Torsdag :)

Hejhej! :)


Usch, vad jag ska va dålig på att uppdatera hela tiden. Men ja det får väl va så ett tag till. :O Får bli ändring när jag har mer tillgång till en dator & sånna saker. Men ja det har väl inte hänt så mycket dessa veckorna. Har umgåtts en massa med Louise, sen har det varit hässleholmsfestivalen med :) Nu har tyvärr Louise åkt hem till Stockholm igen :( Får åka upp & hälsa på henne ngn dag :) Sen har jag mest varit med Wille & alla andra som bor här :) Så det är väl ungefär det som hänt dessa veckorn :P Men men nu ska jag iaf ut på balkongen till dom andra & va social :)


Puss&kram T

Kaffe & skitsnack ;)

Hejsan! :)
Blev ju att ta bussen in till stan innan, stack upp till Robin.. Sen blev det ner till pressbyrån för Louise skulle handla mat, men det fanns inget gott :( Så blev att handla kaffe sen sätta sig ner & dricka det & tänka på vad man skulle äta. Då vi ser att subway fortfarande hade öppet.. Vi trodde det hade stängt för det såg ut så, men nej det hade inte det. Så vi stack in där & åt. Gott som fan e det! :) Sen träffa vi Angelica en stund, så blev det upp till Robin & hämta mina nycklar. Angelica ska va i min lägenhet lite grann nu :P Sen ut igen, vänta på stationen med Angelica tills hon stack. Då vi handlade kaffe igen. Haha vi & vårt kaffe :P Sen kom en liten Jasse, så blev en promenad med henne innan jag & Louise stack upp till Robin igen. Nu sover Robin (tror jag) & Louise e ute & pratar så då kan man ju passa på & låna datorn :P Ska väl kolla facebook & så nu. Sen får vi se vad resten av kvällen har att bjuda på. Hade tänkt & gå & duscha om jag orkar det annars får det bli imorgon bitti.. Annars blir det väl bara att sitta & prata massa med Louise tills man e trött & kan sova. Nu ska jag iaf läsa lite bloggar tills Louise kommer tillbaka :)
Puss&kram <3

Seg söndag!

Hejsan!


Vaknade väl för inte så längesen, så har bara legat & latat mig i sängen tills nu. Blir snart att göra sig i ordning & sen ta bussen in till stan. Ska upp till Robin & träffa Louise :) Inte en aning om vad som händer sen ikv. Men det lär vi ju märka :P Söndagar e ju sega som fan! :/ Men men måste fixa mig nu så jag inte missar bussen..


Love/T

Längesen! :P

Hejhej! :)


Usch, vad jag blivit dålig på att uppdatera bloggen på sistone. Men har massa annat & tänka på just nu. Sen är ju min dator sönder så är inte så ofta jag har tillgång till dator heller. Så jag får ju göra det när jag kan & har tid. Vilket innebär att det inte blir så ofta. Kommer nog tyvärr vara så ett tag till, så kan inte precis lova att det kommer bli bättre. Men ja, det får väl va så nu, så får jag se om jag kommer in i det igen :) Orkar inte skriva vad som har hänt dag för dag nu..


Har iaf varit på Helsingborgsfestivalen fredagen & lördagen. På fredagen stack jag dit med Daniel & Johanna. Kul & kunna umgås med Daniel. Inte så ofta han är här, med tanke på att han jobbar i Norge. Johan var även där också. Sen träffa vi ju några där med :) Men det var trevligt! Blev ju det vanliga, träffa folk, gå runder på tivolit, sitta i öltältet. Såg även Calle kristiansson :) Lördagen åkte jag & Johanna dit med Cizzy :) Hände i stort sett samma där som på fredagen :)


Sen har jag umgåtts med Robin & hans flickvän sen i måndags. (tror jag det är) Trevligt & lära känna nytt folk & Louise & jag har börjat bli ganska så bra vänner. Men vi har väl inte gjort så mycket mer än att vara hemma hos Robin. Umgåtts med det andra folket som bor det med. I onsdags så var på Q-bar med Davve, sen blev det hem till han & titta på film. Har även umgåtts lite med Tom & Wille med... Så det är väl det som har hänt typ.


Nej nu ska jag nog lägga mig & titta lite på tv tills jag somnar. Men tvivlar starkt på att jag lär somna, gick inte upp förens vid 9-tiden idag. Har inte mått så bra, så bara legat & sovit hela dagen. Var ju på Q-bar igår så blev att lägga sig sent & sen tyvärr lite för mycket. Hade väl inte så jätte kul där heller, men det gick :) Hungrig som jag vet vad är jag också, inte ätit på hela dagen :( Men men nu ska jag krypa ner under täcket & invänta sömnen :PLove/T

RSS 2.0