precis, skulle ta bussen hem. Så nu sitter jag här & gör ingenting. Ska väl snart gå & ta på mig andra kläder & ta itu med disken ska jag med göra. Får se om jag orkar laga mat sen med. Robin kommer hit en stund sen med. Behöver prata lite med en vän nu :) Händer ju massa runtomkring mig nu. Men så han kommer väl snart, blir väl bara dricka kaffe, röka & prata en massa. Sist vi prata så va det ganska kul. Massa minnen från skolan & konfirmationen. Jag fick dels reda på att när vi skulle ta nattvarden så hade jag tydligen fått skrattanfall & kunde inte sluta skratta. Tog ju nattvarden med Robin & en annan killkompis. & jag kom & tänka på det nu att jag har ju 2 killkompisar som heter Robin & båda e nära vänner. Så nog lättare & skriva Robin M & Robin J. Ikväll är det då Robin J som kommer :) Men men nu ska jag gå & byta om. Men skriver mer ikväll så ha det så bra så länge!


Love/T

:)

Hejhej! :)


Inte varit inne & skrivit nu på ett tag. Men har knappt orkat blogga i helgen & sen har jag inte haft så mycket tilllgång till internet i heller. Har ju inte varit hemma sen i fredags :P Så det blev ju som det blev. Men helgen har väl varit ganska bra antar jag. En del saker som helst inte kunde skett, men men lite sent & tänka på det nu! Aja, skriver lite kortfattat om vad som har hänt sen sist!



Fredags: Blev att man ringde Robin men han pallade då inte festa. Så snacka en massa med Emelie (om ni kommer ihåg hon jag skrev om, som jag gick 8-9:an med) & det bestämdes att jag skulle med dom till Q-bar. Var hemma ett tag & fixa lite. Färgade även håret en gång till. Fortfarand inte bra, men  bättre iaf. Men det hade nog blivit mycket billigare & gå till en frisör än & hålla på så här. Sen va det ju ducshen, hitta kläder, fixa håret & sminka sig. Hade min klänning som jag hade på nyårsafton. Inte använt sen dess, så det var kul & ta fram den igen. Kan lägga in en bild på den sen. Tog bussen in till stan vid 10-tiden & där inne hämta Emelie mig. Sen stack vi på en förfest & va där lite innan vi begav oss ner till Q-bar. Där vi hade riktigt kul! Kul & umgås med Emelie nu igen med. Vid 3 ngt kom Robin & hämta mig, så körde vi hem till Bassi. Sen somna man väl typ direkt eller något va ganska så trött. Detta var en väldigt lyckad kväll iaf! Får lätt göras om (fast utan dricka för min del) :)


Lördag: Så vakna man vid 4-tiden. Alldeles för sent! Bassi & dom skulle ju ngt & jag skulle hem till Robin. Så blev att man skulle försöka komma in till stan. Men den ända bussen som gick var en som skulle ta 3 timmar :O Sån som ska gå hela skåne runt typ eller ngt! Men stack bort till Emelie & dom, så körde Emelie in mig till stan där jag mötte upp Robin. Blev bara att man umgicks med honom & hans killkompis. Lite förfest hos Robin & så innan vi drog vidare ner till Björket. Där vi hade skit kul till en börja & träffa massa trevligt folk. Var meningen att vi skulle ner till Q-bar en runda med, men så blev det inte. Sen sluta väl inte kvällen alls som den skulle :/ Tror jag, jag vet helt ärligt inte :O Minns bara att vi stod i baren, jag prata med någon & när vi kom hem till Bassi undra jag vems jacka jag hade på mig! Det e fan illa. Aldrig mer Tequila för min del igen säger jag bara! Fy fan :O 


Söndag: Vaknar man upp & har ont överallt & har ingen aning om vad som har hänt. Trilla väl i lördags eller något antar jag :O Så blev att man bara låg & sov i stort sett hela dagen. & jag mådde verkligen som jag förtjäna. Har nog aldrig mått sämre. Blev Mc Donalds mat sen med, mums! Sen titta vi på en massa så ska det låta avsnitt & även Bring it on All or nothing. Sjukt bra e den! Sen blev det sova :)


 
Måndag: Inte alls min dag kan jag ju säga. Det var verkligen en sån dag som man bara vill ligga i sängen hela dagen & dra täcket över huvudet & det va typ precis det jag gjorde med. Va meningen att vi skulle hem till Bassis syster så hon kunde hjälpa mig med håret. Men nej, orkade verkligen ingenting! Helt sjukt! Var riktigt deppig hela dagen, men vet knappt varför. Men som sagt låg bara i sängen hela dagen typ & Bassi var iväg. Sen på kvällen råka jag se saker som jag helst inte velat se. Men men sett är sett! Blev dock på bra humör ganska så snabbt för Robin kom & hämta mig så blev det in till stan & handla mat. Blev en räksallad med kyckling & fetaost. Så j*vla gott! Sen stack vi till Finja & hämta Bassi & sen vidare till Hästveda. Äntligen hem! Ooh, vad jag hade längtat efter det. Blev att man hoppa in i duschen & sen la man sig i sängen & titta klart på Hairspray & sen efter det titta vi på Bröllopsnatten. Inte en film jag rekommenderar. Tyckte inte alls om den & inte Bassi i heller. Sen blev det lite matlagning. Kotletter (Dock inte jag som gjorde dom) klyftpotatis & bearnisesås. Sen så kunde man så klart inte sova i heller, så man va ju uppe väldigt länge. Då Bassi inte tyckte det var lönt & gå & lägga sig för han skulle upp vid 10 :O Så jag va vaken jag med en massa. Läste massa gamla inlägg i bloggen, som man har förändrats säger bara & saker har verkligen förändrat sig. Sen slulle Bassi då inte iväg så vi bestämde oss för & sova istället. Vilket slutade med att man somna vid halv 2 i eftermiddags :O


Idag: Vakna man då av att Cizzy & hennes pojkvän stog & ringde på dörren. Upp & öppna blev det helt nyvaken & skit trött. Klockan var då halv 6, så man hade ju inte sovit så mycket. Men det visa sig att jag e inte alltid så smart. Jag har tydligen glömt skicka mitt nya nummer till Cizzy. Så hon har försökt få tag på mig, vilket inte gått. Så fick hon höra av sin mamma att jag varit på sjukhuset med & då blev hon orolig. Så va hon i Hästveda idag & då tänkte dom att dom skulle kolla hur det var med mig. Så blev att man satt hon snacka med dom. Cizzy koka kaffe till mig med (jag måste lära mig) Sen när dom stack gick jag in & väckte Bassi så stack vi iväg & handla lite. Sen har vi bara legat framför datorn & kollat på singing bee :) Nu har vi precis ätit lite & har nästin till precis krypit ner i sängen! Så det blir väl fler avsnitt av singing bee & sen sova är ganska så trött..


Ja det har ju hänt en del som ni ser. Både bra & dåliga saker, men som jag sagt innan man ska ju inte hänga upp sig på det dålig utan fokusera på det som är bra. Men jag hoppas att ni har haft en bra helg & en bra början på veckan!


& nu när jag läste gamla inlägg igår så såg jag det att jag skrivit väldigt mycket om mig & Kim. Vi bodde ju båda på boendet innan så klart man umgås varje dag. Tyvärr så träffas vi nästan aldrig längre. Men det beror på att jag bor ju i Hästveda & hon bor ända i strömsnäs. Där hon har bosatt sig med sin pojke & fått ett jobb! Men hon är fortfarande min bästa vän & det är klart att jag saknar henne. Ska åka & hälsa på henne en dag snart med!


Nu blir det en liten snabb lista på vad som ska fixas under 2010 & även nu under de närmsta månaderna:



Fixa körkort
Skaffa jobb
Komma in på ngn skola
Lära mig göra kaffe
Bli bättre på att laga mat
Träffa släkten uppe i Örebro & även i Stockholm
Fixa i lägenheten..

Hmm e trött nu så detta e det ända jag kommer på än så länge. Men kommer nog på mer sen! Aja, nu blev detta ett väldigt långt inlägg så nu säger jag godnatt & sovgott! <3

Helg! :)

Hejhej!


Idag blev det då att man vakna ganska så sent, typ vid 3 :O Illa! Låg & lata oss i sängen en stund sen skulle Bassi hem. Ringde bror & prata med han idag, han fyller ju år. Grattis till han! Sen prata jag en massa med Amy i tele med, saknar henne. Har även varit iväg & handlat lite. Va tvungen & ha e plattång min e ju  I hörby & har inte möjlighet & hämta den. Så det fick bli en ny, köpte även smörgåstårta på bit. Det får bli frukost/lunch idag så äter jag inne i Hlm sen :) Nu så händer det väl inte så mycket, tror inte jag kommer fixa något här hemma idag. Ska väl snart färga mitt håt igen :/ Men det är typ blont nu så det borde väl inte va så mycket kvar. Sen så ska jag hitta kläder ikväll & fixa mig i ordning. Ska ju till Q-bar med Robin ikväll. Fast tar inte bussen härifrån förens vid 11 så jag har ju gott om tid på mig! Men men nu ska jag äta klart & sen ringa Robin & höra om ikväll :) Hoppas ni får en bra fredag!<3


Love/T

Mys! :)

Hejhej!


Det har ju dock inte blivit alls mycket gjort sen jag skrev sist. & jag brände min fiskgratäng :O Inte mycket, utan det va mest vid sidorna på "kartongen". Men ja det stod ju då att den skulle va inne i 35-40 minuter så jag slängde in den & sen satte äggklockan på 35 min. Sen satte jag ju mig vid datorn, & när jag skulle ut & kolla den så va det bränt. Men jag skyller det på Felix för det stod 35-40 min & den va bara inne 30. Fast när jag tänker efter så kanske jag satte på för hög värme :O (Haha fråga Bassi nu & den ska tydligen va på 175 & jag har satt den på 225) Det har vi problemet till varför det brändes.. Men den gick & äta iaf, så pass bränd var den inte. Sen efter man ätit så fastna man vid datorn, så satt väl här fram tills 9-tiden. Det jag fått gjort är väl vika den sista tvätten & in med det, röjt undan i hallen & fixat i badrummet. Aja, det är något iaf! Men hatar när det kommer sånna dagar. Vissa dagar jätte aktiv, & andra vill man bara ligga i sängen. Det värsta är att jag känner mig skit stressad & det känns som jag har sjukt mycket & göra. Men sen samtidigt varför känna mig stressad, det är min lägenhet. Jag bestämmer väl när jag ska packa upp eller inte. Men jag vill så himla gärna få fint här, men det får bli ett ryck nästa vecka med. Ska fixa lite imorgon, så pass mycket jag kan! Sen lördag blir det Björket & då sover jag hos Bassi sen e man inte hemma förens måndag/tisdag. Så lite irriterad över att det inte blivit mer gjort idag. Men men inget man ska hänga upp sig på! Nu sitter jag här med chips & dippa ska snart krypa ner i sängen & mysa med Kisen & Bassi till Anna Anka söker assistent :) Så godnatt! <3


Angående maten blir det nog ingen idag för Bassi kom så sent, så tror inte det blir & laga någon mat i natt får se sen för jag e rätt sugen på det. Men då får ni en uppdatering på det imorgon hur det gick:)

Mat..

.. ja sitter här & väntar på att min mat ska bli klar så då kan man ju passa på & skriva lite snabbt! Det fick bli fiskgratäng. Snabbt & enkelt! Men det dryga e att man måste vänta! Men men den e nog snart klar! Gröten jag åt innan klarar man ju inte sig på till ikv så då får man äta ngt så länge. Ja städningen går väl sådär. Har fixat köket iaf. Skurat alla bänkar, fixat disk, dammsugit m.m :) Ska fortsätta med resten sen efter jag ätit. Men helt seriöst orkar jag inte :O Vill bara stanna i sängen & ligga här hela dagen. Men nej, så kul ska man inte få ha det. Tror att jag ska börja packa upp lite sen istället, lite roligare haha! Men, nu måste jag ut i köket & kolla maten.. Hörs ikv! :)

Ännu mer städning! *Suck*

Hej! :)


Ja då blev det att man gick upp lite för sent idag, vakna ju när Bassi stack vid 10. Sen somna man självklart om bad han ringa & väcka mig vid 1, halv 2. & ja han ringde men vid kvart över 2 hörde jag telefonen ringa. Illa! Nu har jag legat i sängen med datorn & latat mig alldeles för länge med. Ska ju gärna hinna med & göra något här idag. Så nu ska jag snart ut i köket & göra mig lite gröt. Sen ska det börja städas ännu mer & packas upp. Men dessto fortare jag gör det dessto snabbare e här ju fint. Angående färgningen igår så blev det väl inte så jätte lyckat! Men ska göra ett nytt försök senare så får vi se hur det blir :) Nej, nu ska jag ut & göra det & sen påbörja allt här. Kan se om jag kanske tar en paus lite senare idag & slänger in ett snabbt inlägg. Ha det så bra idag!


Love/T


Äntligen klar...

... ja rubriken talar ju för sig själv, äntligen klar eller ja för dagen i alla fall. Har ju mycket kvar ändå, men jag orkade inte mer idag. Har ju hållt på hela dagen. Men om jag känner mig duktigt! :) Jag har nog tvättat minst en 6 maskiner tvätt, täcken, kudden, lakan & allt. Har diskat undan allt, städat hela sovrummet & dammsugat där jätte nogrant. Har packat upp kläder som jag vikt & hängt in i garderoberna. Haha jag får använda 3 garderober, & jag som säger att jag inte har några kläder :O Men ja en del har ju blivit gjort idag. Riktigt stolt över mig själv. I vanliga fall blir typ ett plagg vikt sen bara nu orkar jag inte mer. Åt god mat innan med, Bassi gjorde lövbiff & klyftpotatis till :) Imorgon ska jag dock laga maten?! Vi kom in på en disskussion, kommer inte ihåg riktigt vad men jag så något i stil med  men jag kan ju laga mat jag med. Sen sluta det med att jag ska göra den imorgon, så går det när någon i frågasätter ens matlagnigskunskaper & man säger att man är sååå duktigt. Aja, det blir potatis, kotlett & brunsås. Men det kan väl inte va så svårt. Jag gick ju Hotel & restaurang innan & en del lektioner va man ju på. Så det ska nog inte vara några problem, bara hoppas jag inte bränner köttet :) Denna gången ska ha inte ha rätt haha! :) Men men imorgon blir det att fortsätta här hemma. Bassi ska iväg redan vid 10 så det blir att börja ganska tidigt här. Men det e bra, kan jag få en del gjort & då har jag ingen tvättstuga & springa ner i hela tiden. Måste ju börja få i ordning här hemma någon gång & som sagt jag får ju passa på när jag är hemma. Men nu ska vi färga mitt hår & se om det blir bättre nu. Men det tror jag. Sen blir det & ta en skön dusch. Efter det blir det andra avenyn & förhoppningsvis Anna Anka söker assistent. Så det blir bara mys & ta det lungt nu. & jag ska belöna mig själv & mumsa på mitt naturgodis! :P Men ja jag har egentligen inte tid & sitta här nu. Måste i med färgningen, får inte bli så sent ikväll. Båda måste ju komma upp imorgon. Hoppas ni har haft en bra dag! :) Godnatt<3

Tvätt & städdag! :)

Hejhej! :)


Gick upp vid en halv 2 idag då klockan ringde & kände bara neeej vill inte! Men det var bara till att gå upp ändå. Så nu sitter man här påklädd, har ätit frukost & dom 2 första maskinerna tvätt är idag. Bassi skulle inte iväg idag, så det blir & tvätta en massa idag. Täcken, kuddar, kläder ja allt ska tvättas pga katten. Men det är bra för då har jag något att sysselsätta mig med idag. Sen ska jag även städa lite & se om man kan packa upp lite med. Man känner sig ju mer hemma när allt är uppackat till skillnad när allt står i lådor. Allting står just nu huller om buller i vardagsrummet. Men är ju ändå aldrig där inne för har ingen tv. Men det ska fixas snart, så får göra lite mysigt där inne med. Hade behövt köpa några taklampor med. Men men nu ska jag lägga mig & vila en stund tills maskinerna är färdiga. Sen efter det börjar städningen på allvar. Så kanske inte har tid & skriva så mycket idag. Men vem vet, kanske kommer ett snabbt inlägg lite senare idag. Ni får ha en bra dag!


Love/T

Färgning :)

Hejhej! :)


Blev ju inget Anna Anka i morse för mitt internet ville inte alls som jag ville. Men blev att en tjejkompis kom hit istället. Vilket var väldigt trevligt & kul. Ooh, va jag saknar att umgås med mina vänner, men blir ju annorlunda när man flyttar. Men det får man ta & ändra på. Blev iaf att jag mötte J på busstationen & sen stack vi iväg & handla. Där vi även bestämde oss för att färga mitt hår blont, så köpte färg. Sen blev det hem & i med den ena färgen. Under tiden som den va i så laga vi tacos. Mums, riktigt gott var det. Sen blev väl inte resultatet så lyckat. Så i med ny färg & iväg & köpa ännu mer. & nu efter 2 slingfärger & 3 färgningar e resultatet som på bilden nedan. Inte riktigt nöjd med det än, men inte heller missnöjd. Mycket bättre nu än va det var från början. Men ska köpa en ny färg imorgon & färga det en sista gång. Stackars mitt hår, inte bra & färga det så många gånger. Men ja, vår dag har ju typ gått att färga mitt hår & sitta vid datorn. Så blev dock ingen städning, så det får vi ta imorgon. Skulle egentligen tvätta med, men tycker inte alls om att gå ner i tvättstugor själv (sen en händelse då jag var liten) & Bassi ska jobba imorgon igen så vi får se hur det blir med den biten. Nu händer väl inte alls så mkt, Bassi kom hit för någon timme sen. Så vi ska väl lägga oss & kolla på Anna Anka nu :) Ska kanske även se en film, köpte en tidning innan idag & fick en film med. Så får se om man tittar på den. Men ja, nu ska jag iaf krypa ner under täcket. Godnatt! <3







Ungefär så här kommer min natt se ut :)






Man ser inte så bra på denna bilden, men orkade inte ta en massa
bilder nu. Men det kommer komma bättre :)


4/1-10

Godmorgon/eftermiddag! :)



Har faktiskt varit vaken ett tag, känner mig duktigt. Men bara legat i sängen & myst en massa. Nu vid 2 blev Bassi hämtad för han skulle iväg & jobba. Så då orka man åtminstone ta datorn & sätta sig där iaf. Tänkte gå ut & göra lite gröt till frukost nu, men mjölken e slut så det gick inte. Får se om jag kan hitta något annat gott. Är rätt så sugen på & göra spagetti & köttfärssås idag med, men då behövs köttfärs. Så kanske får ta mig bort & handla lite sen. Ska ju ändå fixa massa här hemma idag. Nu när jag ändå är hemma en hel del & är själv med så kan jag ju passa på & packa upp lite med. Nej, nu ska jag ut & göra frukost & sen kolla på ett avsnitt av Anna Anka söker assistent. Det blev ju 2 igår ist med, har ju inte följt det från början så vi såg första avsnittet med. Så nu har jag sett 1:a, 5:a & 4:de ska man bara se det andra & tredje med. Nej, men man kan bli rätt irriterad på henne med när man ser programmet, men jag tittar mest för att följa kandidaterna. Ja 6 föresten som ni ser har jag bytat design nu, tyckte inte alls om den andra. Blev för mörkt enligt min åsikt. Så det får va så här så länge, tills jag kan fixa det jag vill ha. Men nej, frukost var det ja! :)


Love/T

Helgen! :)

Hejsan! :)


Har knappt haft tillgång till & skriva i helgen. Sen igår hade jag verkligen ingen ork till det. Men ibland får man väl ta en paus från bloggandet. Men vi får se om jag kan bli bättre på & uppdatera sen. Helgen har väl bjudit på ganska mycket, både bra & dåligt. Men det dåliga ska man ju inte hänga upp sig på, får fokusera på det bra istället. I fredags kom jag ju dock inte upp när Jasse ringde, utan kom upp vid 1-tiden. Illa som fan! Sen tog allt en massa tid. Så blev inte att man tog tåget förens vid 4. Jasse hämtade mig i Höör. Blev & handla mat, & läsk :) Sen till Hörby & hem till henne, göra sig i ordning. Sen senare blev det hem till en av hennes kompisar som fyllde år. Grillade & lite sånt. Mysigt! Sen slutade det med att man drog till Björkaloge. Vilket va sådär :O Riktigt mycket folk med så man kunde knappt röra sig. Så va stack hem tidigare än planerat & då blev det bara hem till Jasse & sova. Lördag så mådde man ju inte speciellt bra men men. Blev bara att man låg i soffan & lata sig en massa. Jessica kom & hämtade mig sen. Så var iväg en runda, sen blev det att man stack hem till Bassi. Men låg bara där uppe i soffan & tittade på tv med hans mamma! :) Orkade inte med så mycket mer. Sen fick man skjuts in till stan, då man stack hem till Robin. Gjorde oss i gjordning & så. Sen blev det iväg till kebabgrillen & käka mat. Hans kompis mötte upp oss där. Sen blev det hem till Robin igen & sen vidare till Q-bar där vi även mötte upp Jonna. Kvällen va hyfsat bra. Träffa massa trevligt folk, & massa dans blev det med. :) Så trevligt hade man. Sen ett stort tack till Robin som kom & hämta mig även fast han skulle upp & jobba dan efter. Så blev att han körde mig till finja, hem till Bassi. Där det dåliga börja, bråk som vanligt men men det e väl typ löst så det ska man inte hänga upp sig på & har man alkohol i kroppen blir ju saker värre tyvärr. Men va ju dock vaken väldigt länge, för länge. Bassi skulle iväg vid 11 & jobba. Då gick jag & la mig haha! Men kan ju säga det att jag somna snabbt & sov som en stock. Igår ja man sov ju länge. Vid halv 6 kom väl Bassi hem, men jag fortsatte sova. Så vid en 8 gick man väl upp :O Sen blev det VÄLDIGT dyr mat. Mådde inte alls bra, hungrig & sugen på MC donalds. Men fanns ingen som kunde köra, så dum som jag e ringde jag en taxi. Haha korkad, ringa en taxi för lite MC donalds :O Men jag fick ju min efterlängtade mat. Sen blev det bara att man låg i sängen & tog det lungt. Äntligen tittat på andra avenyn nu med & nytt avsnitt imorgon. *Gilla* :) Idag gick man upp tidigt eller jag ganska tidigt. Bassi försvann dock en stund, då det inte fanns ngt & göra så somna man om igen. Sen när han kom hem så fixa vi skjuts hem till mig. Här hemma har det väl inte hänt så mycket, bara suttit vid datorn. Även plockat undan lite i lägenheten. Det e inte stökigt nu iaf. Lite efter maten innan, orkade inte diska. Men ska va hemma hela dagen imorgon så tar det då ska även försöka packa upp lite då. Så då kan disken vänta tills det med haha! :) Idag blev det kycklingklubbor, pommes, bearnaisesås.. Mums! Skulle ha duschat nu hur länge som helst med, men man fastnar ju så lätt vid datorn. Så det blir väl & hoppa in i duschen snart:P Sen efter det ska jag faktiskt titta på Anna Anka söker assistens. Är inte så jätte förtjust i henne väl. Men har redan sett ett avsnitt, & då kan jag inte sluta titta. Så blir väl det nu sen sova! Satt förresten & kolla på mina kvitton sen i lördags. Herregud säger jag bara! Jag får ta det lite lungt med pengarna nu. Men nästa helg blir det Björket, det e något Club elvira absolut sista så jag & Robin ska dit. Sen samma dag e det exakt en månad till min 20 årsdag.. Panik! Va ska man göra då, jag har absolut inte en aning. Men jag & mina vänner kommer väl på något får man hoppas på.. Hmm, vill inte fylla år i heller. Hade dock inte tackat nej till & va liten igen. Men det går ju inte så man får ju ta det som det är :) Men nej, nu ska jag hoppa in i duschen så det blir gjort. Som vanligt blev detta lite längre än jag trodde. Men hoppas ni har haft en bra valborg & helg! :)



Natti!





Mys med dessa 2 efter duschen :)

RSS 2.0