31 januari 2011.

Hejsan!

Just nu är jag nog en av dom sämsta bloggerskorna & det kommer jag tyvärr att vara ett tag till :( Jag börjar bli sjuk, har blogg torka & har ingen lust till något. Så kommer nog inte bli så mkt uppdatering nu denna vecka, men jag ska försöka. Lovar dock inget! Iaf ingen skola för mig idag, orkade helt enkelt inte. Ja jag vet dålig ursäkt, men det ligger mkt bakom det :/ Va på sista lektionen sen hem & titta på film. Nu ikväll har jag kommit fram ur mitt "skal" & umgåtts med dom andra. Håller på att åka på en jävla förkylning nu med. Kan det bero på klädslen i fredags kanske.
Men det va rätt komiskt när vi tittade på tv innan. Vi sitter 4 st i varsin soffa på internatet på Önnestad folkhögskola & tittar på vem vet mest då frågan: I vilket landskap ligger Önnestad folkhögskola? Ställs. Haha, vi skrattade rätt mycket där. Men men nu ska jag gå & göra mig en kopp te, umgås med Samira & Melle lite innan jag kryper ner under täcket med min nya bok. Elsas mode heter den, rätt bra. Kan berätta mer om den sen. Hörs kanske imorgon.


Puss&kram<3


30/1-11

Hejsan!


Sorry för väldigt dålig uppdatering, shit vad jag är dålig på detta nu :o E inte på blogghumör idag egnetligen så tänkte baar kika in snabbt & skriva lite kort. Helgen har varit ganska så bra. I fredags blev det äta god mat, förfest & sen dans på depå :D Lördagen sov jag typ hela dagen för att bli av med bakfyllan, sen blev det film med dom andra. Idag har det heller inte hänt så mkt. Jag ska strax ner till dom andra & slänga mig framför tvn. Jag kikar in imorgon & berättar mer om våran kväll i fredags & lite annat om helgen :) Ha det så bra så länge.


Puss&kram<3


Datakunskap :P

Hejhej! :)


På riktigt bra humör idag känner jag. Gött :) Kom upp ganska tidigt idag med. Till och med påklädd & allt innan frukost. Sen kunde jag gå ner & äta frukost i lung & ro. Efter frukosten var det upp & platta håret & sånt. Kände för att va fin idag :) Har haft engelska första lektionen, äntligen klar med mitt ena häfte. Nu har vi datorkunskap. Disco när man kom in nästan haha :P Ngn som satt igån lärarens dator med hög musik (: Efter skolan idag ska vi hämta ett annat paket från H&M. Har beställt på Ainas konto, för hon betalar i månaden så delar vi på det. Så i det paketet e det 2 sommarklänningar, ett par shorts, & ett par pumps. Gaah ge mig sommar nu! Längtar efter att kunna gå i korta söta klänningar & höga klackar. Aja, nu ska jag sätta mig & arbetat med mitt historia arbete.


Kan inte ta bilder ju. Men dagens outfit består av:
Mörkblåa "jeanstights"
Blåvit/randig långt linne
Ett annat linne över
Den nya vita boleron
Svarta "klack"stövlar
Mitt nya rosa armband :)


Puss&kram

Shopping & tjejkväll! :)

Hejsan! :)


Kom inte i säng förens jättesent igår, så blev väldigt segt imorse. Har iaf haft naturkunskap, engelska & matte. Alltså titta på en film, jobba i stenciler & ekvationer. Jag är måttligt trött på ekvationer nu kan jag ju säga! Aja bara 2 sidor kvar, sen e boken klar & då börjar jag på matte A. I övrigt har denna skoldag väl inte varit så jättebra. Denna skola säger jag bara, fattar inte vad vissa folk tänker med & spec inte lärare/rektor. Aja, kan tyvärr inte säga va det handlar om. Men jag säger som så att jag ger det 2 veckor & det inte fixat då så hoppar jag av! Punkt slut, så e det bara...

Iaf efter skolan blev det e tur in till stan med Veronica & Aina. Aina försvann på möte & jag & Veronica shoppade. Skulle köpa en klänning, men blev mkt mer än det kan jag säga. Sen stack Veronica.. Jag & Aina fortsatte & shoppade, handlade även lite mat & så. Sen blev det bussen hem :)


Väl hemma blev det att äta, tacos :) Sen har vi bara haft tjejkväll. Målat naglar, byggt på dom, druckit lite vin & sånt mys :) & nu sitter vi här. Ska börja med det tråkiga nu & betala räkningar. Sen blir det bums i säng, är riktigt trött.


Kan inte visa billder på kläderna, för ingen kamera. Men kom iaf hem med:

Rosa klänning H&M 299 :- (den jag åkte in för att handla)
Hello Kitty pyjamas (linne & shorts) 129 :-
Skor Din sko (typ ballerinasko med liten klack) 49:-
Bolero Bikbok 99:-
Klämmor
Naglar
Nagellack
Läppglans
Ljus & parfym

Lite mer än det jag skulle handla, men inte så mkt. Mitt paket från H&M kom idag med. Kjolen passar perfekt under den andra & solglasögonen var skitsnygga. Armbandet e jätte sött :)

Btw, skitstörigt & skriva med långa naglar när man inte e van :o

Puss&Kram

Monday again! :P

Hejsan! :)


Som alla andra måndagar ska jag alltid lyckas försova mig, fattar inte hur jag lyckas har ju ändå sovmorgon. Men men kom väl en 20 min försent, & ingen frukost heller. Hade iaf samhälle & tittade på ngn film. Sen var det äntligen lunch. Stuvade makaroner & köttbullar. Biff för oss, det torraste jag ätit någonsin /: Naturkunskap efter & sen mentorstid då vi skulle va i aulan & lyssna på information om teater. Får ju det billigare i o med att vi går här. Sen mitt i allt ska dom visa en bild om en teater & det är clowner :o Fick vända mig om & sitta & stirra på Aina. Kände verkligen hur paniken steg & tårarna var på väg. Till o med efter bilden var borta kollade jag mig runt, jag nojjar upp mig & tror dom ska komma överallt. När allt väl var slut så "sprang" jag ut därifrån & tände en cigg helt skakig. Om ni inte visste det redan så är en av mina största fobier clowner. Hatar dom, så sjukt läskiga!

När vi hade slutat skolan lite, så läste jag lite & sen blev det att hämta posten. Mat efter det. Laxcrepes, eller ja det stod att det va det men var skinka & sen kokt ägg. Så min mat beståd av korv & ägg. Sen efter middagen bosatte vi oss i datorsalen, sen har vi suttit här sen dess. Vi har kollat lägenheter, skickat massa mail & intresseanmälningar, kollat jobb & resor m.m. Nu ska hon gå & laga mat & jag ska följa med henne. Kanske blir en runda till statiol senare inatt, får ju pengar senare. Men vet inte om jag orkar e ganska så trött. Så tror det blir att titta på spårlöst & sen sova. Vi får väl se sen hur det blir. Nu tjatar Aina om att hon e hungrig så vi hörs imorgon :)


Puss&Kram

Lung söndag! :)

Hejsan!


Idag har det inte alls hänt mycket. Gick inte upp förens vid halv 4 :/ Blev en tur till affären & pizzerian med Mark. Så satt vi i köket & åt, & pratade om en massa. Vad som hänt i helgen & lite sånt. Sen satte jag mig här, har suttit här ett litet tag nu. Ska sitta här en stund till, läsa lite bloggar typ. Sen ska jag lägga mig & titta på film. Bring it on - fight to the finish & Hannah Montana the movie. Två skit bra filmer! :) Sen efter det blir det antingen sova eller umgås en stund med dom andra.


Puss&kram

Lördagsmys! :)

Hejsan!


Blev inte att jag skrev något igår för va alldeles för trött & sen stack vi ut. Jag & Aina kom ju inte i säng riktigt som vi skulle så blev bara 2 timmars sömn. Direkt när jag slutade skolan igår så blev det hem & sova. Sen när jag vaknade blev det att handla mat, & gå på upptäcktsjakt efter ett kökskort. Hittade mitt efter ett bra tag så jatg kunde äta. Inga cigg hade jag heller, & Melle sov. Men söta Samira räddade mig, & lånade ut pengar:) Sen på kvällen blev det att umgås med Matilda, Julia & Emmeli. Blev utgång i kstad sen. Biljard & Harrys mkt trevligt!


Idag har jag legat & sovit hela dagen. Är egentligen inte så många timmar sen jag gick upp :o Har tittat på p3 guld något med dom andra & sen americas sweetheart. Nu sitter dom & dricker öl, jag ska alldeles strax gå ner & joina dom. Ta mig en öl jag med (:



Puss&kram

Bloggpaus! :o

Hejhej! :)


Sorry för lite dålig uppdatering, men tog en liten bloggpaus igår. Det var inte precis min dag & va inte alls på humör för att blogga. Det händer så mkt runt omkring nu, & e så mycket draman nu hela tiden. Massa skit. Så igår gick jag inte till skolan alls, stängde in mig på mitt rum & sov hela dagen. Bosatte mig i mina drömmar ist & där trivdes jag väldigt bra. Vid 4-tiden då det var mat, drog jag mig fram ur mitt skal & kom ner & åt. Sen umgicks jag med dom andra lite & efter några glas vin var jag lite gladare igen. Men det var verkligen en sån dag då man inte orkar något utan man vill bara dra täcket över huvudet. & tro mig hade ni vetat allt som pågår just nu hade ni gjort detsamma.


Idag, så var jag inte precis morgonpigg, men jag kom upp till skolan iaf :) Först samhäll & då gjorde vi någon geografi. Hallå, det står samhäll på schemat inte geografi. Men vad kan man förvänta sig när det e stig man har. Sen var det svenska efter det & då höll vi på med genomgång av stavningar & sen. Aina fick en kliattack på lektionen så jag trodde jag skulle dö. A: Det kliar, det kliiiiiiar *stampar foten i golvet* Ooooooh det kliar ju som fan *slänger upp foten på stolen & slänger av sig skon* Ooooh, skönt, skönt! Nej, det slutar ju inte klia. Oh, SKÖNT. Det sluta nu :) Hahahaha. Sen efter svenskan var det lunch. Någon soppa, sen maränger med grädde, chokladsås & glass. Mums! Sen kommer några killar gående förbi i arbetarbyxor ser precis ut som dom går på latan, vänder sig om tittar på mig & vräker ur sig akta på er lantanjävlar. Det roligaste idag kan jag lova. Efter lunch var det friskvård, då vi åkte in till kstad för att gå på museumet där. Vilket var väldigt inttresant faktiskt! Men hade knappt en timme på oss att gå där, så fick typ springa igenom allt där uppe. Har bilder på det, men min mobilsladd funkar inte & Ainas kamera e i malmö så kommer nog bli snålt med bilder nu :/

Sen när jag kom hem blev det lite snack med Aina & sen skulle jag sova en stund. Vi skulle upp vid halv 5, halv 8 kom vi upp :o Blev en runda till affären & sen hem & äta mat. Resten av kvällen har vi spenderat i datorsalen. Har kollat en massa resor. Jag ska hoppa av resan till hamburg med skolan. Istället så åker jag & Aina iväg en vecka på påsklovet. Liksom vi ska vara 4 dagar i hamburg & du måste ha aktiviteter från 8-4. Sen kan du ha fri tid. Då låter en resa till värmen där du kan sola, bada & festa mer lockande. Så det kör vi på :D Längtar så in i bomben & vill åka nununu! Men bara 12 veckor kvara haha. Sen har vi bara suttit & tittat på massa roliga videos & garvat rumpan av oss :P Har inte blivit någon träning nu heller, bara 1 dag denna veckan. Men det tar jag igen i helgen (:

Nu är klockan alldeles för mycket så jag ska kolla en video med Aina & sen sova. Vi har en dans som vi ska lära oss innan vi åker. På tal om det vi beställde lite kläder som vi ska ha där nere. Jag beställde 1 par shorts, 2 "strandklänningar", 1 "festklänning", 1 par pumps & ett skit söt rosa nattlinne, men man kan nog använda det som en vanlig klänning. Visar allt sen när det har kommit & Ainas kamera e tillbaka. Det andra som jag beställde har kommit nu, så ska hämta det sen. Jag är riktig taggad på att åka, så hoppas tiden går snabbt. Så nu är det stenhård träning som gäller. Ska sola lite innan med, men inte en chans att jag använder solariumet på skolan igen. E helt torr på hela kroppen nu & det kliar som fan. Men det mesta börjar lägga sig nu. Så jag åker hellre in till stan & betalar lite mer. Men men nu ska jag kolla den med Aina, så vi kan komma i säng ngn gång :)


http://www.youtube.com/watch?v=t9-CS2v8wcc
Skit grym kille ju! Sjunger både kill och tjej rösten :P
Va meningen att jag skulle lägga in videon på det här. Men något vill inte som jag vill. Så får helt enkelt lägga ut länken. Drygt! & skumt, har alltid funkat innan. Men men får väl kolla det imorgon. & om det funkar då, så lägger jag ut den :)

Update: Det är min blogg som jävlas med mig. För det gick & lägga upp en video på Ainas blogg (hon har bloggspot.com). Inte långt kvar tills jag bytar nu, trött på att saker aldrig ska fungera. Men men försöker imorgon igen (:


Godnatt! <3

18/1-11

Hejsan!


Idag har inte hänt så jätte mkt i skolan, utan som vanligt. Sen efter skolan skulle jag & Aina kolla resor men hennes internet ville inte fungera. Så det blev att snacka lite skit, tills det va mat. Bakad potatis med skinkröra, usch! Tycker inte om skinka, men mattanterna hade sparat sås från dagens middag som jag kunde ha istället. Något med räkor & dill, gott! Sen var det bara att köra igång med tvätten & sen ner & träna. Vi tränade nog i 1 timme & 50 min, så nu är jag helt slut. Ska gå ner & kolla om min tvätt e torr, samt in med en ny maskin. Sen umgås lite med dom andra & sedan duscha & sen sova. Sen tar jag tillbaka det jag sa om solariumet igår, jag är illröd på hela magen, brösten, lite på armarna, & vid armhålorna & ansiktet såklart. Sen på ryggen har jag typ ingen färg alls :o Har aldrig bränt mig när jag solat solarium innan & jag solar alltid 20 min.. Sen e det hel skumt att det e på vissa ställen & inget alls på ryggen. Men men nu kliar det som satan & svider. Så måste springa & smörja in mig.


Puss&kram

18/1-11

Hejsan!


Idag har inte hänt så jätte mkt i skolan, utan som vanligt. Sen efter skolan skulle jag & Aina kolla resor men hennes internet ville inte fungera. Så det blev att snacka lite skit, tills det va mat. Bakad potatis med skinkröra, usch! Tycker inte om skinka, men mattanterna hade sparat sås från dagens middag som jag kunde ha istället. Något med räkor & dill, gott! Sen var det bara att köra igång med tvätten & sen ner & träna. Vi tränade nog i 1 timme & 50 min, så nu är jag helt slut. Ska gå ner & kolla om min tvätt e torr, samt in med en ny maskin. Sen umgås lite med dom andra & sedan duscha & sen sova. Sen tar jag tillbaka det jag sa om solariumet igår, jag är illröd på hela magen, brösten, lite på armarna, & vid armhålorna & ansiktet såklart. Sen på ryggen har jag typ ingen färg alls :o Har aldrig bränt mig när jag solat solarium innan & jag solar alltid 20 min.. Sen e det hel skumt att det e på vissa ställen & inget alls på ryggen. Men men nu kliar det som satan & svider. Så måste springa & smörja in mig.


Puss&kram

snygga! :)

Hej igen!


Nej, vi har inte gått & lagt oss än. Lär nog inte göra det på ett tag heller. Sitter & väntar på Aina nu, hon pratar i tele & under tiden så satt jag & titta lite på google. Titta vad jag hittade, så jävla snygga säger jag bara! Den översta var lätt snyggast & det är helt okej att ge den till mig haha! Den nedersta va inte lika snygg, men älskar hello kitty så söt va den ju, om man nu kan kalla en bil snygg. Men shit den översta, drömbil japp! Men men nu ska jag kolla runder lite till, snart kommer hon väl med. Ska vi fixa mina ögonbryn, sånt som måste göras med. & ja jag sa ju att jag solade innan, tror jag brände kinderna lite :p Men det va ett bra solarium i vanliga fall brukar det inte synas på mig att jag solat förens 3-4 ggr, men det syns redan lite :) Med träning 3 dagar i veckan & solning på det med. Oh yes, jag & Aina kommer va såå snygga i sommar! :) Imorgon ska jag förresten boka tid för en sak jag ska göra i slutet av månaden när jag fått pengar. Kan ni gissa vad? (: Det kommer nog göra lite ont, men det kommer bli snyggt med. Berättar vad sen när jag ska dit. Om jag vågar vill säga :o





Vill ha vill ha! :D





Puss&kram

Sleepy time! :)

Hejsan! :)

Efter middagen lyckades jag hålla mig vaken i typ en timme sen var jag så trött att jag knappt kunde stå på benen :o Så beslutade mig för att sova en timme, men det gick inte så bra. När Aina kom in & väckte mig efter en timme så ville jag inte alls gå upp. Gick inte upp förens halv 8, då Daniel kom in & väckte mig. Då jag tittar på klockan & utbrister fan jag skulle träna. Sen ser jag Cola i Daniels ficka & blir som en bebis & typ pekar på den & låter konstigt haha! Iaf gick upp till dom andra, så tittade på halv åtta hos mig. Blev ingen träning heller, orkade inte riktigt. Men jag har iaf varit nere & solat i 20 min. Gött! & imorgon då jävlar ska vi träna. Just nu sitter jag vid datorn & Aina ligger min säng & läser. Ska väl strax hoppa in i duschen & duscha lite snabbt. Sen e det väl dags att sova snart. Tur jag bara sov 2 tim innan, då lyckas jag kanske somna snart ändå. Men först läsa lite bloggar & fixa klart samt umgås med Aina :)

Puss&Kram

Aina is back in önnestad! :)

Hejsan!


Då var denna inte så hemska skoldag över. Har haft samhällskunskap, naturkunskap & mentorstid. Så dagen har gått ganska fort ändå & vi fick sluta tidigare med (: Min Bf e tillbaka i önnestad nu som rubriken lyder. Så efter skolan har vi bara suttit på mitt rum & pratat om helgens bravader. Båda 2 är riktigt hungriga med så vill bara att klockan ska bli 4 så vi kan gå ner & äta. Hamburgare, god mat! :) Sen blir det väl slappa en stund efter maten & lite senare ikväll blir det träning. Nu jävlar ska vi komma igång! O gode gud, hur ska jag klara av att sluta äta godis & dricka cola. Äsch, det klarar jag säkert, kanske.. :o nej, nu ska jag vara social & sen springa ut med soporna innan maten. Har inte druckit kaffe på hela dagen heller, så det ska bli såå gott! Men höres senare.

Puss&kram

Trevlig kväll!

Hejsan!


Det blev en ganska så trevlig söndagskväll! :) Efter duschen blev det lite prat med Samira, Melle & Sandra :) Umgicks med dom en liten stund. Sen blev det en massa kak, chips & chokladätande samt spel med Mark, Marcus & Jonathan. Sandra var också med en stund. Så nu har vi bara suttit där nere & lekt med Marks ipad & pratat en massa. Kom väl upp på rummet för en timme sen typ, så nu har jag bara lagt upp några bilder på facebook. & nu ska jag göra det vanliga innan jag går & lägger mig. Läsa bloggar, ta en cigg & borsta tänderna. Sen blir det bums i säng. Klockan är alldeles för mycker o det är skola imorgon. Tack & lov att vi har sovmorgon :) & jag har lånat Ainas dator i helgen, så himla skönt att inte behöva springa upp till datorsalen varje gång jag ska blogga. Aja, nu får jag fixa allt så tiden inte springer iväg ännu mera.


Godnatt! <3

Söndagmys!

Hejsan! :)


Idag har varit en ytterligare sån här menings lös dag, då man gör absolut ingenting. Men har varit rätt skönt ändå. Jag har typ "isolerat" mig på mitt rum & bara varit för mig själv. Massa tankar som snurrar runder, så har behövt lite ensamtid. Annars har jag bara latat mig framför fb & kollat igenom lite bloggar. Beställde även hem en svart minikjol som jag kan ha under den nya jag köpte, den e ju gemonskinlig. Sen ett rosa sött armband & ett par solglasögon. Lite tidigt ja, men har alltid problem med att hitta sånt när sommaren kommer, så lika bra att va ute i god tid. På tal om god tid nu hade jag tänkt hoppa in duschen & ta god tid på mig. Hårinpackning, raka benen, testa mitt nya raklödder, smörja in kroppen med bodylotion & sånt. Mm, kommer lukta gott sen :) Sen på med myskläder efter med (: Haha igår när jag duschade så satte jag bara upp håret i en knut efter. Så just nu är mitt hår ganska så lockigt & fluffigt. Men snart fint igen. Synd bara att man inte har ngt badkar, hade varit mysigt att lägga sig i ett varmt bad med en massa skum. Men jag myser till det ändå. Efter duschen blir det nog ut i tvrummet för att umgås lite med Mark, Samira, Sandra & Melle. Sen efter det kanske jag kryper ner under mitt täcke med en kopp te & en bra bok. Sen måste man ju sova, för skola imorgon. Men har sovmorgon som tur e! :)



I fredags såg jag nästan ut så här, när vi var ute. Hade
kjolen & linnet på mig. Sen en vit kofta ovanpå, genomskinliga
strumpbyxor & svarta pumps. Sen mina nya armband med :)



Puss&kram

15/1-10

Hejsan!


Igår var både en bra dag & en dålig dag :/ Först av allt så kräkte jag massa på natten, så orkade verkligen inte gå upp till skolan. Vid 10 rasten pallrade jag mig upp & fick lite mat i magen. Skulle på lektion men blev inte så. Det var som Aina sa hon tog ett bloss på ciggen sen vart hon likblek & sprang upp på rummet igen. Ni förstår själva. Lyckades iaf pallra mig iväg till sista lektionen. Sen hem & sova igen, vaknade väl vid 6tiden. Då det blev att äta & sen bort till lilla. Mådde lite bättre då, så blev en grogg med Julia. & jag bestämde mig för att följa med ut. Så blev ner till musikcafet för fest & sen vidare till bånken för dans :) Hade skit kul!


Idag känner jag det att det kanske inte var så smart att dricka igår när jag mått som jag gjort. Men jag får skylla mig själv ju. Så idag har jag bara sovit & tittat på film. Ska snart pallra mig bort till lilla för lite prat med Matilda. Men först ska jag få lite mat i magen. :)


Puss&Kram

Myskväll! :)

Hejsan!


Blev inget sovande innan, jag & Aina bosatte oss på mitt rum ist. Har typ suttit & pratat om allt mellan himmel & jord nu. Jag har även haft en ansiktmask på, så nu är huden len & fin (: Just nu är Aina inne hos sig & duschar & jag har kidnappat hennes dator. Sitter här med ett glas vin & är allmänt glad för en gång skull! :) Hon är väl snart klar & då blir det ännu mer prat. Sen måste vi tyvärr sova, för det är ju faktiskt skola imorgon. Historia & svenska(dubbepass) står på schemat. Men fredagarna brukar oftast gå snabbt, & jag ska lätt sova en stund efter skolan. Sen blir det lite förfest i musikcafét & sedan vidare til bånken för dans:) Tror det kan bli en trevlig kväll imorgon. Nu ska jag kolla lite bloggar innan Aina kommer.

Puss&Kram

Shoppingrunda :P

Hej! :)

Sorry för dålig uppdatering igår, men var så trött hela dagen så orkade inte göra något. Blev iaf lite piggare framåt kvällen. Så då blev det träning med Mark, 1 ½ timme snacka om att jag ville lägga mig ner & dö sen. Sen blev det en skön dusch & bums i säng. Jag & Aina ska börja träna nu 3 ggr i veckan & jag ska dra ner på sötsaker & skräpmat. Vill ju vara fin till sommaren :P


Idag var det skola ju, men var bara på dom 2 första lektionerna. På svenska mådde jag skit illa & helt skakig. Typ som man har feber fast jag hade inte det. Så efter lektionen blev det upp på rummet, & självklart kräkte jag. Sen ner & äta, fick lite i mig. & vi hade friskvård efter, kände det att mina ben kommer inte hålla min kropp uppe under en promenad. Så gick & la mig, ringde även vårdcentralen för jag e sjuk hela tiden. Dom sa att det kunde vara mitt blodsocker som spökar & att jag ska försöka äta ngt litet under måltiderna. Men inte att dom skulle kolla upp det eller något, bara att jag ska ringa om det blir värre. Detta känns ju skit kul eller inte. Men händer det igen ska jag ringa & be dom ta prover eller något. Mådde typ bra igen efter samtalet, kändes ju inte så kul att missa lektionen då. Så la mig & sov istället.


Vid halv 4 kom Mark & väckte mig för att vi skulle in till stan & handla tills imorgon. Så kom Samira med & Sandra körde in till stan. Mådde lite si sådär, men stack till subway & åt. Då mådde jag bra sen igen & vi kom på att Samira glömt legg & mitt har gått ut :o Blev iaf en runda på H&M hittade en skitsnygg kjol, för 75kr :) Sen träffa vi på Sussi, så kunde hon handla till oss (: Blev bikbok med, där jag hittade ett par jeans på rea 99kr, sen ett linne med :) Blev även en runda på Ö&B för lite smått & gott :D Sen en tripp till lilla viby & sen till Önnestad. Nu sitter jag här, skulle egentligen träna men pallar inte. Mår lite smått illa & har ont i magen. Så ska gå ner & ta mig lite kräm. Kanske lägga en ansiktmask, umgås lite med dom andra & sen sova :)



Puss&Kram

Bilderna från shoppingen :)


kjol från lindex
Klänning H&M
Rosa ljus Ur & penn
Bikini lindex ja jag vet det e januari, men har alltid problem med att
hitta bikini när sommaren kommer & den va ju på rea :)

Bh H&M, bara för att jag har matchande trosor
Linne H&M fick matchande trosor till med & jag älskar
allt som e leopard & rosafärgat
2 armband Ur & penn
tofsar lindex

kjolen jag köpte! :)

Min fika! Chailatte & cupcake. Aldrig ätit det innan faktiskt, men
skit gott! & chailatte älskar jag!

Cupcake! :D

Våran fika :)

Nu har jag & Aina matchande skor! Bara för att vi e BF's :D <3








Har haft en toppen dag & hitta massa fint! Men nu väntar sängen. Godnatt sötnosar<3


Shopping med Aina! :)

Hejsan! :)


I tid till skolan idag med, det börjar bra! Men Aina får min nyckel på kvällarna så jag har inget annat val. Iaf skolan innebar naturkunskap, engelska & matte. Rätt lungt ändå. Snart klar med min mattebok med, så jag kan börja på matte A. Fattar inte varför jag sitter med en mattegrund bok, när jag har grundkompetensen. Efter skolan bar det av in till Kstad för att möta upp Aina. Först blev det banken, äntligen! Nu har jag ett nytt kort & jag kan använda det nu med. Gött! Sen var vi även inne på H&M, lindex & ur & penn. Så klart hittade vi en massa fint. Eller rättare sagt vi hittade rea, & massa snygga kläder. Köpte bara en enda sak som inte var på rea. Sen blev det en fika på ett mysig café. & sen bussen hem (: Nu har vi väl varit hemma i 2 timmar eller något. Har visat upp alla vår fina köp för dom andra & fottat lite med. Nu ska jag snart gå & lägga mig, har sjukt ont i magen (ätit saker med mjölk), skit trött, & tycker allt går emot mig, så blir bara irriterad. Lika bra att gå & lägga sig då + att det e skola imorgon. Men har iaf haft en trevlig dag med Aina inne kstad, har lite ont i fötterna dock. Men det e värt det! Nu ska jag fixa in lite bilder här, om det går. Vet inte om det är datorn eller blogg.se som inte vill samarbeta. Men kommer iaf upp lite bilder på inköpen & några "flumm"bilder på oss (:  Sen ska jag sova, ska bli sååå skönt!
På tal om annat hade samtal om frånvaro igår :/ Fick min andra varning :o Så nu är det skärpning som gäller! Får inte en till utan nästa gång åker jag. Har 5 veckor på mig, kan inte va borta något alls från skolan nu. Men detta klarar jag! :D


Godnatt! <3




Bjuder på denna "fjortisbild" sålänge :P




Dagens outfit :)


Rosa tunika från JC
Svarta tights från Cubus
Bälte lånat av Aina.



Sen min sötnosar från din sko :)



& så här kan det se ut när man e trött på att ta en massa bilder,
för att få till en bra dagens outfit & "irriterad" på Aina som
skriker posa posa haha xD Ja, jag vet jag e lite speciell :P


Aina & Tina time :D

Hejsan! :)


Första skoldagen idag! Faktiskt rätt skönt. Vaknade halv 11, även fast vi började 12.40 duktigt av mig. Så när jag ska gå ut så hör jag typ ett skumt ljud utanför lät typ som en resväska eller ngt. Tänkte det att ngn kom väl hem nu. Sen kommer jag på att det e bara Aina på 2:an som skulle komma hem. Så jag slänger upp dörren, & Ainas dörr e öppen, så jag flyger in där & typ "hoppar" på henne haha (: Gud vad jag saknat den människan! My BF haha :P Sen i skolan träffade man en massa andra sötnosar som man saknat en massa (: Så ganska härligt & börja igen faktiskt. Efter skolan blev det tvätt med Aina. Har även städat mitt rum. Sen har vi bara umgåtts en massa & pratat om allt. Sen nu när jag skulle lägga in sista tvätten, ni tror inte det e vatten i hela jävla tvättstugan. Helvetes skit. Men jaja nästan allt e tvättat, va bara alla lakan kvar. Så nu ska jag bara vänta på att det ska bli torrt. Kunde inte dammsuga heller, för dammsugaren har försvunnit :( Men det är iaf städat & det mesta e tvättat. Nu ska jag gå ner & umgås ännu mer med Aina. Som rubriken säger it's Aina & Tina time nu :) Sen ska vi vänta på att klockan blir 12, så vi kan åka in till statiol. Får ju pengar då, eller jag får inte. Glömde skicka in lappen, gjorde det idag. Så får inte pengar förens nästa vecka, men får låna av Aina. Så klockan 12 bär det in till Statiol för att handla cigg & mat (: Haha, åker alltid in där varje månad när vi får pengar för att handla:P Nu ska jag iaf kolla om lite tvätt e torr så jag kan ta upp det, sen umgås en massa! Så här har jag inte tid & sitta. Kommer dock upp dagens outfit om en stund (:

Puss&kram

Trevlig kväll! :)

Hejsan! :)


Har spenderat mycket tid framför datorn idag :P Bla tittat på både lets dance & lyxfällan. Sen framåt kvällen skulle jag följa med Mark & Oscar när dom skulle handla mat. Så har ju Stephan kommit hem från Stockholm nu, så han följde med. Jag, Stephan & Mark bestämde oss för att äta där. Oscar stack hem, men Jonathan kom förbi. Riktigt trevligt var det! Tror nog vi satt där nästan i en timme & pratade om allt mellan himmel & jord! :) Sen väl hemma la jag mig & tittade på Step up 3. Älskar allt som har med dans & göra, spec dans filmer. Skit bra var den med! Rekomenderar den till danstokiga, precis som jag :P Tog en riktigt skön dusch efter det. Smörja in ansiktet, & lite sånt mys :) Så nu känner jag mig som en ny människa. Nu sitter jag här i min fina pyjamas, mina hello kitty tofflor & håret uppsatt i en fläta redo för sängen. Ska bara borsta tänderna med, sen e jag helt redo :P  Har fått låna Samiras dator, så ska krypa ner under täcket & titta på en film som hon sa skulle va skit bra. Zac Efron var med i den med & han e ju rätt snygg så ;) Sen efter det ska jag sova, är ju skola imorgon. Visst börjar inte förens tjugo i 1, men lika bra & komma i säng i tid. Men det märks att det e skola imorgon, nu när folk börjar komma hem till internatet. Men inte kommit så jätte många faktiskt :o Resten kommer väl imorgon. Fatme i min klass ringde mig innan med, hon har varit i Libanon & kom hem för 2 dagar sen. Ska bli kul & träffa henne imorgon. & jag ska få träffa Aina med. Äntligen! Saknat henne riktigt mkt. Sen kommer förhoppningsvis Matilda med (: & massa andra sötnosar som jag saknat<3 Nej, nu blir det en runda till tvrummet för prat med Samira & Melle, sen film!

Godnatt!  <3



Aliquando et insanire lucundum! ;)

Hej! :)

Blev inte att jag åkte hem till Sandra igår. Blev bara att va hemma & umgås med Samira. & vi satt bänkade framför tvn hela kvällen :P Fångarna på fortet, hipp hipp & John Tucker must die :D Mysig kväll & skänt & bara va hemma igår faktiskt :)


Idag var jag faktiskt uppe i tid för en gångskull, redan vid halv 9. Men inte har jag gjort något vettig. Lagata mat & suttit här typ :P Nu ska jag fixa alla spel jag har på fb, vilken nörd jag e :P Sen blir det läsa några bloggar & titta på lets dance. Missade ju det i fredags. :( Sen ska jag ta mig en dusch & göra mig i ordning. Om jag orkar så ska jag även tvätta & städa rummet idag. Men just nu lutar det åt ett nej, så vi får se sen (:
Förresten gick till affären för en stund sen, fy fan vad halt det är! Går ju knappt att gå. Vet inte hur många gånger jag hållt på & trilla nu :/ Livsfarligt ju!

Puss&Kram

8 januari 2011

Hejsan! :)


Sorry för dålig uppdatering, men har inte riktigt hunnit sitta vid datorn :/


Igår var awesome! Var på Bånken med Zandra & Phridah :) Först blev det lite vindrickande här hemma. Med Mark & Melle som sällskap. Sen vid 8 drog vi in till kstad & fortsatte dricka :) Vid 10 drog vi in på bånken. Lite tråkigt att va där så tidigt, skit låg musik & så. Men sen när dom drog igång musiken. Då jävlar stod alla 3 på dansgolvet & shakade för fullt :) Fy fan vad kul vid hade! Vi hade inte tid för ngt annat än dansgolvet :P Dock höll vi på & hamna i bråk ett par gånger. Jävla folk som ska hålla på, på dansgolvet men men. Sen har man ju tjockt med killar runt om sig som e skit dryga. Men det e ju skitsamma, gjorde nästan det hela ännu roligare. Melle & Mark va oxå ute, fast på valvet :) Så när det blev hemfärd åkte jag hem med dom ist :) Blev en tur inom pastakungen för att jag va hungrig. Så yrar jag runder där, Melle ger min mat till Mark & säger sätt henne i bilen. Så går mark iväg med maten & jag ska typ springa & ta min mat i klackaskor & halvfull. Såg nog rätt kul ut:P Kunde dock inte äta i bilen :( För spillde över hela mig ist, så fick vänta tills vi kom hem :)


Idag kan jag ju lova att det känns i fötterna att man stod på dansgolvet i sådär 3 timmar. :P Har bara tagit det lungt nu. Varit & handlat lite mat & så. Sen suttit här. Ska strax gå & slänga mig framför tvn. E lite smått bakfull :o Vaknade iaf på ett trevligt sätt, Samira som stod & knackade på dörren. Hon har ju varit bort typ 3 veckor. Gud vad jag har saknat henne! Men nu är hon äntligen hemma :)

Ikväll är det fest hos Sandra :) Men har inte bestämt mig än om jag ska med eller inte :/ Får se senare. Är lite mer sugen på att bara ligga framför tvn & ta det lungt. Men jag kan ändra mig snabbt (:


Men gårkvällen om den måste göras om! Har saknat att umgås med mina "gamla" vänner. Dock bara Zandra med denna gången. Men sen jag flyttade till Önnestad umgås jag typ bara med dom som bor här. Så träffar ju inte dom jag umgåtts med innan. Så sjukt kul & dra ut med Zandra igår :D


Puss&kram <3

6 januari 2011! :)

Hejsan! :)


Blev en ganska lung kväll igår. Daniel kom upp till 2:an, så vi tittade på the town. Skit bra film! Har ni inte sett den så gör det. När den slutade så kollade jag lite på göta kanal sen blev det bums i säng :)

Mår lite bättre idag faktiskt, inte helt okej. Men helt klart bättre :) Men kan helt ärligt säga att detta e dom värsta dagarna jag varit med om. Knappt kunna äta på 2 dygn, sovit nästan 1 helt dygn, & när jag varit vaken har jag bara legat i sängen & haft frossa, legat & skakat, snurrat runder en massa & yrat :o Lyckades iaf vara uppe lite igår & kunde förflytta mig till soffan sen med.

Idag har inte hänt så mycket mest legat framför tvn & tagit det lungt. Har dock fixat köket nu. Så all disk är borta & där e fint. Det var ju mest mitt & Melles så därför jag gjorde det :) Men om ngn stökar ner där nu blir jag galen haha! :P Nu ska jag ta & kolla på ett avsnitt av lyxfällan om jag hinner. För om en stund kommer Johanna hit (: Får se vad vi hittar på för skoj.


Puss&Kram

Tråkdag :/

Hejsan! :)


Mår fortfarande inte helt okej. Men det är sjukt att man kan må så dåligt att man sover skit länge. Gick & la mig vid kvart i 4 igår eftermiddags. Var uppe en liten runda vid 12, sen har jag sovit fram tills 10 imorse. Sjukt! Men har inte hänt så jätte mycket idag. Fick lite mat i mig innan i morse. Sen träffa jag Johanna en liten runda :) Blev en tur ner till affären så jag kunde handla lite yoggi. Måste ju äta men vågar samtidigt inte äta så mycket. Men just nu känner jag mig typ proppmätt. Sist jag åt bortsett från idag va igår ju. Lyckats få i mig en panpizza & lite makaroner & ändå känner jag mig mätt :o Jaja ska inte sitta här & tycka synd om mig själv :p Men har inte hänt så mycket mer, bara legat & läst min bok. Kanske ska träffa Johanna en liten stund senare med :) Nu ska jag iaf lägga mig & vila en stund till. Huvudvärk & skit yr. Så orkar inte sitta här. Men kanske kommer upp ett inlägg senare :) & lite synd e det om mig för Melle har lämnat mig med :( Kommer inte hem förens imorgon. & jag hatar & va sjuk med. Innan var jag det typ vart 3:de år & nu e jag det alltid tycker jag :o Jag hatar det! E ju inte van vid det så vet inte vad jag ska göra. Kryper bara ihop i fosterställning & typ gråter haha. Usch, vad löjlig jag e :o


Puss&kram

5 januari 2011! :)

Hejsan! :)


Denna dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig alls. Tror jag håller på & bli sjuk eller något :/ Men iaf började städa vid 1tiden & höll på fram till 4. Sen tog det stopp, allting började snurra. Men trodde det typ bara va migrän på väg. & jag är ju inte den som tycker om att ha saker halvgjorda, så jag fortsatte även fast jag mådde skit. Tänkte det att jag tar disken så kan jag laga mat sen & få något i magen. Men icke, jag kände det att jag orkar inte. Så in på rummet igen, där jag spydde :o Så jävla typiskt! Så la mig & vila. Vid 6 kom Melle & väckte mig, men mådde fortfarande skit. Så sov fram tills nu, vaknade för typ en timme sen. Mår fortfarande inte riktigt bra. Ska iaf ta något & äta nu, se om jag får behålla det & sen fortsätta sova :) Så vi hörs imorgon istället.




Puss&kram<3

Tidig morgon! :)

Hejhej! :)


Sorry för dålig uppdatering igår, men jag var så trött igår. Satt inte vid datorn överhuvudtaget. Jag satt ju fortfarande vid datorn redan vid 11 igår morse. Så betsämde mig för att inte gå & lägga mig. Gick ner & la mig på soffan ist. Där jag sov i en 2 timmar. Sen halv sov jag typ från 2-5. Resten av dagen låg jag bara i soffan & tittade på tv. Orkade inte med så mycket annat. Sen vid halv 11 gick jag in & la mig, sen sov jag som en stock :)

Hade hoppats på att jag skulle få sova hela natten/morgonen, men icke! Vaknade nu vid halv 5 av att jag var hungrig. Så tänkte det att jag går upp & äter, sen fortsätter att sova. Men fan heller att jag kunde somna om. Så nu sitter jag här & är jätte pigg haha. Lyssnar på musik & sjunger för mig själv ;) Tänker inte gå & lägga mig under dagen heller. Utan hoppas på att somna tidigt ikväll, så jag kan vända tillbaka på dygnet.

Nu ska jag sitta här en stund. Tror jag kanske ska gå igenom min mail med :/ Lär nog va en massa där.. Sen byta om från myskläder & kanske ta något att äta. Efter det blir det en tur till expiditionen för att hoppas att dom har öppet så att jag kan hämta min post. Där mitt nya kort förhoppningsvis finns & en studieförsäkran. Annars är det bara att ringa till CSN. Sen e det massa annat som ska fixas med. :)


Saker som ska göras idag:
Ta posten
Ringa CSN om min studieförsäkran inte e där
tvätta (om det finns ngn ledig tid)
Gå igenom mailen
Städa rummet
Fixa med lite skolpapper & få ordning på dom
Diska & städa köket
Gå igenom mina lådor, städa där
Laga mat
Kolla lite jobb & lägenheter

Ja det e en del, finns säkert ngt mer jag ska göra. Men jag håller mig iaf sysselsatt så att jag inte går & lägger mig. Måste verkligen vända tillbaka dygnet innan skolan börjar. Men ja nu får jag gå igenom mailen. Hörs senare.

Puss&kram<3

Frågor :)

Jajamen idag igen :P Men jag har tråkigt nu & måste bli trött på ett eller annat sätt. & man kan ju hoppa över dessa inläggen om man inte orkar läsa dom. Eller läsa om man vill veta mer om mig :)
Hoppsan vad många det blev :o men men håller jag mig sysselsatt ett tag :P Ska dock ta en cigg innan jag svarar på allt :/

1. vad heter du? Tina Izabelle Wilhelmina
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Tycker om ju om mitt namn. Men Izabelle såfall
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Izabelle.  Mammas släkt tyckte jag skulle heta Tina & pappas släkt Izabelle. Så blev kallad båda 2 när jag var liten, men mest Tina då jag bodde hos mamma mest. Stod t.om Izabelle i folkbokföringen ett tag innan mamma ändrarde det. Döpte mig inte förens jag va 14/15 & då blev det Tina som första namn.
4. vilket stjärntecken är du? tvilling
5. vilken årgång är du? 90:a
6. vart bor du? önnestad
7. bott utomlands? Nej
8. flyttat antal gånger? oj, mer än 10 tror jag
9. vart skulle du vilja bo? trivs bra där jag bor nu. Men hade inte tackat nej till en engen lägenhet
10. vilken skolklass? almnän förberedande
11. vad vill du bli när du blir äldre? advokat eller åklagare. Eller något som har med dans & göra.

UTSEENDE
1. hur lång är du? Hmm, jag & Aina mätte mig för ngn vecka sen. Tror det va 164 cm
2. hur mycket väger du? 50 kg
3. hårfärg och frisyr? brunt. Mellalångt kan man väl säga, uppklippt. Oftast rakt, men lite lockigt ibland.
4. ögonfärg? melerade
5. mest nöjd med? mina ögon
6. minst nöjd med? hmm, kan man svara inget? mitt hår just nu kanske, saknar mitt långa hår :/
7. skostorlek? från 34, till 37
8. glasögon? Ska ha, men använder inte
9. har du några piercingar/tatueringar? Hål i öronen. Men snart i tungan (:


FAVORITER
1. filmer? just like heaven, rendition, the last song m.m
2. låtar? Blandat. Just nu mikrofon kåt & loca loca
3. årstider? Sommaren
4. mat/dryck? Mat, vet inte varier mkt. Dryck coca cola
5. djur? katt
6. färg? rosa
7. parfym intimately beckham
8. tv-program? Gossip girl, one tree hill, house, andra avenyn, greys anatomy m.m
9. ämne i skolan? absolut inget :o nej men engelska kan väl va kul ibland. historia & samhälle e väl ganska intresant. & hemkunskap & bild såklar, roligaste ju :)
10. sysselsättning? Skola?

1. vad använder du just nu för jacka?
Svart parkas från JC
2. vad använder du just nu för skor? Beror på dag. Men oftast ett par vanliga svarta stövlar. Annars mina svarta stövlar med liten klack som oftast andvänds till fest nu med. Annars blir det ett par svarta stövletter med hög klack till fest. Men ganska så halt ute nu.
3. favoritfärg på kläder? rosa, & svart tyo
4. favoritmaterial på kläder? inegn aning
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? massvis med fina klänningar & sen mysiga stickade koftor
6. favoritaffärer? H&M, Gina Tricot, Bik Bok, Cubus, New Yorker, JC
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Det är olika från månad till månad. Ibland inget, ibland 100 kr, sen kan det gå upp mot tusen eller mer vissa månader..
8. favoritmärke? hmm, vet inte om jag har ngt spec. :/ Det skulle ju va miss sixty när det gäller byxor såfall. Har säkert ngt annat med kommer bara inte på det nu.
9. vad har du för byxstorlek? vet inte :/
10. vad har du för tröjstorlek? 34 - 36

DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? litet
2. vilken färg på tapeterna? vitt
3. vilka färger går rummet i i övrigt? tror bara det e vitt
4. favoritmöbel i rummet och varför? min säng, för att jag älskar att sova (:
5. vad vill du ändra där inne? större säng & större garderob
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? nej
b) video/dvd? nej
c) dator? nej
d) stereo? just nu ja (lånar en)
e) telefon? mobil
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? matsalen ^^
8. vad gör du oftast i ditt rum? sover, byter kläder
9. vem förutom du brukar sova i din säng? just me
10. favoritpryl i rummet? eehm, sängen igen? eller mina nya skor :)

BLANDAT
1. vad heter din morfar? Hans
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? lipsyl, cigg, tändare, nycklar, skräp.
b) skolväska just nu? - den e ganska tom nu
c) handväska eller liknande just nu? den e oxå tom nu :/ Men brukar ha i stort sett allt där annars.
3. vad är du beroende av? cola, cigg, kaffe, vännerna,
4. vilket land kommer du i från? Sverige
5. vilken sorts lypsyl använder du? det vanliga, blåvita
6. vad tror du på? Oj, liv efter döden kanske..
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? ingen
8. vad köpte du senast? cigg
9. har du nåt husdjur? katt, men inte här
10. vad bor du i? Stor hus. Kan man kalla det? Eller nej elevhem kan jag ju kanske säga.

GREJER
plånbok: vit
tandborste: röd & en blå
smycken: inga just nu
solglasögon: Har inga för tillfället
underkläder: spets & bomull
nagellack: genomskinligt

1. Hur gammal är du om fem år?
25
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Melle
3. Hur lång är du?
164 cm sa jag nog :P
4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Zorro tror jag
5. Vem ringde du senast?
Bassi
6. Vem ringde dig senast?
Min moster
7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Natti natti<3
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Sms.. men ibland ringa
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
aldrig varit gifta men är inte tsm heller
10. När såg du senast din mamma?
julafton
11. Vilken ögonfärg har du?
melerade
12. När vaknade du i dag?
halv 8 på kvällen :o
13. Vilken är din favoritjulsång?
last christmas, all i want for christmas is you. Kunde inte välja.
14. Vilken är din favoritplats?
Borta bra men hemma bäst :) Kommer inte på ngn nu :/
15. Vilken plats föredrar du minst?
Akuten
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Förhoppningsvis med ett bra jobb, kanske även familj med :)
17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Allt! Var rädd för allt i stort sett
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
När jag pratade med Aina i tele: Också körde den jävlen över mina fötter med sin resväska! Våran humor + övertrötta kl 4 på morgonen
19. Hur stor är din säng?
ingen aning men den är inte stor, får knappt plats 2 st :o
20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig?
med
22. Hur många kuddar har du i sängen?
1
23. Hur många landskap har du bott i?
2
24. Vilka städer har du bott i?
Det e många det. Örebro, helsingborg, hässleholm, höör, åstorp, & många många fler
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
skor
26. Är du social?
Ibland. Är ganska blyg av mig med
27. Vilken är din favoritglass?
twister. & cornettos strutglass citron. Hittar dock inte den ngnstans nu längre :(
28. Vilken är din favoritefterrätt?
Citronfromage
29. Tycker du om kinamat?
Jajamen
30. Tycker du om kaffe?
Ja, kaffe med mjölk & socker :/
31. Vad dricker du till frukost?
kaffe & juice
32. Sover du på någon särskild sida?
nej
33. Kan du spela poker?
Nja sådär
34. Tycker du om att mysa/kela?
aadå
35. Är du en beroendemänniska?
kanske lite..
36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
tror jag inte
37. Vill du ha barn?
Japp, men inte just nu
38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska, lite danska, lite lite franska & pyttelite teckenspråk
39. Har du någonsin åkt ambulans?Ja. 1 gång. Inte så längesen faktiskt
40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet!!
41. Vad spenderar du helst pengar på? skor & ännu mer skor & kläder
42. Äger du dyrbara smycken?
Inga svindyra, nä
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
samma som ovan, men just nu är det nog mina vänners liv
44. Kan du rulla med tungan?
Nja
45. Vem är den roligaste människan du känner?
Aina för att vi har samma dåliga humor. Sen massa andra med
46. Sover du med gosedjur?
Nej,
47. Vad har du för ringsignal?
Manian - Ravers in the UK
48. Har du kvar klädesplagg från du var liten?
kanske ngt. Sen har  mamma nog
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
En stol
50. Flirtar du mycket?
lite kanske
51. Kan du byta olja på bilen?
nja tveksamt
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
nej
53. Vilken var den senaste boken du läste?
Läser just nu ”som du vill vara" av katarina von bredow
54. Läser du dagstidningen?
det händer inte ofta
55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej
56. Dansar du i bilen?
Hahahaha! När jag & Sandra får "flipp" i hennes bil :P
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
rix fm
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
48 till broby. Busstider till  melle
59. När var du i kyrkan senast?
Någon månad sen med skolan
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
måste varit min so lärare tror han hette Lennart :)
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
1 dag typ haha
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Hm… Jana kanske. Som fixade så jag kom hem på julafton ..
63. Vad lyssnar du på just nu?
Youtube Wild Child - Do Your Own Thing
64. Har du varit med i tidningen?
Jajamen. Kommer dock inte på vad den heter. Hässleholms iaf, avenyn eller ngt
65. Vad är det konstigaste du ätit?
Myror
66. Vem såg dig naken senast?
^^
67. Vad är det för färg på din tandborste?
blå & en röd
68. Hur imponerar man på dig?
Oj, det e nog ganska svårt tyvärr :/ Ääh, jag kommer inte på något
69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Mamma eller Louise. Jana med. Men oftast ingen.
70. Har du någon piercing?
Öronen bara :( Men snart tungan :D
71. Din största vinst?
Oj, 40 kr på en trisslott typ haha! :P
72. Civilstånd?
singel
73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
facebook, blogg.se, youtube & ett par bloggar
74. Är du fåfäng?
Ja, lite e jag nog. Men inte lika mycket som ett par år sen. Då var det bara märkeskläder som gällde & kunde inte ens gå & handla cigg utan att sminka mig. Sånt bryr jag mig inte om längre & inga problem med att gå till skolan osminkad heller. Men lite fåfäng e jag nog fortfarande..
75.  Ångrar du någonting du gjort?
Det gör jag säkert :/
76. Hur gammal är din pappa?
40
77. Vilket är ditt drömjobb?
Advokat eller något med dans
78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Japp, börja med dansen & ridningen igen. Samt åka utomlands :)
79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
Katter, hundar, & kanin
80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
Jag är livrädd för clowner, jag har bott i 4 olika fosterfamiljer, mina "favoritcigg" e vita prince långa :P Haha detta va svårt & komma på ju..
81. Svär du ofta?
Ja, alldeles för ofta
82. Sverige när det är som bäst?
Sommar sommar sommar :)
83. Kan du åka slalom?
Inte utan att skada knät igen haha! (:
84. Vad har du ätit i dag?
Först "frukost" varma koppen, 2 knäckemackor med skinka. Sen gjorde jag ju den kycklingröran. & nu för en stnd sen 2 knäckemackor med falukorv & senap.
85. Vad har du för utbildning?
Ingen! Men har gått, hotel & restaurang, omvårnad & samhälle. Men inte gått klart ngn. Därför jag går folkghögskola nu.
86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
Räknas ögonen som det? Nej men, min rumpa kanske. Eller nej inte nu men innan haha :P
87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
det får väl bli tänderna kanske
88. Vilken är din bästa egenskap?
oj, har lätt för att förstå människor & lyssna
89. Vilken är din sämsta egenskap?
väldigt envis
90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?
jeanne d'arc, precis skrivit ett arbete om henne i skolan. & mer hmm, anne frank kanske
91. Saknar du något?
Ja
92. Är det viktigt att fira födelsedagar?
Bryr mig inte så mycket om min egen längre. Men min lillasyster som bara e 5 självklar. Sen firar man ju såklart resten av familj & vänner med (:
93. Vad gör dig ledsen?
Jag kan ha väldigt lätt för att bli ledsen ibland. Men t.ex, svek, min pappa, m.m
94. Vad gör dig glad?
mina vänner & familj
95. Har du varit gift eller förlovad?
nej
96. Vad ska du göra i helgen?
Sandra skulle nog ha fest på lördag :) Så det blir väl det & sen kommer man va bakfull söndag. Fredag vet jag inte.
97. Vad är det knasigaste du gjort? det är nog mycket tror jag..
98. Vad har du för laster?
choklad, rökning, cola
99. Vem är din förebild?
Har nog ingen…
100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
Ta en cigg, kolla bloggar & sen sova :)


Puss&kram <3




Design! :)

Hej igen! :P


Usch, ja nu har jag suttit här & försökt fixa med design & så. Men det går aldrig som jag vill. Det är nog inte riktigt min grej heller :/ Ska faktiskt fråga vår datakunskaps lärare om han kan lära mig lite mer om bloggdesign & headers m.m. Dom andra får ju lära sig photoshop, då kan jag ju få lära mig detta. Orkar inte ha dom vanliga designerna som finns på blogg.se. Vill ha lite mer eget, men det går ju käpprätt åt skogen med det med tanke på att jag inte alls kan ett skit :/ Så det fick bli denna så länge. En design jag hade för ett tag sen med. Tycker dock den är fin, men en aning lite för "mörk" kanske. Jag hittade den iaf på http://www.blogghjalp.se/mallar/pinkflower. Där man kan hitta många andra fina :) Men snart har jag förhoppningsvis en väldigt fin design. En tjej som jag hmm, tänkte säga känner, men vi känner ju knappt varandra bara pratat ngn gång då & då. Men iaf hon har en egen blogg med & göra sina egna designer, som e skit fina. Så nu ska jag bara vänta på att jag får mina pengar i januaria så ska hon förhoppningsvis göra en design till mig. Då kan jag sluta klaga på mina problem med detta hela tiden sen med. *suck* hoppas min lärare går med på det & att jag lär mig snart..


Förövrigt så har jag tråkigt just nu, så i nästa inlägg dyker några frågor upp. Kan ju va bra för dom som inte känner mig eller börjat läsa bloggen nu :) & orkar man inte läsa dom, så gör inte det :P



Update: Länken jag la ut ovan leder direkt till denna mallen. För att komma till sidan så är det www.blogghjalp.se & sen bara klicka på bloggmallar :)

/Tina

3 januari 2011!

Hejsan! :)

Hmm, känns fortfarande lite ovant vid att skriva 2011 nu, men man vänjer sig snart :)

Igår kväll kom jag inte i sängs förens halv 9, 9 på morgonen! Hade ställt klockan på 3 för att jag skulle lyckas lägga mig lite tidigare ikväll. Men icke! Kom inte upp förens vid halv 8 :/ Iaf, denna dagen eller ja kvällen ska jag nog säga har mest gått åt att ligga framför tvn. Tittade först på minuten & sen morden i midsummer. Skit bra! Sen blev det matlagning. Eller ja jag steckte upp ngn sån felix sak med ris & kyckling. Sen blandade jag i lite vitlök & turkisk yoghurt samt ketchup. Skit gott blev det :) & som vanligt blev det en tur upp hit, till den lilla datasalen. Där jag alltid sitter någon timmer för länge, precis som nu. Så min dag idag har bara varit tv & data precis som alla andra dagar :P Men snart börjar skolan igen & då är det andra bullar som gäller. Jag längtar nästan till att skolan börjar igen. Eller ja det är ju bara för att då kommer fina Samira hem. Som jag saknar henne! Men tror hon kommer på lördag. Yey! & sen saknar jag ju Aina med såklart & alla andra med. Så därför längtar jag tills skolan börjar så jag kan träffa alla söta folk igen :) Skolan längtar jag ju inte precis efter :p


Javisst jag tittade på fångarna på fortet nu för en stund sen. Det där Blondinbella, Foki, Paow & Petra var med. Jag läser 3 av dessa bloggarna, så då är det ett måste & se. Jag missade det på nyårsdagen för att jag låg & sov & var bakfull. Det är tur att t4play finns. Men att dom t.om med orkar att ha reklam där. Dock var det lite synd att dom inte vann. Men skit vad Foki var grym i den saken som snurrade, riktigt snabb! Blondinbella va rätt grym på dom cylindrarna med, men dom andra i laget var duktiga dom med. & vinnarna var skit grymma. Men man hade ju hoppats lite på att det andra laget skulle vinna (:

Men men nu ska jag faktiskt ta & läsa några bloggar innan jag pyser härifrån. Om jag då lyckas slita mig från datorn förstås. Hade tänkt ta & krypa ner i sängen & läsa min bok ist för att sitta här. Då kanske jag förhoppningsvis lyckas bli trött, så jag kan somna :)


Love/T

Frågor :)

Hej igen (: Tänkte bara lägga ut några frågor:P tagen från jasses bdb ^^




1. Gjorde du något i år som du inte gjort för ut?
Det gjorde jag säkerligen. Kommer dock inte på vad nu
2. Höll du några av dina nyårslöften?
 Tror inte jag hade några, men om jag hade så ja. Är inte så duktig på att hålla dom :/
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja
4. Dog någon som stod dig nära?
inte ngn nära vän nej. Men en bekant & nära vän till mina andra vänner
5. Vilka länder besökte du?
 Tyskland
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha 2011?
Oooh ja!
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Gjort mycket kul detta året. Men april iaf, kommer dock inte ihåg datumet. & sen datumet jag börja på önnestad & träffa alla här + en massa annat kul
8. Var vad din första framgång 2010?
att jag börja skolan antar ja
9. Största misstaget?
 Oj! Vet inte riktig :o
10. Har du varit sjuk och skadad 2010?
Japp! varit inne på akuten 4 eller 5 gånger + varit inlagd en gång:o Brukar aldrig vara sjuk typ :/
11. Bästa köpet?
Hmm, min dator, telefon & digitalkamera e det enda jag kommer på, på rak arm. Men en massa mer med.
12. Vad spenderade du mest pengarna på?
Haha, taxi, taxi, krogen, kläder, kläder, skor, skor, cigg, alkohol & ännu mer kläder + massa annat onödigt skit
13.  Gjorde någon dig riktigt glad?
Ja självklart , Vännerna, familjen
14. Vilken sång/sånger kommer alltid påminna dig om 2010?
Hmm, går inte & bara välja en. :/ Men, hero, natteravn, 18 and life, waka waka, & många fler
15. Var du gladare eller ledsnare detta året?
Mycket ledsnare :/ Det har hänt så mycket detta året. & i stort sett hela året har varit ganska upp & ner ;o
16. Vad önskar du att du gjort mer?'
Inte gjort av med så mycket pengar, tänkt mig för lite innan jag gör saker & ting...
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Ingenting!
18. Hur tillbringade du julen?
Med mamma & lillasyster..
19. Blev du kär i år?
Nja, det kan man väl säga..
20. Favorit program på tv?
Inte tittat så mycket på tv detta året, men andra avenyn & anna anka söker assistent tittade jag på ett tag
21. Bästa boken du läste i år?
Oj, kommer inte på vad den heter nu. Så säger Dansfabriken.
22. Största musikaliska upptäckten ?
Eehm:/
23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Jag önskade mig nog inget,
24. Något du önskade men inte fick?
...
25. Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag var först med en killkompis som kom hem till mig & vi drack lite. Senare kom Bassi då vi lagade lite mat. Dock råkade jag somna sen för skit trött :/ Men vaknade sen igen, så då drack vi lite & så :P
26. Finns det någonting som skulle gjort detta året mycket bättre?
Ja <3
27. Hur skulle du beskriva din stil 2010?
som den brukar vara
28. Vad fick dig att må bra 2010?
Mina vänner , familj ,
29. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ingen alls!
30. Vem saknade du?
Rele & min farbror<3
Sen folk som bor långt bort, som man inte träffar så ofta :/


Love/T

Nytt år då ja! :)

Hejsan! :)



Jaha, då var det nytt år då ja! Redan andra dagen på nya året med, tiden går väldigt fort måste jag ju påstå.. Hoppas det nya året kommer bli bra iaf :) Men det tror jag säkert att det kommer bli! :)

Nyårsafton blev inte riktigt som den var planerad, men det blev bra till slut. Först så sprack planerna för kvällen. Men pratade med Vicki, så drog in till kstad till dom. Där en av killarna redan sitter & shottar tequila. Som Vicki inte tycker om, men jag gör. Ni kan nog lista ut själva hur det slutade. Vid 12slaget stod jag vid ett fönster & titta på raketer, samtidigt som jag skulle försöka skicka iväg gott nytt år sms. Inte så lätt vi den tidpunkten. Anledning till att jag stod i fönstret var för att jag är ganska så rädd för raketer så då håller jag mig hellre inomhus. Sen fortsatte vi festa ett tag. Efter en stund drog jag & Vicki vidare in till kstad för att hon skulle möta några kompisar. Så vi stack upp till hennes killkompis & drack lite där. Sen efter ett tag blev jag hämtad. Lite komiskt jag skulle gå själv & hitta till stora torg. Kommer typ runt hörnet: Ooh, nu vet jag vart jag e, jag e snart där. Nej, jag skojade jag vet inte vart jag e. Fan! Eller vänta vänta jag ser en stor julgran & en stor bock. Den som körde: Men jag är ju där. Jag: Va e du? vart då? föraren: mitt på parkeringen. Jag: hmm, jag kanske ser dig, eller nej. Jo det e nog du. Äh jag vet inte. Öppna bildörren så ser jag. Jaaa, det e du :) Hahahah :P
Så det blev bara att åka hem till lilla Önnestad. Väl hemma pratade jag en massa med Melle kommer dock inte riktigt ihåg om vad:O Somnade ganska sent med, men jag hade iaf kul :)

Vaknade klockan 10 imorse & mådde inte alls bra. Fortsatte att sova till halv 4, då det blev upp & ta en cigg. Sen ligga & dra sig till halv 6 typ. Då jag kommer upp & ciggen e slut :O Sticker ut för att handla, men alla affärer e stängda här. & ingen som kunde köra, för alla va så bakfulla. Så jag gick & la mig igen sov nog till 9. Sen har jag bara suttit vid datorn. Tjurat en massa för att jag inte hade någon äppeljuice eller cigg. Men jag hittade iaf saft i kylen, & chips med sen fick jag ihop en smarrig dipp med. Sen skickade jag till Sandra som var så snäll & körde ut med cigg tills oss, då man varit utan i typ 4 timmar eller mer :o så jag blev ganska så glad då :) Hon stannade en stund. & det blev kaffe & kanelbullar. Mycket gott. Sen stack hon & jag har bara suttit vid datorn sen dess. Nu är klockan snart 6 & jag är fortfarande inte trött så vi får se när jag kommer i säng. Har ju sovit bort hela dagen, med tanke på att jag va ganska så bakfull :o Det börjar dock försvinna nu :/ Men mår inte helt bra ändå.. Knappt ätit idag, ätit en halv skål dipp (laktosintolerant) & som sagt fortfarande lite bakfull...



Nu har jag inte en aning om vad jag ska göra, börjar bli lite lite trött. Men jag tvivlar starkt på att jag kan sova nu :/ Så det blir väl sitta här eller något. Efter imorgon ska det ändras, sista dagen imorgon som jag ska sova till 5-6 på dagen. Ska försöka gå upp lite tidigare redan imorgon med. Tror dock inte jag kommer börja gå upp vid 10 på morgonen. Men typ vid 1 ist kanske. Så jag inte sitter uppe hela nätterna, för skolan börjar ju snart. Så måste vända tillbaka på dygnet till dess. Men men nu ska jag se om jag kan hitta ngt att göra. .

& btw va ute & rökte nu för en stund sen. Klockan e typ 6 nu, & då e det ju morgon. Men ändå så e det mörkt, ute. Tycker det e så tråkigt:( Men men snart vår eller ja nästan..


mina söta hellokittytofflor jag köpt. :)

Får vi se om denna bilden kan visas sen, för alla bilder som jag laddat upp nyligen står det bara ett rött kryss & bilden kan inte visas. Men alla bilder som jag haft på bloggen sen innan funkar. Hmm, skumt :o


Beställde även hem ett par rosa converse & ett par enkla svart pumps.. Nästa gång kanske jag ska ta ngt som jag kan använda nu..


Meningen var att jag skulle påbörja det nya året utan dig, men istället spenderar jag dom första timmarna av året med dig :/



Love/T


RSS 2.0