30/11-10

Hej! ;D

En liten Tina var väldigt duktig imorse, & gick upp i tid även fast hon gick & la sig sent. Aja, lektioner idag Naturkunskap, engelska, matte. Rätt chill! Naturkunskap & engelska bara läsa min bok. Matte gjorde jag ett nytt kapitel igen. Så duktig! Efter skolan blev det att åka in till Kristianstad med Melle, till banken. Så nu har jag en ny internetdosa, äntligen! Nytt kort skulle dom med skicka, dock till fel adress. Men jag får det iaf det är huvudsaken. Sen blev det hem & äta, tacos. Gottgott :) Sen bar det av till Melle & hämta julpynt. Så imorgon blir det städa rummet & julpynta. Mys! När vi väl kom hem så satte jag mig vid datorn & beställde kläder (ska visa bilder på några). Skit bra, för du betalar av det i månaden, så behöver man inte betala hela summan på en & samma gång. Nu ska jag kolla min facebook & sen ska jag & Sandra äta tårta. Var inne på Domus innan, skulle köpa chips & dippa, men hittade en tårta som såg skit god åt. Typ chokladmousse tårta med hallon ovanpå. Hur gott låter inte det? Så det ska vi smaska på snart. Sen blir det en varm & skön dusch, sedan läsa min bok & sen sova. Förhoppningsvis tidigt är skit trött & måste komma i tid imorgon. Snart helg med, veckorna går fort! :D


Beställde bla dessa klänningar:
Den vita precis nedaför, en likadan i röd med :)






Dessa skorna. Ett par liknade pumps, fast med rosett fram..



Denna tröjan+ någon annan mys tröja. Sen blev det lite annat som underkläder, smink, smått & gott.

& oj! en kjol med, det glömde jag haha :)



Oooh, vad jag längtar tills detta kommer :D

Love/T


Mamma! :)

Hejsan!


Rätt drygt imorse, vaknade 11 när jag kunde gått upp 12. Men men skönt & ha gott om tid på sig :) Skolan var rätt lungt. Först naturkunskap & sen bara prata lite på mentorstiden. Sen fick vi sluta 1 timme tidigare. Gött! Så typ skoldag från 12.40-15.00. Efter skolan blev det en tur till grundskolan med Aina. Måste gå till deras bibliotek om vi ska låna böcker. Började läsa i en av böckerna lite innan maten. Den verkar rätt bra. Efter maten bar det av mot Hässleholm för att åka till banken. Jag kunde ta ut pengar. Men dom kunde inte fixa nytt kort eller internetdosa, för är tydligen inte kund där. Men det ska vi fixa imorgon. Efter banken åkte vi till Tyringe, där jag blev lämnad hos mamma & resten av gänget åkte till förmedlningscentralen. Men det visade sig att dom stängde 6, så Melle, Sandra (konst) & Samira kom upp & drack kaffe hos mamma. Det blev dock bara en liten runda där uppe, men jag fick träffa mamma & lillasyster iaf. & jag ska ju dit snart igen & titta på när lillasyster går luciatåg :) När vi väl var hemma blev det bara att spela spel & det har vi gjort nu dom senaste timmarna. Nu ska jag kolla facebook, banka på Sandra & dra ut henne i kylan. & sen blir det läsa & sova..


Kul & träffa mamma & lillasyster idag även om det blev en liten stund.
Även om jag & min mamma har haft det jobbigt
& kanske inte har världens bästa relation.
Så är hon bäst!
Jag kan verkligen prata med henne om allt & hon försöker verkligen ställa upp för mig med.
Lilla söta mamma, ibland är det synd att det ska bli som det blir.
Men jag är glad att vi är så pass bra vänner idag som vi är
& att vi iaf kommer överens med varandra.
Vi har alltid kul när vi träffas med & pratar verkligen om allt.
Jag vet verkligen inte vad jag hade gjort utan henne, det hade aldrig gått.
Utan min mamma är jag ingenting!
Hon är den jag ringer, pratar med, skrattar med, ja allt nästan!
Hon är både min vän & mamma!
Men visst vi har en bit kvar på vägen, men vi har kommit rätt långt ändå!
Jag älskar dig mamma!

& min lillasyster.
Ja det är min lilla prinsessa.
Så jäkla söt & underbar är hon.
Men du behöver ju inte växa så fort haha!
Du får vänta lite med att bli stor nu.
Önskar att jag kunde träffa dig oftare,
men är glad att jag får dom stunderna med dig som jag får!

Även om det är som det är & har varit som det varit. Så är min familj bäst ändå!
Visst man kan aldrig göra det som är gjort ogjort & det kommer alltid finnas kvar.
Men man kan göra det bästa av situationen & försöka bearbeta det.
Jag vet att jag gjort en del fel & varit jävlig. Men jag kan inte säga mycket mer än förlåt :/


Love/T

En dag med Sussi! :D

Hejsan! :)


Jag kom in till stan, slapp ta bussen in för Sussi ville okså följa med. Så vi stack in där & mötte Sandra. Gick runder & kolla på marknaden & i massa butiker. Marknaden var väl inte så mycket att hänga i julgranen. Inte så mycket stånd & så. Men det var mysigt ändå. När vi var klara där tog vi en promenad till bilen genom parken. Skit mysigt ju, & inte så farligt kallt heller. Var tvunga & tanka med för lite bensin. Sussi frågar mig om jag har tankat innan & det har jag ju inte. Det visar sig att hon bara gjort det 1 gång innan. Men iaf innan vi går ut ur bilen säger hon 2 idioter är bättre en. Det ångra hon sen. Vi fick inte av tanklocket haha! Stod & vred & vred men det gick inte. Det kommer en kille & hon frågar honom om det är normalt att inte få upp tanklocket, då han säger ja det kan ha frysit fast. Vi bara fan, vi måste ju komma hem. Hade inte kommit till Önnestad med den lilla bensinen. Han som vi frågade testade med, men det gick inte. Aja, fick köra till Statiol, där det är bemannad mack. Då han vi ber om hjälp, får upp den på första försöket. Va fan!  Blev en runda till Lidl sen för att hitta julkalender. När vi väl står där inne & kollar på massor av saker, så kommer en arbetare fram: Hallå, vi stänger nu. Sussi: Jaha oj! så vi ska betala nu då. Jag: Jaha, har ni julkalendrar. Haha. Men dom hade bara sånna stora för typ 90 spänn, så nejtack! Men vi hitta lite annat där inne iaf. När vi väl kommer ut på parkering så är det ju värsta snökaos ute! Stod där ute ett tag och funderade på vart vi skulle köpa julkalendrar. Då vi får syn på willys & ser att dom har öppet. Så det blev in där en runda. Där vi hittade massa julkalendrar. Jag köpte 3 st :O Så nu har jag 6 st haha! Men då får jag mycket choklad & dom är jättefina med! 1 hellokitty, 1 nalle puh, 1 med prinssessor, 1 med tomtar & nallar, en smarties & en utan choklad med Kalle Anka. Aja, sen skulle vi då köra hem. Sjukt läskigt! Fick ligga i 60 km/h & mitt på vägen även på dubbelfilig väg. Men vafan skit halt ju! Sen blixtra hela jävla himlen till, snacka om läskigt. Men vi kom fram oskadda fram iaf :D

När vi väl var hemma så blev det matlagning direkt! Eller ja pizzor från lidl som man värmer i ungen med fetaost på. Riktigt gott! Finns en del goda alternativ när man är vegitarian (jag är inte det, men Sussi är). Sen blev det cigg & kaffe på det. & nu har vi bara suttit nere i lilla matsalen med efterrätt & spelat spel. Chokladpudding & vaniljpudding. Hittade en nytt spel med som var riktigt roligt. Sen kom Dany & David och var med en stund. Just nu sitter jag & Sussi i datorsalen. Hon gör sitt projekt & jag sitter här :) Hade tänkt sitta här en liten stund till, sen gå & sova. Sovmorgon imorgon med eller ja mer än vanligt. Börjar 12.40, så behöver inte gå upp förens 12. Men men nu blir det snacka skit med Sussi en stund innan man går & lägger sig.

& jag hoppas verklligen vädret är på vår sida imorgon. Melle & jag ska låna Sussis bil, så jag äntligen kan komma iväg till banken. Så efter skolan ska vi inte till banken i Hässleholm & sen efter det blir det en runda till Tyringe. Ska hem till mamma en liten runda. Har köpt en julkalender till min lillasyster, hon älskar ju Hello kitty. Så köpte en till henne med, & hon måste ju ha den innan den 1 december. Så det blir att lämna dem imorgon. Ska bli kul och träffa dom igen, länge sen nu! Sen ska Melle hem till honom och hämta sitt julpynta. Så julpynta mitt rum lite imorgon, mys! :)

Jag har hitta väldigt snygga kläder idag med, man hittar allt när man inte har pengar. Speciellt ett par byxor som jag velat ha skit länge som aldrig finns när jag har pengar, men alltid när jag inte har pengar. Men jag har kommit på min önskelista nu iaf, så man kan alltid hoppas på att mina kär mor skulle läsa detta av någon anledning.

Stor stickad myströja
Stickade koftor
Byxor från bikbok
Presentkort på bikbok & HM
Mia Törnbloms böcker
En drömbok
Skor från HM
Hårförlängning
Mys innetofflor
Något fint halsband
& sen lite småsaker som pennor, dagbok & sånt :)

Hmm, det är nog allt får hoppas tomten är snäll i år haha :)


Love/T

Julmarknad!

Hejhej! :)


Nu har man precis vaknat & är riktigt utvilad. Så drygt igår, vid 12 ringde Sandra och väckte mig. Men det visste jag kunde hända för hade hennes nycklar. Men sen när jag gick & la mig igen så kunde jag inte somna om förens en timme senare :/ & ändå så var jag så trött så jag knappt kunde stå upp. Men men nu hade jag tänkt gå ner & äta lite frukost. Sen är det tänkt att jag ska ta bussen in till stan där Sandra möter mig & vi ska gå på julmarknad. Om det nu går som jag vill :/ För på skånetrafiken står det att det inte går några bussar, men jag vet att det ska gå någon. Hmm, skumt! Jaja, äta frukost nu & sen se om någon har en tidtabell. Hörs senare.


Love/T

Hemma igen! :)

Hejhej!


Som rubriken leder är jag äntligen hemma igen & är trött som fan kan jag lova! Men iaf blev hämtade halv 9 igår ju. Blev hem till D, så han kunde duscha & så.. Sen stack vi en runda till Ängelholm, där vi träffade hans kusin. Sen bar det av till Helsingborg & färjan över till Danmark. Sen kommer den dryga vägen i 2 timmar, till nästa färja. Men likades iaf sova en liten stund innan vi var framme & det blev färjan över till Tyskland. Var där någon timme för tidigt så vi ställde oss på en parkering. M la sig i framsätet & sov. Medans jag & D tyckte vi va smart, vi la ner baksätena så vi kunde ligga raklånga i bagageluckan med benen uppåt. Men det var bara det att vi vaknade en halvtimme senare av att all värme i bilen hade försvunnit. Svinkallt kan jag lova! Sen blev klockan tillräckligt & vi gjorde det vi skulle. Sen blev det färjan över till Danmkark och sen var det bara att påbörja den dryga 2timmars vägen igen, men lyckades sova lite där med. Sen färjan över till Helsingborg & köra tillbaka mot Hässleholm. Var väl framme vid 1 i hässleholm igen, då det bara var att fixa lite saker. Sen sova i typ 2 timmar :) Det behövdes! Kom hem till lilla Önnestad för ett par timmar sen & har bara tagit det lungt. Blev att äta pizza med Melle med & det satt verkligen fint. Inte ätit sen igår dum som jag är :/ Sen har jag bara suttit här & kollat facebook. Nu hade jag tänkt gå ut & ta en cigg. Sen blir det antingen tv med Melle eller gå & lägga sig, Har ju ändå varit vaken sen typ 10.00 igår, bortsett från dessa 2 timmar. Så det är ju ett par timmar man är vaken. Men ja ska inte klaga så mycket jag har haft kul iaf. & ska jag va helt ärligt hade jag lätt kunnat göra om det även om det är en dryg bilfärd & man blir trött.. Men så länge man åker med rätt folk så :D Aja, orkar inte skriva mer, kan knappt tänka. Så vi höres imorgon!

Love/T

Fredagsäventyr :P

Hejhej! :)

Får bli ett snabbt inlägg för ska iväg. Men men gjorde som sagt inte så mycket på svenskalektionen, orkade helt enkelt inte. Så blev facebook, läsa lite bloggar & så. Sen efter skolan satt jag en stund med Sussi. Dom gör ett projekt om begär & hon skriver om makt. Så för att få hjälp hade hon satt en liten låda nere vid matsalen, där folk kunde skriva vad dom tyckte makt var. Så vi gick igenom dom lapparna, väldigt många roliga kan jag säga. Sen skulle vi ut & röka men vi fasta vid datorn haha :) Sen tog jag en liten powernap & Sussi kom & väckte mig en timme senare. Så nu har jag bara suttit & umgåtts med henne en massa. Meningen var att jag skulle följa med dom ut i Kstad & festa lite. Men så blev det inte. För jag ska tydligen till Tyskland haha :) En klasskompis skicka till mig om jag skulle med. Men jag bara men då kan jag inte festa & massa andra men. Sen till slut fick jag bara bra då hämtar jag dig på skolan halv 9. & jag bara då antar jag väl att jag följer med haha :) Så dom kommer väl & hämtar mig snart antar jag, så ska kolla facebook lite snabbt & ta en cigg nu :) Men är hemma vid 2 på dagen imorgon tror jag, så hörs då! :D


Love/T

Svenskalektion!

Hejhej! :)

Snacka om att jag var trött & seg imorse! Först bankar Melle på dörren, sen kommer Aina. Aina ringer, Davve ringer, Sandra ringer 2 gånger + en massa sms. Men tror ni att jag kommer upp i tid, nej nej såklart inte. Sov fram till 10 :/ Tur vi har fikarast då så man iaf kan få äta frukost. Så blev att springa ner & äta frukost. Sen lektion som var svenska. Vilket innebär att vi ska fortsätta med våra arbeten. Nu har vi precis haft lunch. God mat för en gångskull. Revben, potatis & brunsås. Mums! :) Nu sitter jag i datasalen och väntar på att vi ska börja våran lektion. Svenska igen, så blir bara att fortsätta med arbetet. Ska skriva om författare & jag skriver om Katarina von Bredow för jag har läst dom flesta av hennes böcker & dom är riktigt bra. Inte för att jag tror att jag kommer arbeta så mycket denna lektione, gjorde inte det förra heller. I vanliga fall brukar det bli mycket gjort för detta är något som jag tycker är kul att göra. Men vet inte vad det är med mig idag, inte alls pigg på att göra det. Men men jag har kommit en bra bit på det iaf & jag har iaf gjort en del förra lektionen. Efter skolan har jag ingen aning om vad som händer & inte ikv heller. Jag vet bara att jag INTE ska sova efter skolan, men vad ska man då göra. Något hittar jag väl, tror Sandra också slutar 2 idag :) Aja, nu har lektionen börjat så jag ska se om jag kan få något gjort.

Love/T

25 november 2010!

Hejsan! :)


Usch, vad seg jag var i morse, ville verkligen inte gå upp. Aina knackade på dörren & skicka sms, men inte gick jag upp. Sandra ringde mig & Davve skickade sådär 8 sms till mig haha. Sen när Sandra väl kom & banka på dörren gick jag upp. Shit! Måste börja gå & lägga mig i tid. Men iaf första lektionen var samhällskunskap, där vi skulle fortsätta med dom dära historia snubbarna. Men vår grupp var klar med arbetet & hade redovisat det. Men inte fick jag göra något annat för det nej, jag skulle va med i en annan grupp då & va med när dom gjorde deras arbete. Varför? Har ju redan gjort mitt.. Sen var det svenska, ganska lugn lektion. Efter det lunch, någon soppa. Så faktiskt rätt god ut så jag lassa upp en del på tallriken. Sen tittar jag på Ainas tallrik, & frågar vad är det där. Aina: Bacon.. Då var det såklart bacon i soppan. *suck* Var bara att skjuta undan tallriken.-. Så fick bli macka & efterrätt till lunch. Efter lunch blev det friskvård. Hatar dom lektionerna. Liksom vad har en promenad med våra betyg att göra. Men iaf det blev tjabb som vanligt för vi palla inte ut & gå i detta väder, svinkallt ju! Så säger läraren att jag & 2 till kan gå & spela biljard istället. Vilket vi gör, sen går vi upp & röker. Hittar inte någon i klassen, då vi ringer en i klassen & det visar sig att dom fått sluta tidigar men inte vi. Hallå ja! Vad är det för sätt? Men men jag bor ju som tur e på skolan så spelar inte mig så stor roll, har ju ingen buss jag ska ta.. Men ändå! Skulle inte förvåna mig ett dugg om han sätter frånvaro på oss med :/

Sen efter skolan blev det sovtime för min del som vanligt. Skulle sova till 5, då Aina kom & väckte mig. Men fortsatte sova, så då kommer Sandra. Jag bara men jag kommer snart, ska gå & laga mat snart med. Men icke! Fortsätter sova, efter en halvtimme ringer Sandra mig som är riktigt uttråkad. Då är klockan typ 7 & jag orkar pallra mig ur sängen. Blir upp & laga mat, eller ja värma en panpizza. Sen blev det en runda till affären för att handla chips & dippa :)

Nu de senaste timmarna har jag, Aina & Sandra suttit inne hos Sandra och prata om allt mellan himmel och jord. Ibland kan vi faktiskt komma in på väldigt djupa saker & tankar. Det kan jag säga att det har vi verkligen gjort idag, har verkligen pratat om allt. Sånt som hänt nu, innan & en jäkla massa. Men det är skönt att ha någon man kan prata med, som kan förstå en lite mer än vad andra kanske inte kan. Man känner inte sig lika ensam, även om känslan alltid finns där att man är det även fast man inte är det.

Nu sitter vi här, för att kolla facebook & uppdatera våra bloggar. Efter detta tror jag att jag ska ta mig en cigg & krypa ner under täcket. Får hoppas på att jag kan sova. Men jag sover ju alltid den lilla stunden när Sandra & dom är kvar i skolan. Sen är jag med dom ända tills jag ska sova, vilket innebär att jag aldrig är ensam förens jag ska gå & lägga mig. När man är ensam så är det ju då alla tankar & allt annat kommer upp. Som igår jag låg nog i 40 minuter i fosterställning & var ledsen innan jag kunde sova. Bara för att allt kommer upp! Det är så mycket som händer nu. Men sen samtidigt vågar man inte skriva om det här eller berätta allt för sina vänner. Visst en del berättar man ju, men man undanhåller en del med. Men är ganska trött nu faktiskt, så hoppas inte på att jag ska få några problem med att sova inatt. & fredag imorgon, sen helg skönt! Veckorna flyger iväg känns det som..

Jul snart ju! Paaaaanik!!! Min lillasyster kanske inte ska vara hemma på julafton & då tycker min mamma att det skulle vara en bra idé att jobba just den dagen. Är hon inte riktigt klok, tycker jag.. Man kan väl inte jobba en sådan dag & vad ska jag göra? Men sen samtidigt jag är vuxen nu, jag kan inte säga till min mamma att inte jobba för att jag vill komma hem. Utan jag får helt enkelt lösa detta på egen hand om hon nu ska jobba.. Men hoppas det löser sig på något sätt, för vill verkligen inte sitta på internatet på julafton & glo rätt in i en vägg..

Förövrigt så kommer december månad bli väldigt jobbig. Var ju inne på expidition idag som jag skulle. & vara lite sen med hyran var inga problem, med tanke på att jag inte har något kort. Men vi ska betala 7 900 i januari. Så min plan med att betala mindre denna månaden & mer i januari sprack ganska snabbt kan jag ju säga.. Så det som blir över efter denna hyra ska jag klara mig på tills i mitten av januari. Undrar hur det ska gå? Men men allt löser sig väl? Hoppas det iaf!

Men men nu blev det en del skrivet, så nu ska jag ta & kolla min facebook. Sen blir det ut & förgifta sig som man så tvunget alltid måste göra. Sen krypa ner i en varm & skön säng & försöka sova :)
En sak till förresten nu när jag skriver. :P Jag ska byta blogg sen. Vet bara inte riktig när, ska komma på lite andra saker & skriva om & så innan det händer. Kommer även bli ett helt annat namn än detta bloggnamnet med. Men ska fundera ut lite mer om vad man kan skriva om, så får vi se när jag bytar. Kommer såklart skriva här när jag bytat, så ni får den nya bloggen..



Love/T

Frågor!

Vet inte varför men kände för att svara på lite frågor, så "lånade" denna från ens blogg :P

1. Var hittade du den här listan?
På Sanna Silvers blogg. http://silverliv.blogg.se/

2. Var är dina föräldrar födda?

Örebro

3. Vad är det senaste du installerade på datorn?
Har ingen dator, så inget

4. Vilken är din favoritrestaurang?

OJ! Jag typ aldrig på restaurang. Säger Cats för att jag haft praktik där :O

5. När badade du i en pool senast?
Flera flera månader sen. Kan inte ens komma på så här just nu när det var

6. Har du varit med i någon skolpjäs?
Kan ha hänt när jag var liten :/

7. Hur många barn vill du ha?
Det tar jag när det kommer

8. Vilken musikstil tycker du mest illa om?

Hmm, hårdrock? Eller nej det går ju & lyssna på men helst inte .. Jag vet inte helt enkelt ..

9. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
Jag har redan röstat & det var ett par månader sen. Men jag röstade på vänsterpartiet

10. Vad har du för TV-kanaler?
Skolan har: 1:an, 2:an & 4:an

11. Har du åkt moped någon gång?
Haha, många gånger!

12. Har du busringt någon gång?
Om jag har!

13. Har du fått felparkeringsböter?
Nope

14. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Jag har funderat på fallskärm, men tror aldrig jag hade vågat. Sjukt höjdrädd!

15. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Hmm, Tyskland?

16. Har du en egen trädgård?
Nope


17. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Hmm, Kalle Anka :P

18. Kan du alla orden i nationalsången?
Tor jag inte :(


19. Badkar eller duschkabin?
Badkar lätt! Synd man inte har något bara :/

20. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
I hennes skor

21. Favoritpizza?
Kebabpizza. Eller hawaii med halva vitlöksås & halva bearniesesås

22. Chips eller popcorn?
Chips! :D

23. Vilken färg på läppstift använder du?
rött, men händer väldigt väldigt sällan att jag använder dte

24. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
nope

25. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
Nej :)


26. Apelsin- eller äppeljuice?
Eehm väldigt svårt. Bakfull äppel lätt! Annars båda :)


27. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Ehhm, Sandra. Förra veckan på subway haha :P

28. Favoritchoklad?
Vit choklad lätt! Marabous nya vintevit är såååå god kan jag säga!

29. När röstade du senast?
Ehh, det får Aina svara på haha 19 september :P

30. När åt du en hemodlad tomat sist?

dunno :P

31. Har du vunnit en prispokal någon gång?
Det tror jag..


32. Är du bra på matlagning?
Det får ngn annan avgöra haha :P

33. Klarar du att tanka själv?
kanske?

34. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?

nej, tänker inte göra heller

35. Pepsi eller Coca Cola?
Cola såklart :D

36. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
praktik på ålderdomshem?

37. Vad var det senaste du handlade?
cigg :P

38. Har du kräkts offentligt?
Hahaha, mmm...

39. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Den sanna kärleken  

40. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
Både ja & nej. men mest ja!
41. Har du ringt något betalnummer?
aa

42. Kan man vara vän med sitt ex?

Det beror helt & hållet på! Ibland kan man inte & ibland kan man. Beror mycket på känslor & sådant med..

43. Vem var det du besökte på sjukhus senast?

Jadu, det var länge sen. 5 år sen! Mim sjuka gammmelfarmor :( & min älskade farbror Andreas.

44. Hade du mycket hår som liten bebis?
dunno:P

45. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
sånt vanligt

46. Vad har du i din väska?
allt haha! mobil, kläder, cigg, tändare, smink, lipsyl m.m

47. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
facebook, röka,

48. Vad är du tacksam för idag?
Jag är tacksam över att jag har kommit in på denna skolan & bor här. Så att jag kan ta tag i mitt liv & göra något åt saken för en gångs skull. Är även tacksam över all fina vänner som jag träffat här! Finns väldigt mycket annat med, min familj m.m

Redan onsdag. :)

Hejsan! :)


Idag så har det ju bara varit skola från 09.30-14.00. Inte min morgon, blev lite ledsen. Väskan jag köpte i Stockholm är alldelles för liten för att jag ska kunna ha mina saker där & den andra är för stor, så nu får jag fortsätta bära allt. När jag skulle låsa dörren yrar jag runder på rummet & hittar inte min nyckel. Då jag utbrister va ledsen jag blir! Då skrattar bara Aina & Melle. Det visar sig att Melle gömt nycklen för mig. Kommer ut & ska röka, då kastar Daniel snö på mig. Sen ska jag in i Sandras bil & ta mitt block, får stå & rycka i dörren för att få upp den. Hon ska ha sina vantar, men jag rycker i bagageluckan & får inte upp den. När hon kommer så bara drar hon i den & den åker upp + all snö trillar ner i mina skor! * Suck* Sen på det ska vi ha matte första lektionen för att engelskaläraren är sjuk :( Så det blev matte både första & sista lektionen. Känner mig rätt duktig, gjorde klart mitt arbete i bråk & började ett nytt i procent & jag gjorde klart hela kapitlet. Jag brukar aldrig jobba så mycket, så känner mig extra duktig.
Har även haft datorkunskap där jag fortsatte med mitt svenska arbete. Vi ska göra ett arbete om författare. Men det är ändå ett ganska stort arbete, ska ha en skriftlig redovisning, en muntlig redovisning & sen en powerpoint. Den skriftliga är det rätt mycket att göra på med, för vi har fått punkter som vi måste följa. Så det är ändå ett stort arbete, men jag har kommit en bra bit iaf!


 Efter skolan så var jag så dum & gick & la mig. Meningen var att jag skulle sova en timme, men det blev till halv 6. Jaja, sånt som händer.. Har varit mycket piggare & gladare idag iaf. Men jag har fina människor runt omkring mig, som gör mig glad. Men ibland känns det som att det inte räcker utan man känner sig ensam ändå. Men jag kämpar på så gott jag kan! När jag väl vaknat så blev det att laga mat med Aina, för vi missa middagen! Sen efter det blev det spel med henne & Sussi. Nu sitter vi här i datasalen & har absolut ingen aning om vad vi ska göra. Jag tror jag ska ut & ta en cigg snart & passa på & knacka på Sandra. Tror vi skulle lyssna på din röst i natten idag, skulle tydligen vara något kul. Men jag vet inte helt säkert, så får gå ner & fråga henne. & imorgon får vi pengar, yeey! Eller inte för min del kan inte få ut dom ändå :( Men får pengar av folk som är skyldig mig som tur är :) Så jag ska ta mig in till banken & se om jag kan få ta ut pengar ändå & fixa nytt bankkort + internet dosa. För jag har liksom en hyra som ska betalas på fredag. Vet inte alls hur det ska gå denna månaden, har ca en tusenlapp kvar efter att betalat hyran :/ Men ska se om man kan prata med ingmarie imorgon & se om man kan få betala lite mindre denna månaden och mer nästa månad. Ska ju betala 7 000 denna månad & 3 500 nästa månad, så då lägger jag hellre till lite där. Men men det problemet löser jag imorgon!

Förövrigt kan jag bli så arg på mig själv! När jag typ ligger & vilar eller liknade, så brukar jag alltid tänka mycket. Vilket kan innebära att jag kommer på typ olika texter. Då jag brukar säga till mig själv att jag ska skriva upp dom annars kommer jag aldrig ihåg dom sen. Men inte skriver jag upp dom nej, & sen när man vaknar på morgonen kommer man inte ihåg ett dug. Duktiga ja!


Love/T

Seg dag!

Hejsan! :)

 
Idag kom jag dock inte i tid till skolan, försöv mig fram tills lunch :O Inte bra det, inte alls! Speciellt inte när jag väl lyckats sänka frånvaro. Men jag var med på matte lektionen iaf & jag gjorde rätt mycket där. :) Sen efter skolan så somna jag dum som jag är. Var uppe en runda sen & åt. & sen sov jag ännu mer & gick inte upp förens halv 8. Inte bra, men har inte alls varit en bra dag idag. Är inne i en sån period nu att jag orkar inget typ, är trött hela tiden, vill inget, typ deppig & sånt. Inte bra, får ta & pigga upp mig snart! Gick iaf upp & åt lite, äggmacka med kaviar. Gjorde världens tabbe med. Spisarna här brukar ta typ 5 min innan dom blev varma. Så jag mitt nöt lägger hela handen på spisen för att se om den va varm. & just idag kände den för att bli varm efter 2 s. Ville bara skrika rätt ut kan jag säga! Ont som faaan! Så nu sitter jag med en hand som svider jätte mycket & börjar typ få ngn blåsa :( Aja, blev lite spel med trevligt. Sen kom Sandra, så nu sitter jag i datasalen med henne. Funderar på om jag ska försöka sova eller om man ska ta & va vaken till skolan börjar istället. Tror inte jag kan sova på ett par timmar, & då kommer jag knappt orka upp imorgon bitti. Men om jag inte går & lägger mig så kommer jag väl va trött då med. & då måste jag försöka hålla mig vaken hela dagen imorgon med. Hmm, får se hur det blir. Nu ska jag se om Sandra kan ge mig en cigg så jag kan få röka. Har inga cigg eller pengar. Eller jo pengar har jag, men kan inte få ut dom för mitt jävla bankort e borta :(


Love/T


Övertrött med en Sandra :)

Hejsan! :)


Somna inte förens vid halv 6 igår, så ni kan ju tänka er att jag va trött imorse. Men jag kom i tid iaf :) Första lektionen var samhälle & sen lunch. Ganska god mat pannbiff med lök & sås. Sen var det naturkunskap, där vi skulle lämna in våra arbeten. Vissa redovisa & läraren tyckte jag med skulle göra det. Men nejnej är inte alls nöjd med mitt arbete så det hoppar jag över. Sen var det mentorstid, där vi blev indelade i grupper & skulle skriva om folk i historia. Fattar inte varför läraren ska välja vad vi ska göra & varför vi inte kan få göra det vi behöver göra :/ Men men sen efter skolan blev det att följa med Sandra till jobb & sen hem & laga mat.. Eller ja det blev inte laga mat, tog mat hemifrån sandra som jag värmde sen. Nu har vi bara suttit i datasalen & skrattat åt typ allt haha. Men men nu ska jag ta & hoppa in i duschen. Sen blir det att gå in till Sandra & filofisera med Sandra som vanligt innan det blir läggdags.


Love/T








Söndag!

Hejhej! :)


Som vanligt är jag jätte dålig på att uppdatera. Men det blir nästan alltid så när det är helg. Kommer alltid något emellan & man har i stort sett alltid något annat som är i vägen. Jag ska försöka bättra mig nästa helg, men jag lovar inget. För övrigt så funderar jag på att byta blogg, till någon annan sida. Typ bloggplatsen eller något. Hmm, får fundera vidare på det så får vi se sen (:


Iaf i fredags: Historia & svenska hela dagen. & vet ni vad vi ska jag göra? Jo, arbeten, jag är så trött på det nu. Men det är bara att bita i det sura äpplet & göra det. Iaf efter skolan blev det att dra in en runda till Hässleholm med Sandra B. Blev äta lite & införskaffa lite alkohol till helgen. & det är skit kul & köra med henne inne i hlm. Hon har typ bara kört där en gång innan & jag suger verkligen på vägbeskrivningar & sånt. Så det lät i stort sett så här, jag: Väääääänster, nejnej Nu. Sväääääng! Men hon missa svängen, så hon sitter & skriker: Vaaaa faaan! VART E JAG! Varför har jag inte min gps när jag behöver det. Aaaah vart ska jag. Haha så efter mycket om & men kom vi då ut ur hlm igen haha xD Sen när vi väl va hemma, var det till att planera vad vi skulle göra. Det slutade med en inflyttningsfest i kstad. Vilket var väldigt trevligt. & sen stack vi till valvet. Var kul, med trevligt folk. Mycket skratt & annat & shottar så klart haha :P Blev hämtade sen någon gång så man kom hem & sov :)


Lördags: Fy fan, där mådde man ju som man förtjänade. Låg bara & sov fram tills Sandra kom hem & då blev det laga mat. Sen efter det var det bara att börja göra sig i ordning & fixa lite. Skulle ju festa idag igen, så fick fixa allt. Men men blev en lung & trevlig kväll i musikcafet men trevligt folk & lite dricka :) Gick dock & la mig rätt tidigt men trött sen gårdagen :P

Idag: Jävligt lung dag må jag säga! Var uppe vid 1 & städade i musikcafet med Matilda. Så nu är det fint där iaf. Sen vid 3 gick jag la mig igen. Satte klockan på 4 men lyckades sova fram tills 7. Herregud! Hade egentligen velat fortsätta sova. Men har ett arbete om Big Bang som ska vara inlämnat imorgon, så det var bara att så snällt gå upp & göra det. Så nu är det äntligen klart :) Sen kom Sandra hem, så jag kunde göra kaffe & kvällsmat. Har typ allt i hennes skåp & kyl :P så det är väl typ vad man gjort. Sen legat lite inne hos henne pratat. Nu hade jag tänkt roa mig med att slänag upp lite bilder från halloween & mårtengåsmiddagen. Hade även tänkt slänga upp några här, men först ska jag ta en cigg. Så ni får nöja er med en bild på mig som prinsessa så länge :P




Love/T


18 november 2010

Hej!


Igår kväll var jag skit glad för att jag kom i sängs vid 11. Men sen skulle jag tvynget ut & röka. Då kommer en liten Aina ut, vilket innebar att vi satt ett par timmar & pratade. Somnade inte förens vid halv 2 :/ Men kom upp i tid till skolan idag iaf. & det har väl gått bra idag, lite seg har man väl varit. Men det värsta var sistta lektionen, diskusterade frånvaro & sånt. Skulle ha enskilda samtal, kan ju säga det att jag var ganska nervös innan det mötet. Sist hade jag 58 % frånvaro & det har ju varit lite nu med. Men det gick bra nu har jag bara 43 % frånvaro så den har sänkts med 15 % :D & jag har tydligen redan grundskolekompentensen. Det är ju bra men känns lite meningslöst & gå förberedande då men men. Annars har det varit en lung dag, blev att sova lite efter skolan. Sen vart det iväg & storhandla med Melle & Sandra. Blev en del mat & annat :P Men Melle kommer nog inte följa med mer gånger haha xD Nu så sitter jag här upp i datasalen med Sandra. Hon gör läxa & jag ska egentligen göra mitt arbete som ska va klart på tisdag. Men jag tycker det kan vänta. Har ju hela helgen på mig & göra det. Vilket jag verkligen kommer göra med ju haha. Nej, nu ska jag ta & leta reda på min mobil som jag lagt någonstans som vanligt. Hittar den verkligen inte, så dags & börja leta nu. Smarta jag! Sen sticker jag väl upp hit igen & sätter mig tills det blir läggdags :) Fredag imorgon & helg så härligt! :D


Love/T


Temadag!

Hallå!


Rätt dryg dag idag, vaknade först vid typ 20 över 8. Så flög upp ur sängen & sprang & väckte Sandra. Men vi hann i tid iaf :D Har haft temadag hela dagen, våld i nära relationer. Vilket har varit ganska jobbigt. Massa minnen & tankar som dyker upp :/ Efter skolan blev det en liten powernap innan middagen. Men var ingen god mat så köpte pizza ist (a) Inte en aning om vad som händer nu är svin trött & vill bara sova. Men jag får så snällt vänta ett par timmar. Tror jag ska gå & terra Sandra lite nu & sen sätta mig här igen. Eller jag kanske skulle ta & ringa min lilla mamma. Hmm, jag får se sen :P


Love/T


16 november 2010!

Hejhej! :)


Idag var jag väl inte så smart kan jag ju säga. Somna väldigt sent igår, så orkade inte gå upp. Sista lektionen gick jag till vilket inte kändes så jätte lönt :/ Ngn kursbytarsak, så skulle gå runt på konst & textil. Vilket vi inte orkade. Blev att kolla konst snabbt, sen sket vi i resten. Så jag vilade lite efter skolan. Sen ringer Sandra & vill att jag ska gå med henne till affären. Men fick henne till att köra haha :D Men mitt kort ville inte funka där, så sa ngn kille att swedbank har problem med alla automater & sånt. Jaja, tänkte jag då får jag ta det i kstad. Övertala Sandra till att köra dit & äta med haha! Men då funka inte automaten, så fick jag reda på att typ hela swedbanks sånt nätverk eller vad det är ligger nere. Jag gick in på banken i stället & skrev en sån lapp. Men nej, då fick jag inte ta ut på pengar så för mitt pass har gått ut. Men seriöst! Stackars tjej där inne, hon fick höra ett & annat :O Jaja, blev mat iaf Sandra fick ju betala sålänge. Blev att äta på max en fajitisallad, aldrig ätit det innan. Men riktigt gott va det! :D Sen blev det hem & ta itu med tvätten. Så nu väntar jag på att det ska bli torrt & den ena maskinen ska bli klar. Har även städat mitt rum idag. Ska ta en dusch sen när tvätten e klar med. Det är så jäkla härligt & lägga sig sen, nytvättade kläder, renbäddat & nyduschad. Men men nu ska jag ner & dra ut Sandra. Sen blir det kolla tvätten & hoppa in i duschen :D


Love/T

15 november 2010

Hej!


Idag har varit en riktig seg dag! Inte alls mått bra (hoppas inte jag börjar bli sjuk) & sjukt trött har jag varit med. Kom iaf upp i tid & var på första lektionen. Men kände det under hela lektionen att jag höll på & svimma. Så efter lucnh gick jag & la mig en stund. När tredje lektionen började så väckte davve mig, så var med på den iaf. Men kändes inte så lönt satt & titta på unga & bortskämda, på menorstiden? Va fan har det med mentorstid att göra aja! Sen när vi väl slutat blev det vila & sen mat med Aina. För en gångskull åt jag hyfsat mycket :P Sen har jag bara legat i sängen & latat mig. Vill sova, men får så snällt hålla mig vaken ett par timmar nu ;O Annars kommer jag bara vakna inatt! Men men jag hittar väl på något att göra.


För övrigt, så är det 5 år sen min farbror dog idag. Det känns väl sådär :/ Är ganska jobbigt, men det har ju gått ett tag så. Men när han väl dog, så försökte jag bara rycka på axlarna & förtränga det. Jag trodde på ett sätt, trodde han dog så & massa. Jag frågade aldrig ngn om något, försökte att inte tänka på det. Åkte aldrig upp på begravningen, det hade jag aldrig orkat. Kanske låter själviskt, men jag hade inte haft ngt stöd eller ngt & mamma kunde inte följa med :/ Jag tror jag tog det rätt hårt för han var alltid som en pappa för mig & fanns där under hela min uppväxt, vilket inte min pappa då gjorde. Sen ca 2-3 år efter det hände började min farmor prata med mig om det. Hon förklarade vad som hade hänt & hur allt låg till. Då började jag tänka, börja förstå. Tror inte det var förens riktig då jag började förstå att han verkligen riktig var borta & då började jag bearbeta sorgen. Jag hade försökt förtränga allt om det så länge som möjligt & sen kom allt tillbaka. Men jag hade min mamma vid min sida & min farmor så jag hade folk jag kunde prata med. & jag kan säga det att det är mycket lättare att prata om honom med mina kusiner & andra än att bara förtränga det istället! Så det är klart att jag kan tänka på honom nu & prata med honom. Men tycker ändå det är jobbigt med dessa dagar. Jag önskar så gärna att jag kunde få träffa honom igen, att han kunde vara här med oss nu. Men han har det bra där han är nu & vi ses igen :) Jag saknar & älskar dig Andreas! <3


Söndag!

Hej!


Gud, vad man kan va dålig på att uppdatera sin blogg. Men men så är det när man varken har tid eller lust till att uppdatera den. Har egentligen inte lust för det nu heller, men får bli en snabb uppdatering om vad som har hänt dom senaste dagarna..


I torsdags var det ju skolan & sen mårtengåsmiddagen. Blev lite förkrök med Samira & Sandra innan middagen. Själva middagen var väl trevlig, god mat (eller ja, jag e ju kräsen så, men huvudrätten & efterrätte) & massa lekar, uppträdande & sånt. Så det var en trevlig middag. Sen när det var slut blev det efterfest nere i musikcafet. Stannade väl inte så länge, utan det blev bums i sängs för min del!

I fredags vaknade jag av att Aina & Melle väckte mig. Samma kläder på, smink överallt & trodde huvudet skulle sprängas. Kan ju säga så mycket som att jag inte kunde gå till skolan. Så det blev att ligga & sova hela dagen. Vaknade av Sandra B sen vid 5 & då blev det pizza :D Sen göra sig i ordning & vidare på haloweenfesten, vi var prinsessor. Sen fortsatte det ner i musikcafet, var dock bara typ 6 st där. Så vi gick & la oss sen istället,

Igår så sov man ett tag med. Sen messade jag Johanna, blev till affären & sen pizzerian & hämta mat. Sen bestod kvällen bara av att sitta på mitt rum lyssna på musik & dricka lite haha :P Hände inte så mycket mer än det. Blev en tidig kväll iaf.

Idag har jag också legat & sovit hela dagen. Orkade pallra mig upp ur sängen vid 3 för att ta mig ner till pizzerian & hämta mat. Sen efter det har jag bara legat & latat mig i sängen hela dagen. Kommer jag nog fortsätta göra nu med. Är en sån dag idag att jag bara vill lägga mig ner & dra täcket över huvudet. Nej, nu blir det att ta en cogg & sen krypa ner i sängen igen.



Love/T

Kstad med Samira & Sandra B! :)

Hejsan!


Efter skolan blev det bara att sitta ner i datasalen med Aina fram tills maten. Sen bar det av till Stan med Samira & Sandra B. Hitta inte ett skit inne på partaj, så vi skicka in samira på systemet medans vi sprang iväg till Br (klockan va typ kvart i 6). Sen ringer Samira & säger att hon inte kan handla, jag tog det som att hon hade glömt sitt legg i bilen. Så jag springer iväg & ska handla. Men nej hon hade blivit nekad för att hennes legg gått ut & det har ju mitt med. Så det blev ingen alkohol idag. Fan, får man åka in snabbt imorgon efter skolan.. Aja, sen blev det hem en runda till Sandra innan vi stack till tivoliparken där Danny uppträdde.. Kom hem för ngn timme sen. Har provat kläder till imorgon & idag. Har änrligen hittat vad vi ska ha! Jag & Sandra ska vara prinsessor. Kommer vara så söta haha! :D Sen imorgon blir det typ en vanlig enkel svart tubtoppsklänning mes spets på typ kjolen :P Aja, nu sitter Sandra & tjatar på mig att vi ska gå ut. Vi ska tydligen sätta oss i hennes bil för att lyssna på Gert Fylking haha! Så jag får väl ta & följa med :P


Love/T

Skola!

Hej!


Ja har inte blivit så att jag skrivit nu på ett tag. Har varken haft tid eller ork till det. Har varit lite upp & ner dom senaste dagarna. Tyvärr så finns ju problemen kvar även när du kommer hem :/ Men men nog om det, ska inte sitta & älta om det nu.


Lördags: Så kom ju mormor & Kurre (hennes kille) & hämtade mig vid 11. Blev hem till henne & äta, moster var även där. Var väldigt trevligt! Så blev att sitta där & prata om allt. Sen åkte jag & mormor in till Stockholm. & hur fan orkar hon med tunnelbanan, byte & allt sånt skit varje dag ;O Iaf blev att gå en runda i gamla stan, var väldigt mysigt där! Handlade en ny väska & även en juklapp till min lillasyster. Sen gick vi upp vid slottet & kolla runder där.. Rätt kul & se vakterna gå deras runder där.. & pratade gjorde en med, då va det inte lika kul längre haha :P Blev att Kurre hämtade oss sen & det blev köra en runda inne i Sthlm. Sen blev det bara hem till Louise. Packade mina saker, det tog tid & få plats med allt kan jag lova. Sen blev det film & massa mysigt :)


Söndags: Kom Stephan vid 2, så då var det bara packa in i bilen & börja köra. Hämtade även upp Samira på vägen. Stannade för en liten matpaus i Jönköping, där man hade smått kul haha :) Var väl hemma vid 9 på kvällen. Då det bara blev att träffa folk här & ta det lungt. Packade upp mina saker & så ..


Måndags: Skola igen då *Suck*. Missade första lektionen för försov, det är ju skit duktigt på första skoldagen efter lovet. Iaf andra lektionen, naturkunskap. Ska skriva om Big bang, kul va? Sen lunch, kött & ngt. Sen tredje lektionen, var mentorstid. Inte så farligt faktiskt! & vi fick sluta tidigare med :) Hittade en liten sandra med utanför så stod & prata med henne ett tag. Sen kom Samira med. Det hela slutade med att dom fick med mig på teater. Eller ja en filmatisering av en pjäs eller något. & nejnejnej, det där gör jag aldrig om! Samira var jätteglad, men jag & Sandra typ hatade det :O Slutade vi 9, vi satt där i 2 hela timmar! :O Sen blev det hem, satt bara inne hos henne & tog det lungt tills man gick & la sig.

Tisdags: Försovning igen. Vakna av att Sandra stod & banka på dörren (inte samma sandra som igår, så vi säger Sandra N). Jag flyger upp & öppnar & där står hon: Tiiiina! Du MÅSTE gå till skolan. Du kommer bli utkastad om du inte börjar sköta det! SKYNDA DIG NU! KOM NU! & så fortastte det tills jag va klar. Så skynda iväg till första lektionen naturkunskap. Där jag typ förövrigt inte gjorde ett skit. Sen va det fika, "frukost" för min del haha :) Sen engelska efter det, där jag jobbade för en gång skull! Sen lunch, ngn korvgryta. & sen sista lektionen, matte! Jag hatar det men än allt annat!! Så jag gjorde engelska istället & typ 5 tal :O Sen efter skolan skulle jag sova men ringde mamma istället. Så gick & la mig typ 15.45. & sen 16.25 står Melle & bankar på dörren för jag inte ska sova på dagen & jag skulle med Sandra B & Samira ut & gå. Jaha, så då tog man på sig kläder & det bar iväg. Dom ska ju börja gå med stavar & jag tänker INTE köpa några haha! Men det var faktiskt rätt skönt med en promenad & jag fick ju sällskap till affären :) Sen var det läxa för dom & jag gjorde suduko. Sen kollade jag & Sandra B en skit bra film :) Men det slutade helt skumt :(

Idag: Var jag duktig kom i tid till skolan & hann till och med äta frukost :P Först lektionen var engelska där vi tittade på film. Jag är så trött på att titta film i skolan, det ända vi gör typ. Sen fika då jag & Aina gick & handla i din nya affären som öppnat hä. Just nu sitter jag på datorkunskapen & ska egentligen skriva mitt arbete om Big Bang. Men kommer antagligen bara sitta vid FB, typ det enda jag gör på dessa lektionerna. & snart e det lunch :) Efter skolan bär det av till stan för att handla alkohol & saker till haloweenfesten på fredag. Men men nu ska jag kolla om jag kan ta en 5 mins paus & gå ut & förgifta mig själv med en cancerpinne ;O
& ska jag lyckas byta till allmän linje 1 nästa år måste jag ändra den inställningen jag har nu & börja skärpa mig, annars kommer jag aldrig klara det :O *suck*


Love/ T

5 november 2010!

Hejhej!
Idag har det faktiskt bara varit en lugn dag. Louises lillebror är här över helgen, så blir bara ta det lungt. Så har i sort sett bara legat i soffan framför tvn hela dagen. Men det är skönt det med. Det e ju lov, så då får man passa på & vila upp sig. Var iväg & handlade lite gottis innan med. (som vanligt) Louises mamma har även hunnit med & klippa mig. Blev faktiskt bra. Är lite kortare men topparna var riktigt slitna så det var tvunget. Sen har Louise färgat det igen, så får hoppas det blir bra denna gången. Mitt hår vill inte riktigt som jag vill. Har haft lite grå/gröna/blonda slingor i sen jag färgat det från blont till brunt. Detta är 4:de gången jag färgar det nu. :O Men får se hur det blir när det torkat! Nej nu har dom andra startat en beckfilm. Så nu ska jag ta & krypa ner i soffan med mitt gottis & titta på det. Sen blir det sova, för ska upp tidigt imorgon. Klockan 11 kommer mormor & hämtar mig. :) Ska blir kul & träffa henne & moster, många år sen sist.
Love/T

Tvättning!

Hej!
Idag har jag & Louise tvättat i stort sett hela dagen. Men skönt att få rena kläder, så ikväll kan man ta på sig en ren pjamas innan man kryper ner under täcket. Har tvättat en hel del idag, så duktiga vi är! Handlade även en massa gottis innan med, det förtjänar vi! :) Så blir chips, dippa, läsk & godis för hela slanten & sen titta på beckfilmer. Sitter i soffan & tittar på en just nu.
Sen på söndag åker jag hem. Kommer sakna Louise såklart, men kommer ändå bli skönt. Saknar dom hemma lite faktiskt. På lördag får jag förhoppningsvis träffa mormor & min moster (Cissi). Ett par år sen jag träffa dom sist. Så blir det som planerat ska jag hem till mormor på förmiddagen & hälsa på. Hoppas. Nej nu ska jag titta klart filmen & sen gå & göra dipp! :)
Love/T

Shopping! :)

Hej! :)
Idag har jag & Louise varit i Kista hela dagen & shoppat. Var på Kista gallerian. & folk här gode gud. Dom bara puttar sig fram & allt. Sen kan jag ju säga att jag fattar inte ett skit om deras biljettsystem här. Tågremsor & saker ;O Tur Louise var med. Men har iaf haft en väldigt trevlig dag idag. Jag må vara 3 000 kr fattigare. Men jag har hitta mycket fint & saker jag behöver. Det jag köpt är typ: 4 klänningar, 2 toppar, 2 tjocktröjor, mjukisbyxor, underkläder, 2 linnen, mascara, lite saker till håret, 1 kofta. Hmm det e säkert mer men kommer inte på mer just nu. Har även ätit på Max för första gånger, & det var väl godkänt. Kom hem för ngn timme sen, så nu har jag precis tagit en skön dusch. Sitter i soffan med myskläder på nu & tittar på tv :) Här kommer jag sitta resten av kvällen med & bara ta det lungt. Ont i fötterna & riktigt trött..

Det kvittar hur långt du åker, för dina problem kommer ifatt dig ändå! :/



Love/T

Barkarby! :)

Hej! :)
Exakt där vi har varit idag, blev först en runda på skopunkten. Fanns hur många snygga skor som helst, men inga som satt bra :( Så när vi skulle betala såg jag att det var en ovan våning & frågade Louise vad det var. Det var herravdelning & barnavdelning. Jag skulle tvunget kolla där uppe. Vilket var bra för där hitta jag ett par skor som satt snyggt & billiga var dom med :) Ibland är det bra att ha små fötter :P Ska nog kolla skor på barnavdelningar i fortsättningen. Sen var vi en runda på jysk, handlade lite handdukar.. Sen blev det att köra till coop & handla. & jag handla rätt mycket gottis (a) Köpte även nya marabou vintervit. Älskar vit choklad & denna var riktigt god med! Sen blev det hem hit & börja med maten. Det blev tacos. Sen resten av kvällen har vi bara suttit i soffan, umgåtts & druckit lite vin. Nu har vi precis tittat på Irene Huss, så det blir väl sängen snart. Sitter här & garvar lite åt att jag var så trött imorse. Läste en mening precis som jag skrev här i bloggen imorse: Nu så ska jag snart ta & pallra mig ur datorn & bort från sängen. Haha! Det ska ju så klart vara: Nu ska jag snart pallra mig ur sängen & bort från datorn. Så fel det kan bli när man är trött. Nej nu ska jag gå & ta på mig min fina pjamas, borsta tänderna & ta en sista cigg. Sen blir det krypa ner under täcket & sova. Natti!

2 november 2010!

Hejhej!
Blev aldrig att vi handlade några skor igår. Kom iväg rätt sent, sen var det massa annat som skulle fixas med. Så fixade allt det & sen till tippen & slänga skräp. Sen hem & det blev det pizza. Sen blev det dricka lite vin & så. Mys! :) Blev även titta på ytterligare en beck film sen, men kan ju inte låta bli :P

Nu så ska jag snart ta & pallra mig ur datorn & bort från sängen. För idag ska vi däremot handla skor är det bestämt. Klockan är ju rätt mycket nu med, så känns som att man borde göra sig klar. Ska till skopunkten så jag hoppas på att hitta några fina skor! Men det gör jag säkert. Jag ska nog snarare hoppas på att det inte finns många snygga skor. För då lär jag bli lite fattigare.. Så är det när man älskar skor :P Nej, nu ska jag ta & sätta i platttången & sen se om man kan hitta något & ha på sig :)
Love/T

1 november 2010!

God morgon eller något! :)
Har varit vaken i typ 1 timme. Har käkat frukost & druckit kaffe med :) Just nu sitter vi & tittar lite på tv. Hade tänkt att jag skulle ta & hoppa in i duschen snart. Sen ska vi väcka Lollos mamma. Hon jobbar på Shell & vissa veckor får hon jobba natt. Då hon jobbar 22-7.30 tror jag det är. I vanliga fall brukar hon väl sova längre. Men idag verkar det som att vi ska till Jakobsberg, hämta upp Lollos mormor & sen iväg & handla skor. Tror det blir att vi åker till skopunkten :) Men nu ska jag ut & ta en cigg. Sen hoppa in i duschen så jag blir klar någon gång.
Love/T

RSS 2.0