091127

Hej!





Är hemma hos Jimmy nu med Kim. Sitter & tittar på¨Harry Potter halvblodsprinsen. Vaknade för en stund sen, ingen av oss har väl sovit så bra inatt. Ska dra oss hemåt till maten sen är svinhungrig. Annars idag vet jag inte alls vad som händer. Blir väl spela kort eller något sånt. Kan ju inte titta film där hemma för dvdn funkar inte & min data hju Tobbe. Men något kul hittar vi väl på :)
Igår var Emelie här, så det blev shopping för hela slanten. & jag har min jacka nu, äntligen! :)  Sen var vi bara hemma hos mig en stund. På kvällen tänkte jag & Michaela hyra film, men som sagt dvdn funka ju inte. Sen kom Kim så snacka lite med henne.


Men men nu ska jag va social med Kim & fortsatta titta på filmen. Btw  kommer inte kunna uppdatera bloggen nu på ett tag inget internet där hemma.




Love/ T
Göran <3 Görgen

0921125

Hejhej! :)

Idag var jag nästan duktig haha, var uppe redan vid 7-tiden. Men sen var jag så dum att jag gick & la mig vid halv åtta igen. Suck! Aja, sen vakna vid 11 av att man skulle iväg & träna, så det var ju bara till att slänga på sig kläder & sen iväg. Var väldigt skönt & träna idag. Kanske inte gjorde så mycket idag, men både jag & Kim ska börja på ett program sen & träna typ 2 ggr i veckan. Kommer säkert gå skit bra. Haha sen när vi kom hem krängde vi massa spagetti & köttfärsås. & jag älskar att Kim är glömsk, för hon lägger alltid cigg någonstans. Sen glömmer hon bort det & hittar dom när man behöver det som mest. Sen tog vi väl det bara lungt. Stack & handla cigg efter maten (då vi åt samma mat igen haha) så då fick vi oss en liten promenad med. Sen typ slappa vi & drack kaffe när vi va hemma. Blev inget lussekattbakande för mig idag, blir nog i helgen istället. Hade veckosamtal innan men, vilket gick bra i början men slutade i ett helvete. Behöver inte gå in på några detaljer, men det löser sig väl sen hoppas jag. Men men ska väl sticka upp till Kim nu & hitta på något med henne. Snart käka med är hungrig så in i bomben. Men ingen spagetti & köttfärsås är trött på det nu haha! :)
Love / T

091124

Hejhej :)

Inte hänt allt för mycket idag. Jag har väl mest suttit & nördat the sims 3 haha. Är inte Kim hemma så lånar jag hennes data & spelar det hela dagarna medans jag lyssnar musik på min egen.  Kim & jag blev rädda innan med haha, mitt fönster öppnas hela tiden även fast jag stänger det & "låser" det eller va man ska säga. Sjukt läskigt ;O  Aja. finns väl inget kul som hänt idag. Imorgon ska jag i alla fall träna, skönt & äntligen börja med det. Jag & Kim som ska iväg, vi ska bli duktiga töser nu. Sen ska jag baka lussekatter med, mysigt! & på söndag ska jag träffa min kära moder. Vi ska kanske in till K-stad & gå på julskyltning om det e fint väder, annars blir det fika hemma hos henne. Ska bli mysigt! Saknar henne & min lillasyster riktigt mycket. Nej nu ska jag nog gå upp till Kim innan hon blir allt för sur på mig. Hon tycker jag suttit här för länge. Finns ju inte så mycket att göra, men vi ska väl spela kort eller något. & vara allmänt störda som vanligt! :) Ni får ha det så bra!

xoxo/ T
Haha som sagt allmänt störda! Bild från ngn gång när vi baka. Aja,
man får va lit konstig ngn gång då & då. Haha, måste ju bjuda
på sig själv! ;) & vi vet att vi e snygga haha! :P

091122

Hejhej!
Det var ju dock ett tag sen man skrev sist. Men kan ju säga som så att det hänt en del saker som gjort att jag inte orkat skriva helt enkelt. Men nu börjar jag igen! :) Har väl inte hänt så mycket på sistone. Har fått min praktik på Cats nu i alla fall. Var där första gången i Onsdags :) Skit kul är det där, ska börja jobba imogon :) Idag har jag typ bara tvättat kan man säga haha. Städa ju hela mitt rum igår & tvätta allt så hade lite kvar. Var & Bowla idag med, jag suger fan på det haha. Men kom inte sist, & det är ju bra! Helgen har varit lugn & skön. Tittat film med Kim hela helgen. På fredagen blev det Chihauhaun från Beverly Hills svin bra var den! På lördagen blev det Bruno, & jag tyckte inte den var bra någonstans. Tyckte bara den var riktigt sjuk! Fattar fan inte att den rekommenderas från 11. Sjukt säger jag bara! Vi var & titta på New moon nu den 19 oxå, jag & Kim. Såg nattpremiären 23.59. Har längtat över mycket efter att se den & nu har jag äntligen gjort det! Riktigt bra var den, oh I love it haha! Visst det är lite annorlunda när man läser bökerna, men filmerna är lika bra för det. Längtar tills tredje filmen nu :) Precis börjat läsa den boken med. Aja, nu måste jag fixa det sista med tvätten. Ni får ha det så¨jättebra!

xoxo / T

RSS 2.0